Вятърко жълти листа разпилява, Юлче вкъщи не се застоява

• 24 523
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, на моя юнак давам за зъбките Хамомила вулгарис 15 СН, по 1-2 топченца стрити в 1 ч.лъжичка вода преди лягане, защото тогава е най-кисел  Peace

# 601
бъги,тя реагира така,за да се защити струва ми се.тя и евридика мисля са единствените тук,които не ваксинират.нещо като защитна реакция.така го тълкувам аз.а при положение,че всички останали ваксинираме.....незнам.някакси все едно глутница да се нахвърли на единак ми се струва.ама и на мен ми писна да говоря по този въпрос.
и детето ревна...пак ще будувам,когато хората спят,а утре сме на плуване.
Маритке, все ми се струва, че е малко излишно да адвокатстваш  Peace Така реагират хора, на които им липсват аргументи. Нищо лично  Peace

# 602
  • в 1001-та нощ
...пак ще будувам,когато хората спят,а утре сме на плуване.
кой плува?

# 603
бъги,тя реагира така,за да се защити струва ми се.тя и евридика мисля са единствените тук,които не ваксинират.нещо като защитна реакция.така го тълкувам аз.а при положение,че всички останали ваксинираме.....незнам.някакси все едно глутница да се нахвърли на единак ми се струва.ама и на мен ми писна да говоря по този въпрос.
и детето ревна...пак ще будувам,когато хората спят,а утре сме на плуване.
Маритке, все ми се струва, че е малко излишно да адвокатстваш  Peace Така реагират хора, на които им липсват аргументи. Нищо лично  Peace
оо, имам страшно много аргументи, имам цяла папка с материали а ваксините, книжки и видео материали. Освен това имам и мнението на няой доктори по въпроса. Вярвай ми едва ли бих взела такова решение ако нямам достатъчно основание за това. Обаче ако постна нещо тук, веднага ще ме обвините в агитация - нали така? Освен това никъде не съм казала - "не си ваксинирайте детето", по-горе казах от къде запо4на всичко, няма да се повтарям.

между другото винаги съм се изумявала, как някой хора умеят да изопачат казаното с идеята да ти вкарат думи в устата, които даже не и искал да кажеш.

# 604
По въпроса за захранването - то по тая логика аз съм захранила когато беше на 3 месеца, защото много повръщаше и й давах през някой и друг ден по 1 лъжичка оризова каша - така каза докторката  Peace. Ама като се замисля, че давам около 3 лъжички най-много на седмица - две, не го считам за захранване  Mr. Green

# 605
леле, колко сте изписали Simple Smile

Бъги, не си спомням да съм писала нещо с толкоз много удивителни и въпросителни, колкото казваш, просто не ми е в стила на писане...ама няма да ходя назад да търся дали е вярно или не... тая тема не ми се връща пак. На никого не съм налагала нищо, само съм се опитала да защитя решението си. Най-много се подразних от изказването на Диването, че неваксинираните деца трябва да бъдат затворени в отделни детски градини и там "да си боледуват от каквото си искат" - все едно са чумави. За мен истината е съвсем различна и това изказваме ми прозвуча доста нелепо и губо. След това разбира се последваха определенията на Диването към мен...и..се "разсмърдя" в нейния стил Simple Smile Разбира се, че всеки може спокойно да си изказва мнението, нали за това е форума, но мисля, че ако имаме поне малко уважение към другите ще се въздържаме от изречения и личностни определения, които ще обидят другия. Иначе ще ни бъде отговорено пак със същото, и със сигурност ще има пак нахапани и обидени. Знам, че на някой изобщо не им пука, но не всички са такива, деиствителността показва обратното.
Моля да не връщаме старите дразги отново, на мен лично никак не ми е приятно..

Ами не е зле да се върнеш и да видиш  Laughing Явно тогава си изпаднала в някакъв временен амок  Laughing
И след като го удряш на уважение - само да кажа, че също така не е много уважително към момичета тук да се твърди, че ваксините причиняват аутизъм и да се всява масова психоза, след като от 1993 година се търсят научни доказателства за това и такива не са намерени. Така че аз също мисля, че е редно преди да се публикува такава информация в отчетна тема да се осмислят малко изразните средства, защото едно е да кажеш "има вероятност васкините да причиняват..." и съвсем друго "ваксините причиняват", нали?! Защото тук всички милеем и треперим за здравето на децата си, а съгласи се, не всеки има възможност да търси достатъчно информация по всяка от обсъжданите тук теми.
И преди да обясняваш как са нахвърлили като кучета върху теб, си помисли с какво си предизвикала такова отношение. Защото никой не си е позволил да се нахвърли върху мен или върху Евридик@ например  Peace

# 606
бъги, май много си се объркала, и бъркаш кой какво е писал - върни се ти назад и прочети пак! Не съм изпадала в амок, защото гледам моето дете да е добре, това да ли ти ще си ваксинираш детето изобщо не ме интересува.

# 607
  • в 1001-та нощ
ех, момичета, разбирам, че сте лично засегнати, но това са лични неща, нека не ги прехвърляме тук на "полянката за децата"

с това продължаване - и Вас напрягате ...и нас - които не участваме пряко в тази дискусия, а само четем ...   Embarassed Embarassed ...нали се сещате ...влизаш в темата с настроение и попадаш на ....

