ОКТОМВРИйчета засмени се преместиха в Родени!

• 22 798
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Веси моля те избери си една снимка за колажа, много сте сладки, ама няма как всичките да сложа  Wink

# 556
Lady V до кога става събирането на снимки, че апарата е в колата и ме мързи да слезна да го взема  Whistling
Vessi-barabesi инфакола се дава преди хранене, един или два капкомера.
flufffy да не са колики, Мишелка така ми се гърчи като я боли коремчето. В началото си мислех, че нещо и затискам ръката или не и е удобно, ама после разбрах, че са колики. Даваш ли му нещо на Ники, пробвай и позата да смениш. Аз вечер я кърмя легнала и рядко ми се опъва.
  Ох, искам да гледам някой сериал, че да ми минава по-бързо времето, а много мрязя сериали  hahaha Joy Сега се мъча с някакав турски, ама то голяма тъпня  Crazy

# 557
  • Варна
Цвеличкова до 05.12 Момичета гледам пишете дати на раждане на снимките, за съжаление няма да имам място за тях, аз за имената на мамите се чудех но не става без тях. Мястото не е много голямо а бебчовците доста.

# 558
Това, че ви пропускат пемперси не винаги вината е в памперса или в марката. Ако пропускат през гръбчето, възможно е проблема да е, че памперса е вече малък. Ако пък пропуска през ластичетата на крачетата, е възможно да е още голям за това бебе. Така, че не е задължително да се сменя марката, може само номера.  Peace Ползвала съм много видове и марки и имам много малко пропуснали памперси.

Памперсите дето умаляват и не ги ползвате вече, дали не могат да се дадат в някой дом или родилно, поне да не артисат тотално.  Thinking

Тини, и аз се смях на цацата  Grinning

Арим, имам приятелка във Варна, която започна да дохранва като тебе, но продължи да дава на детето си и гърдата на всяко хранене. Казаха й, че като се почне дохранване, обикновенно намалява кърмата и детето постепенно ще се отбие. Бул. Днес децата ни са вече на 2 години и 4 месеца, тя още си го кърми успешно. Друга позната от другата ми отчетна, я бяха отписали пък като кърмачка, защото има силикон в гърдите. Тя също дохранваше първите няколко месеца, но с упоритост и инат, разкара добавката и останаха само на кърма. Така, че не е фатално да дохранваш и който и да ти каже, че това или онова е невъзможно, не им вярвай. направи така както го почувстваш ти за теб и за бебето ти.  Hug

Пашик, зелено ако е нормално ако се дава ХА мляко

# 559
  • София
Имам въпрос към КОНСУЛТАНТИТЕ: гърдите са ми меки, бебчето обикновено суче около 15-20 минути, не повече, понякога дори 10 минути. Трябва ли да се изцеждам след това или не е необходимо??? Колко напикани памперси е нормално да има за едно денонощие?

Рутинно цедене без причина не е препоръчително. По-честите причини да се цедни при наличие на сучещо бебе са дискомфорт от препълване на гърдите или недостиг на кърма, който не може да бъде овладян с по-често сучене.
 Обичайно бебетата, които приемат само кърма, без други течности(вода, глюкоза, сок, чай) успяват да напълнят поне 5-6 памперса за денонощие.

В тази връзка, Ноел, извини ме, че се намесвам в личния ви разговор с отчетните, но да те подсетя да погледнеш вида на урината. Тази на дехидратираните бебета е тъмна на цвят, концентрирана, с остра  миризма.

# 560
Сънят е мираж Tired по цяла нощ ту едната, ту другата госпожица мрънка. Давах 3 пъти ентерокинд и може и да е съвпадение ама малката се скъса от рев ooooh! и сега не знам да давам ли?
Мунка Алекса след антибиотика се подриска и сега и давам пробиотик - Линекс, пооправя се сякаш, но пък дупето е червено и може и това да е причината за плача. Надявам се да не е гъбички, засега мия на всяка смяна на памперса и мажа обилно с крем(от аптека Попова)
Аз ползвам памперс 2 от жълтите, доволна съм, няма пропуски.Друг е въпроса че като махна памперса редовна се изпишва и омокря всичко, а понякога има и бонус-жълтичко Simple Smile
Имам повикване за цица Mr. Green

