ОКТОМВРИйчета засмени се преместиха в Родени!

• 22 786
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Полиглот, Данимира в снимка.бг, вижте във подписа ми  Wink
Абе мацки с тези люспи на главата какво се правеше, с Ники мажех с олио главата и с гребенче люспех ама сега ми е гадно, нещо не ми се ще, дали ще се махнат от само себе си.

Нямаме заглавия за следващите ни теми!

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 19:19 от Lady V

# 571
  • Русе
може ли паролата за снимките

# 572
Леле, стархотни бебета, най-накрая и аз да имам време да разгледам малко, да са ви много здравички  Hug
Пашик да ви изям фибичката   Mr. Green Голяма е кукла, много прилича на теб и кака си. Както казва моя мил личи си, че е бургазлийче  Joy Това било една фаза след неземно красив...
Ето снимки и на моята кукла http://oktomvri2010.snimka.bg/daily/tsvelichkova.477869.21470512 Днес много ми спинка, ще видим нощеска как ще се забавляваме. Сега ми се обадиха и гости че ни идват. Казах им да идат да си напазаруват и да си го нарежат  hahaha Joy Няма как да се занимавам аз.

# 573
pepelyashka, мерси.  Hug а не много дълго какво значи - 5-6 часа?
Lady V, на мен педито ми каза преди къпане да я назвам със зехтин и като се рамекне да тръквам с марличка.и ми каза да не ги оставям да стават много. защото Ния имаше по веждичките малко, аз даже още не съм ги махнала всичките. вместо марля и с тези бебшките четки става. на Мустела също си спомням, че имаше такава пяна за коса.

# 574
Олее, страхотни са бебенцата. И аз сега разгледах снимките за Колажа и сложих една на Нико.

Флъфи, има разни кризи на растежа, не се шашкай за яденето.
Нико миналата седмица беше така - почва да пие, пуска, плаче, направо ад.
Но сега нещата се поуспокоиха.

Ние днес до морето се разходихме, но тук  е много студено.
Започнах да слагам зимна шапка и завивам с две одеала в количката.

# 575
  • Stavanger,Norway/ Varna
аз щях да предлагам за колажа да пише само имената на бебенцата. ако напишем и мамите, ще се смалят много снимките, а е по- добре бебчетата да се виждат максимално.

Какво ще кажете  newsm78

# 576
Момичета, почвам Инфакола, но искам да ви попитам, някой се оплскват че запичал ? Вярно ли е това ? И ако се храня с повече плодове дали няма да му влияе да не го запече бебчо ???

# 577
Момичета, почвам Инфакола, но искам да ви попитам, някой се оплскват че запичал ? Вярно ли е това ? И ако се храня с повече плодове дали няма да му влияе да не го запече бебчо ???
Всички капки които активната им съставка е семетикон действат така /запичат/, но все пак зависи от бебенцето

# 578
Мами,кажете какво мога да пия и става за кърмещи?Хвана ме и мен вируса ,хрема е засега,направо вече ми писна всички ни обиколи в къщи!
Имам коризалия ,но на листовката пише да се пита лекар!

# 579
  • Варна
Веси и аз много се интересувах по въпроса, май запичало само при хранене с АМ или по точно зависи от бебето. Пробвайте се.
Бобче аз почнах колажа и наистина така става, но пък има доста бебета с еднакви имена и ако не напишем мама, как ще занем на кого са и така не става, че за сега го правя с имената на мамите  Thinking
Марис уф хич не ми се маже главата му със зехтин  Rolling Eyes
Пашик принципно хомеопатия можеш. Пробвай с оксилококциум, иначе имаше някъде линк с позволените лекарства при кърмене. Някой да го пусне, че не помня къде беше. Ще взема да го сложа и отпред.

# 580
Пашик, ето го линка за лекарствата http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp. давай и витС.
Lady V, а ако се пише име и фамилия за тези с еднаквите имена  newsm78
Веси, от бебето си зависи. Ния не се е запичала. все си ака веднъж на 2 дена с и без Инфакол.

# 581

Lady V, а ако се пише име и фамилия за тези с еднаквите имена  newsm78
Чак пък фамилия! А и с фамилия да са пак няма да се разбере кое бебе на кой е, та ние имената не си знаем, камо ли фамилиите.
Според мен трябва да си е името на бебето и на коя мама е, защото Лейди е права, че много деца са с еднакви имена. Например 4 Еви и 6 Александъра.

Скреч, безцветна е урината и не мирише. Днес си взехме електронен кантар. Според него Еви е наддала 930 грама. Ще видим утре на първата консултация.

Момичета, а да ви питам - имат ли бебенцата ви секрет в нослето? На Еви понякога много й хърка носленцето.

# 582
Ноел, не мога много да преценя дали има секрет, защото когато повръща излиза и през носа, та не съм сиг. дали е засъхнала кърма или секрети.
Веси, ние сме със Саб Симплекс , който е със симетикон, но не ми се е запекал. Много хубаво си ака. Има дни, в които ака повече, не знам от какво се влияе. Но определено няма запек.
Арим, миличка, всичко са те посъветвали, само ще кажа - вярвай, че всичко ще е ок! Hug

Да се похваля какво си поръчах днес Heart Eyes
http://www.bebeshkidreshki.com/productv/1134/koledni-pantofki-sn … niya-chovek-.html

# 583
Pashic, аз вече втори път се разболявам, писна мииииии - нос тече, а май имам и налепи по гърлото. В носа мажа с едно балсамче, поне да мога да дишам. Ама с това гърло незнам какво ще правя - стрепсилса нещо не помага, сега ще правя гаргари с чай и сода.
Веси, зависи си от детето - мойто за сега не се е запекло от Инфакола. Пробвай и ще видиш как е, мен също много ме беше страх.

# 584
  • Германия
pepelyashka, мерси.  Hug а не много дълго какво значи - 5-6 часа?
....
Техническите детайли  Wink при 15*С --24 часа; при 19-22*С---10 часа при 25*С---4 до 8 часа.

Общи условия

Активация на акаунт