всеки си има позиция, аз не виждам смисъл отново да се продължава....давайте да караме напред, надявам се и духовете да се поуспкоят и коледното настроение да ни омагьоса...Котаракът Леополд беше казал:"Ребята, давайте жить дружно!"   bouquet

ще правите ли елхи  Laughing аз няма настроение вече да изнеандаме малкия Wink)) и ми е интересно как ше реагира; аз съм се родила дни преди Коледа и като съм станала на годинаки вече съм ходиал - едва са ме удържали от елхата  Mr. Green

# 608

Какво говориш, от една седмица въртя Джингъл бел, джингъл бел, джънгълбел рок, джингъл бел суинг енд джингъл бел ринг....
Нямам търпение да дойде първи декември и да извадя елхата. Вчера купих 3 нови висулки за нея. И едно преспапие с пингвинче, да остане за спомен на Мая от първата Коледа. Искам да украсявам вече. Simple Smile

# 609
Бъги, специлно се върнах във въпросната тема, ти наистина не знаеш какво пишеш - върни се и ми кажи къде точно използвам по 6 удивителни или въпросителни, къде коментирам изобщо аутизма, къде съм казала, някой да не си ваксинира детето, къде съм обяснявала как са се нахвърлили върху мен като кучета заради мои постове... Е, прочетох цялата тема, никъде нищо подобно не съм казала. Мисля, че преди да се изказваш така "по спомен" първо трябва да си сигурна в това, още повече когато обвиняваш някой по този начин:

Ами не е зле да се върнеш и да видиш   Явно тогава си изпаднала в някакъв временен амок  
И след като го удряш на уважение - само да кажа, че също така не е много уважително към момичета тук да се твърди, че ваксините причиняват аутизъм и да се всява масова психоза, след като от 1993 година се търсят научни доказателства за това и такива не са намерени. Така че аз също мисля, че е редно преди да се публикува такава информация в отчетна тема да се осмислят малко изразните средства, защото едно е да кажеш "има вероятност васкините да причиняват..." и съвсем друго "ваксините причиняват", нали?! Защото тук всички милеем и треперим за здравето на децата си, а съгласи се, не всеки има възможност да търси достатъчно информация по всяка от обсъжданите тук теми.
И преди да обясняваш как са нахвърлили като кучета върху теб, си помисли с какво си предизвикала такова отношение. Защото никой не си е позволил да се нахвърли върху мен или върху Евридик@ например  

ето темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=533472.225

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 11:42 от nlight

# 610
Здравейте, споровете ги подминавам.
Боря се с шишето, по-точно Габи, може да хапне 40 грама, но става друга, гладна си е била, нощем давам от гърдата 2-3 пъти, но през деня не стига.
Обожавам да украсявам за Коледа, по традиция купувам и нова играчка. Синът ми има чудесни снимки пред украсената елха.
Мисля в пети месец да почна с тиква, че и така се изхожда рядко не искам да я запичам.
Хайде ставам, че манджата ще изври .

# 611
  • в 1001-та нощ

Какво говориш, от една седмица въртя Джингъл бел, джингъл бел, джънгълбел рок, джингъл бел суинг енд джингъл бел ринг....
Нямам търпение да дойде първи декември и да извадя елхата. Вчера купих 3 нови висулки за нея. И едно преспапие с пингвинче, да остане за спомен на Мая от първата Коледа. Искам да украсявам вече. Simple Smile

вчера зълвата ми каза:"А, как ще украсяваш?!?!? Още не е 1 декември!" , на което аз много се учудих - за първи път чух, че има дата за това .... винаги съм украсявала в началото на ноември, ама този път нещо се улисах

това с играчката за спомен ми хареса  Mr. Green аз спомени не обичам, но този ще е хубав  Peace

# 612
  • в Кошера
Тъкмо си поръчах елхата, та и един гирлянд покрай нея забърсах  Mr. Green
Сега остава да се поразходя и за играчките и на 1-ви започвам лека-полека с украсата  Peace
Откакто имам собствен дом, майка ми си изгради традиция, на всяка Коледа и Великден да ми подарява тематични керамични фигурки, така че задължително ще спретна и такъв кът  Peace
Нямам търпение на "джуджасам" беба и да я снимам до елхата, заобиколена от подаръци  Hug Heart Eyes

# 613
Jingle bells, Jingle bells, Jingle all the way.......tatatatata

Яко ме обхваща коледното настроение.

Мислех си, че е избил зъбчо, ама май само съм усетила връхче, а не боц.
Снощи Дени се събужда три пъти да яде за 5 часа и третия път стояхме будни от 3,30 до 7,00 - рев, сучене, рев, мрън, тати носи, мама меси, панадол дадох (спа само 30 минути) и се събуди с рев, брей че гадни зъбииии.
Ще взема от изброените от вас гелчета и болкоуспокояващи, че милото ми бебе се тормози, душичка. Ей сега си поспа от 9,00 до 11,00.

Дайте да загърбим спора и тези които не искат да участват във форума и да си продължим с темичката.
Ето КОЛЕДААААА идееееее!

Аз пък си купих вчера покривка за масата, коледна разбира се.

# 614
това с играчката за спомен ми хареса  Mr. Green аз спомени не обичам, но този ще е хубав  Peace

Ето го  Simple Smile:

Общи условия

Активация на акаунт