ОКТОМВРИйчета засмени се преместиха в Родени!

• 22 769
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Понеже писахте ,че вечер не сменяте памперси  и аз реших ,ако не е наакан да не сменям ,но ...Опъвате ли навън ластичетата на крачетата?

Димяни, Hug

В колажа определено снимки са невероятни!

задължително, за къдри4ките говориш нали?

# 646
Качих и аз снимка в колажа! Peace

# 647
  • Варна
Здравейте мамчета Hug
Нямам възможност да ви изчета ,понеже нашия Павел се оказа от ревливите бебета,та все с него се занимамвам  Heart Eyes,но тук там  ви следя,даже успях да сложа нашата снимка в колажа-супер идея !Леди  Hug
Разгледах колажа и да ви кажа ,че всичките  бебчета са прекрасни,пу-пу  Grinning Grinning
За колкиките:ние си имаме едни хапчета ,хомеопатични ,много ни помагат ,казават се Colic Tablets на Hyland"s,125 броя са.
 tzzzvety  ние сме по същия начин ,не иска да спи в кошарата,ама изобщо , на 5 минуте се събужда и рев ли рев.Та на спалнята  или в количката засега спим.
 ОО събудихме се ,чао момичета Hug

# 648
  • София
 Hug  Heart Eyes
за гърдичките - и на Еви са подути, нормално е. Педи каза да ползвам риванол, но още не съм.
Облаче, как ти е Борко?  Hug
Честито на всички порастнали месечинковчета  baby_neutral
Всички бебенца си имат бузки и са страхотни, само моето изглежда като новородено, милото... Дано навакса бързо с дохранването  Praynig
Кате, и ние не спахме тази нощ и наваксвахме през деня.

И Еви ще да е от лигличките - като я гушкам си спинка, но като я пусна си реве  hahaha

# 649
  • София
Лейди,снимки ще направя утре и ще пусна обещавам!  Hug
Аз за кулажа си ги пуснах снимките им обаче в моя си албум  Rolling Eyes предполагам не е проблем Rolling Eyes
Ми то и ние сме си на 1 мес и половина за това ни дойде и нашия ред да се усмихваме  Crazy Mr. Green

Залепиха ни пъпчетата  Party

# 650
Димяни, браво на твоите момиченца!  Hug

Ние преди малко се върнахме от консултация. Ева е наддала 880 грама и е пораснала цели 7 см.  Shocked В момента е 4,050 кг. и 57 см.  Simple Smile
Биха й ваксина, плака много.  Rolling Eyes
И въпрос - да я къпя ли тази вечер след като са й били ваксина?

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 19:45 от *Noel*

# 651
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ето нещо интересно за четене, за тези, които като мен кърмят дъъъългооооо и освен това си падат поне малко био: Няколко Еко и Био алтернативи за постигане на „Фолк Дива“ образ  Mr. Green

Да споделя и какво прави моето човече - усмихва се, но не се смее още, също и не гука, но затова пък си бута играчките с ръчички и им се пули когато е в настроение и не реве или не спи (т.е. за малко около обед).

# 652
  • София
От сутринта има сън няколко пъти до 15мин макс и толкова #Crazy Сега пак заспа, надявам се за последно, но какво е това чудо не знам..и през овечето време плака...

# 653
Бебз ние сме по същият начин и даже и сега не спи и си ревееееееее ooooh! #2gunfire ooooh! Дано по-късно да заспи и поне вечерта да спим

# 654
  • Бургас
Здравейте момичета и аз да се отчета  Simple Smile

Върнахме се от консултация, младежа такъв рев му удари , че доки и сестрата се хванаха за главите! Казаха, че отдавна не са имали такъв ревльо  Laughing Иначе вече сме 4 700 гр. наддал е 1400 гр. и сме пораснали с 6 см.  За коликите док ми каза, че има някакво ново за колики  Nurse harveys, ако някой е пробвал или чувал, моля да сподели. Аз и обясних , че у дома имаме Колийф, Ентерокинд, Био гая , Инфакол и резултата е рев. Чая за колики на Хип, дори не го смятам. Думите и бяха, че явно сме от "пеещите бебета" и най - вероятно ще е така, каза ми да внимавам с диетата, ама колко да внимавам, аз вече толкова съм се ограничила в храната, че още колко  Rolling Eyes

За колажа, още не съм му качила снимка , но и това ще направя. Иначе и ние имаме коледен костюм , на джудже, но още не съм го изпрала. Но Лейди така или иначе само личецата ще им слага доколкото разбрах , така че ...

Бебз , тоя твоя мъж голям сладур, такива мейли да ти пуска  Wink

Пашик, радвам се че сте по  - добре.

Димяни,  Hug

За усмивките и смеха, нашия отвреме навреме пуска по някоя неосъзната усмивка. Започна да следи повече с поглед, но нищо повече, виж в реването сигурно ще сме № 1. За памперсите нашия винаги е напишкан и наакан, в мн редки случаи не е имало акано, но пишкано винаги, и на няколко пъти ми се е случвало да пропусне, Калинче явно на Памперс са такива памперсите , вината не е в теб щом не е изолиран случай с пропускането .

Това е от нас засега  Hug Забравих да честитя месечинката на всички бебоци, да са мноого здравички и щастливи!

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 20:19 от nani-banani

# 655
 smile3502
и ние будуваме по цял ден, но на ръчички не плачеееееем smile3522
А днес моето момиче се представи на ниво в съдебна зала, на административния съд. sling  girluuВпечатли ме въздействието на слинг позицията, вече се убедих, че само така ще си остана мобилна[smilie=smile3541.gif]

# 656
  • Стара Загора
Момичета, влизам с въпрос:
След изтичане на 60 дневния болничен какво следва Embarassed ?Какви документи трябва да попълня, от къде да ги взема ..., ако може да ми обясни някой (до колкото разбрах от работа ми се давали някакви документи за попълване и те си следели нещата, но искам и аз да съм на ясно Blush )

# 657
  • София
Аз цедя и пиша за почивка  hahaha
Моята кукла спинка, когато е хапнала адапте. Но ако е яла кърма е по-будна и по-рано огладнява.
Май ще я храня смесено - кърма + АМ и дано да не стане БУМ в коремчето  newsm78
Бебзи, много сладък мейл  Joy А нашия тате окончателно се изнесе да спи в хола - предаде се  hahaha

И аз още не съм качила снимка за колажа - обещавам за утре, Поли  Hug

# 658
Беббзз, съчувствам ти мила  Hug и при мен положението е същото, бодуване и рев. Само на цица не реве, ама мога ли цял ден да стоя по цици и той в ръцете ми, ееееее.....човек не може да иде до 00 бе, егати. Все си викам на мен ли се падна най-ревливото бебе бе  ooooh! Днес за целия ден е спал от 11:00 до 15:30 и това беше. Сега заспа към 19 ч. и да видим, а трябва и да го къпя  ooooh!
Отивам да дремя и аз с него, щото не се знае как ще е ноща ,

Лека и спокойна вечер момичета  Hug

# 659
  • София
Аз вече разкопчавам дънките с една ръка и ходя и с нея на рамо Mr. Green
Мирче, тази нощ спах сама с децата и ми беше по-добре от всяка досега, дано и при теб се окаже за добро! Hug

Общи условия

Активация на акаунт