# 561
marvina, ходихме в Манастирчето в Младост2. пада се до последната спирка на 306(мисля че беше). Имам телефона на попа ако искаш. Обаждаш се и запазваш час защото той не седи там постоянно, но пък живее на 5мин някъде. Иначе за църквата в дървеница и ние не сме запазвали час.
Оркид, на 22 ще пътуваме към топлите страни  Mr. Green
Веси, няма защо  Hug по една пипетка преди всяко ядене, като в по-тежки ситуации може 2 пипетки да се  дадат

към консултантите: когато кърмата е била замръзена е добре да се размрази в хладилник за 12ч., а след това може ли да се държи извън хладилник? четох, че трайността й е 24часа, но като седи в хладилника ли? на мен ми предстои пътуване и ми се искаше да имам едно шишенце за всеки слу1ай в мен

# 562
Skrech, Благодаря )))
За инфакола - аз давах само 2-3 пъти на ден, но сега започнах да давам преди всяко хранене по един капкомер, но през нощта не давам.

# 563
Привет,мацки!
Не ми остава време да пиша ,но да знаете ,че ви наблюдавам  Heart EyesДа се отчета и аз.Дани все още сучи на 2 часа,но започна да будува по-често.За мое съжаление това е най-често времето от2 до 6 часа.Тогава пробвам с песни,люшкане,сушоар и т.н.,но той или плаче или си гледа тихичко.Чудя се кога най- накрая ще разбере какво се прави денем и какво нощем newsm78
Бебо има проблем с пъпчето-доста изпъква,когато плаче и утре ще го водя при педиатърката,че да видим какво ще каже.Дано не е нещо сериозно PraynigИначе аз вода не давам/около половин лъжичка,но не всеки ден/,а когато дам имам чувството,че му давам оцет такава муцуна прави...
Lady VСТРАХОТНА ИДЕЯ!!!Ще пратя снимки,но със същата парола ли?
Пожелавам на всички бебенца приятно сукане,вечер без колики и незабравими мигове с мама и тати,а който има и с кака и бати!/Момичета май нещо се издухвам- сетих се за Андрея и ,,близнаците,,.Бре,че болен мозък беше автора на историята/

# 564
  • Бургас / Св. Влас
/Момичета май нещо се издухвам- сетих се за Андрея и ,,близнаците,,.Бре,че болен мозък беше автора на историята/

Какво се е случило с тази Андрея  Thinking?Аз работих лятото и не можех да ви следя редовно.

Ние днес бяхме на първата консултация,Евка е наддала 810 грама и е пораснала 3 см.

Ние погачата ще я правим другата неделя,мисля само сладки да има и ядки най-много, а питиетата Бейлис,Мартини Биянко,Бяло вино и Уиски Party

# 565
Лейди, готово, изстрих и оставих само една снимка Simple Smile

# 566
  • Германия
´´
към консултантите: когато кърмата е била замръзена е добре да се размрази в хладилник за 12ч., а след това може ли да се държи извън хладилник? четох, че трайността й е 24часа, но като седи в хладилника ли? на мен ми предстои пътуване и ми се искаше да имам едно шишенце за всеки слу1ай в мен
Може, но не прекалено дълго, ако ще ти трябва за из път и само за всеки случай, можеш от дълбоко замразено да оставиш да си се разтапя бавно и славно в термо-чантичка, ако имаш.

# 567
flufffy да не са колики, Мишелка така ми се гърчи като я боли коремчето. В началото си мислех, че нещо и затискам ръката или не и е удобно, ама после разбрах, че са колики. Даваш ли му нещо на Ники, пробвай и позата да смениш. Аз вечер я кърмя легнала и рядко ми се опъва.
  Ох, искам да гледам някой сериал, че да ми минава по-бързо времето, а много мрязя сериали  hahaha Joy Сега се мъча с някакав турски, ама то голяма тъпня  Crazy
Цвети, пробвах да сменя позата, ама не помогна особено, тази нощ ще пробвам и легнала. За колики нищо не давам, понякога малко чай. Започвам вече да си мисля, че и на мен ми намалява млякото. Нахраних го и после едва изцедих 40-50 мл.
Преди малко му давах от шишето, за да не остане гладен, беше минал час от последното му хранене и със триста зора му натиках 50 мл, явно не е чак толкова гладен. Не знам вече какво да си мисля.

# 568
Само да питам , Лейди, снимките на децата на теб ли да ги пращаме? Embarassed

# 569
  • Стара Загора
Само да питам , Лейди, снимките на децата на теб ли да ги пращаме? Embarassed
Тези снимки ще се слагат на 1-ва стр. ли? (изпуснала съм, а нямам време в момента да се връщам да чета Embarassed )

Общи условия

Активация на акаунт