Вятърко жълти листа разпилява, Юлче вкъщи не се застоява

• 24 458
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
nlight, много готино интервю! Дай Боже повече такива ку-ку(вци) да има! Peace

Външния вид на хората не коментирам - не съм захранена със сребърна лъжичка Mr. Green, но възпитанието не ми го позволява. Wink

ЧЕСТИТИ ЗЪБЧЕТА! Hug

# 526
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
.като бяхме на консултация последния път и лекарката я дръпна малко (тя всеки път я дърпа) и тя се забели наполовина,а аз леко и подвикнах да спре,но после разбрах,че тя не е натиснала и е от самосебеси.явно затова всеки път я подръпваше-да провери колко е затворена или отворена.

На мен д-рката като отида на консултация всеки път ме хвали колко сме напреднали с пишока и аз всеки път и казвам че нищо ама нищо не правя  Crazy  Laughing  луда работа. Освен ако Борката нещо не върши нощем под одеалото не знам как се забелва сама тая пишка. И аз само почиствам и то само като видя розовкото и спирам (димек главата). Иначе татко му всяка вечер я дърпа нагоре да расте  Crazy
бърка с пръст да го чеше и си дърпа дясното ушенце  Rolling Eyes Започнах да му давам по 40мл чай от лайка между храненията и по 1 ампула вит.С на ден. Днес и гласа му се пооправи, защото беше прегракнал от хленцане и пищене тези дни  Crazy

И Борис така си дърпа ушенцето и ми е много сладък  Heart Eyes  
cvetulka да питам чая от лайка разхлабва ли?  newsm78  Аз чух че разхлабва а вече на два пъти се борихме с разстройство единия път и лечебна хумана давах и ме е шубе да му дам, а знам че е много полезна лайката  newsm78

За външния вид четох едно проучване, че само 30сек са нужни на човек за да си състави мнение за деугия и само 1мин и 30 сек на работодателя за да реши дали да ви даде работата или не. Разбира се тези заключения се правят само на база външен вид, няма как да опознаеш човек за 30сек.  Crazy  Също казват, че външния вид е изразно средство, а дрехите начин на комуникация  Simple Smile Така пише в дебелите ми книги...

# 527
Оф,момичета дайте ми някакъв съвет.Не зная вече защо плаче моят бебок.Сега пак се връщаме от спешното.Комшийката чула,че палче малкия и дойде да ме попита дали искам да идем до болницата.Винаги ще съм ѝ благодарна  Heart Eyes Това е! Испанците са хората с най-големите сърца,просто не зная дали има друга такава нация като тях. Та отидохме и док.каза,че е от стомхчето  newsm78 Да не се притеснявам,ама той така плаче от болка.Защо така с това стомахче,много се притеснявам.Не ни изписа нищо за пиене,ами едно сиропче да му давам с парацетамол те го дават за всичко,за болка,за температура.Преди две седмици пак бяхме на док.,защото имаше отит и бяхме на преглед, и той каза,че бил имал още колики  Shocked Та какво е това нещо?

# 528
  • IT
Не мисля че е демокрация това, аз също мисля да кажа довиждане на темата(но не и на форума), защото точно различното мнение не се толерира.
С хората от тук, които са ми интересни, обменям инфо и поддържам връзка по друг начин.

# 529
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добре де само аз ли нещо не схващам - ако има проблем (аз честно казано не виждам)но да приемем че има проблем - не е ли редно да се обсъди?
Извинявам се предварително ако засягам някого,
allexa.7 ти защо реши да оставиш темата, моля те кажи кое точно изказване те провокира, ако искаш просто пусни един цитат.
Опитвам се да разбера проблема, но все още не успявам...даже си мисля, че аз нещо съм написала и съм достатъчно ГОЛЯМО ЗЛЕ , че да не се усещам...  Rolling Eyes

# 530
Аз пък хич не се впрягам от чуждото мнение.Разни хора,разни идеали.Не ми пука дали някой е на моето мнение или против него-не зависи нищо от чуждото мнение в крайна сметка Peace

# 531

Между другото, имаме си първо пробило зъбче след едноседмични ревове и кошмарни късни заспивания Wink

Честито първо зъбче  newsm47
И ние вървим натам, от няколко дни сме много сърдити и много кисели. Та чакам и аз да се озъбим скоро, защото друго обяснение за тази сърдитост нямам  Peace

# 532
Ехеее, много зъбчета имаме вече, браво!

Тея, като каза "бънджи гащи" и аз напоследък се замислям да купя, че моя юнак едва го удържам.
Някой вече купил ли е бънджи и ако да - какво? Доволни, недоволни....споделяйте мами   bouquet

