СУши -дайте добра и евтина рецепта за домашно суши

  • 17 955
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 7
а да питам за захарат-все ми е сладко?

# 16
  • Мнения: 945
Не слагай никаква захар Naughty На 1ч.ч. ориз слагам 2-3с.л. оризов оцет, въобще не се усеща после. Ако нямаш оризов, сложи ябълков - той е по-мек.

# 17
  • Мнения: 0
Много сте сле всички! Най-добрите сушисти са ми споделяли рецептата и захар СЕ СЛАГА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Слага се 1:1 с оцета, може и малко повече, ако искате да ви е по сладко. Но Количеството захар и оцет не е 1/2 чаша, а 1/3 от количеството на ориза !

# 18
  • Под сянката на разлистените кактуси
  • Мнения: 1 443
Пълни дивотии, извинете! "1/3 от количеството на ориза"? Значи ако вариш 3 чаши ориз, 1 чаша захар? Може, ако ще правиш мляко с ориз  Laughing

# 19
  • София
  • Мнения: 15 486
Това за което говорите не е ли кимбап? Истинското оригинално суши изглежда другояче.

Кимбап -

Суши-

# 20
  • Под сянката на разлистените кактуси
  • Мнения: 1 443
И двете са суши, долното е nigirisushi, а горното norimaki ili norimono, A какво е кимбал? За първи път чувам този термин. А, редактирам се, трябвало да сложа очилата и да видя, че е кимбаП - корейско суши. Различното било, че почти не се слага оцет в ориза, както и сурова риба.

Общи условия

Активация на акаунт