www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 009
  • 770
  •   1
Отговори
 Grinning www.tinydeal.com е добър магазин. Евтини, гаранция, безплатна доставка и много отстъпки.

# 1
# 2
Обмитяват ли се телефоните от този сайт?

Благодаря много Вероника

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 11:08 от ММимс

# 3
Обмитяват ли се телефоните от този сайт?
Не, не се обмитяват. Идват по пощата като пощенска пратка.

# 4
  • Перник
вероника,а ти имаш ли такъв,защото има вариант да не могат да се разкодират в България,и на практика са неизползваеми?

# 5
Моят заработи веднага с поставянето на българската карта.
Получих го наскоро и още не съм го разучила изцяло. Има толкова много функции, една част от които сигурно няма да ползвам. Всичко си му работи. Имай  едно наум за камерите. Не работят качествено. Аз бях подготвена и не се изненадах.
Има вариант да си го избереш и с българско меню за по лесно ползване.

Успех в покупката.

# 6
мога ли да поръчам телефон с нечия поръчка,защото не съм сигурна дали ще се справя сама?Благодаря предварително!

# 7
Момичета, искам да поръчам телефон от сайта. За колко време идват, че е за подарък и второ, на повечето пише, че не работят с 3G мрежа. Какво значи това? Казвате, че в БГ работят, но ще работят ли ш в другите страни по Европа?
Благодаря ви

# 8
  • Плевен
Идват за около 2 седмици, но зависи, може и малко да се забавят, горе-долу това е срока. Ще работят на всичките 4-ри честоти GSM 850/900/1800/1900MHz. т.е. работят навсякъде!

3G накратко, ама много накратко е, че освен всички досега познати GSM услуги имаш и допълнителни възможности за ползване на услуги от трето поколение като например Видео разговор и много други.

# 9
Тук обсъждаме китайските сайтове с безплатна доставка  - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=520572.0

# 10
Днес пуснах и аз пък ще видим кога и в какъв вид ще го получа. Благодаря много за помоща на tzvety roussimova и aria 82. Успешни покупки на всички, наистина цените са смешни дано да сме доволни.

# 11
Идват за около 2 седмици, но зависи, може и малко да се забавят, горе-долу това е срока. Ще работят на всичките 4-ри честоти GSM 850/900/1800/1900MHz. т.е. работят навсякъде!

3G накратко, ама много накратко е, че освен всички досега познати GSM услуги имаш и допълнителни възможности за ползване на услуги от трето поколение като например Видео разговор и много други.
Благодаря. Някой да има впечатление от този модел http://www.tinydeal.com/26-touch-screen-2-sim-2-standby-gsm-8509 … 7ka06-p-5067.html , необходим ми е телефон, който да работи с две сим-карти, дали го прави добре?  детето ще се радва, че прилича на айфон, но пък от друга страна, много евтино ми се вижда.  Има ли уловка?

# 12
# 13
# 14
Супер, дойде ли? Работи ли? Какви са отзивите? Съжалявам, че толкова много въпроси, ама не ми се ще да има разочаровани личица Hug

Общи условия

Активация на акаунт