Аз имам бънджи от тези тип пате, слагала съм я веднъж и тя много се чудеше какво става. Скоро мисля пак да я сложа да видя как ще е този път, че първият се клюмаше на една страна, ама това беше преди около месец  Peace

За статията, аз я изчетох и ми хареса, а че докторката изгляжда меко казано страмна е така, но какво значение има как изглежда, все пак често външният вид лъже и аз съм жив пример за това. Да не говорим, че ако Ви кажа че примерно мойте нокти са дълги 3,5 см ще ме помислите за луда да пипам бебето с такъв маникюр  Mr. Green, ама ето, че се спрявам и мисля, че не е никак зле  Blush поне за сега и не ми пречат ноктите да си гледам малката Ася още откакто се е родила и ми я дадоха за първи път в родилното  Peace

# 533
Не мисля че е демокрация това, аз също мисля да кажа довиждане на темата(но не и на форума), защото точно различното мнение не се толерира.
С хората от тук, които са ми интересни, обменям инфо и поддържам връзка по друг начин.

Браво  smile3501

# 534
цветулке,аз вече на няколко места срещнах твърдението,че с глутена нетрябва да се изчаква прекалено,защото води до същото,както и прекалено ранното му въвеждане-алергий.препоръчва се след 6-ия месец да се въвежда вече и да не се прекалява с чакането (примерно след годинка).преди 6-ия месец ако се въведе пак има риск от непоносимост.

аз пък не съдя хората толкова много по външния вид.има хора,които изглеждат по един начин,а същността им като хора е съвсем друга и прочетох статията на жената за модните тенденций Grinning

За глутена четох, че е добре да се въведе докато детето е кърмено, защото кърмата помагала да се приеме от организма. Т.е. да не е твърде рано, но и не твърде късно, когато има заместени хранения. Абе в голяма чуденка съм и аз, но ще го мислим като почна захранването.

Qkova(Elena) А как успяваш да го поддържаш? Мен ноктите ми се чупят, косата пада, кожата на ръцете ми се напука. Малката си казва думата Sad

# 535
Аз пък хич не се впрягам от чуждото мнение.Разни хора,разни идеали.Не ми пука дали някой е на моето мнение или против него-не зависи нищо от чуждото мнение в крайна сметка Peace
Така е  smile3501

# 536

Hug Peace съжалявам, че си останала с такова усещане.

# 537

Между другото, имаме си първо пробило зъбче след едноседмични ревове и кошмарни късни заспивания Wink

Честито първо зъбче  newsm47
И ние вървим натам, от няколко дни сме много сърдити и много кисели. Та чакам и аз да се озъбим скоро, защото друго обяснение за тази сърдитост нямам  Peace

Мерси, Ели! Хайде, стискам палци бързо да излезе и да не се тормози много Асето  Hug

# 538
Therisa, и аз съм в отбора на несхващащите този път  newsm78. Ама не сме малки все пак всеки си решава, аз за мен съм решила, демек чета си тук и това е, полезно ми е. От време на време пописвам, като не ме мързи и това е.
Честит имен ден на всички, много усмивки и по малко сръдни.
Честити зъбчета на малките слънчица.

# 539
териза,ти си си добре:)

просто сме разделени на две групи и неможем да си наложим "модите" една на друга хахахахаха  

ето енлайт примерно беше публично порицана,че не слага ваксини.ами не е правилно пък чак така да се нахвърлят срещу нея и хората,които са с по-различно мнение,както алекса каза.все пак това различно мнение и тези нови моди идват от запад,а не е тайна за никой,че тук хората живеят по-добре и държавите са в по-добро състояние от където и да го погледнеш (по-зле са само от страна на чалгата Mr. Green) тук не задължават хората да ваксинират,а само препоръчват,но не ги изключват от детските градини де.мога много да изброявам,но неискам.дадох само един пресен пример.след това хора бяха наричани с епитети и бяха изречени доста груби думи п оадрес на доста хора......та незнам кой налага мнение точно.аз чета и пиша тук,защото вече казах по-рано,че ми е малко кофти ако се разделя с вас тук,защото споделихме един важен момент от животите си и доста време вече сме заедно.
демокрация е когато може човек да и каже/напише спокойно мнението без да трие три пъти и да поправя поста си,защото се сеща,че ще бъде обиден заради това,което е казал и да стъпва "на тръни".

Общи условия

Активация на акаунт