www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 010
  • 770
  •   1
Отговори
# 255
питАм ви за трети път! Кажете къде и как си проследявате пратките

# 256
  • София
Не всички пратки имат тракинг номер.Влез в поръчката и на дитейл, статус и хистори виж имаш ли тракинг номер.Ако имаш има и даден адрес за проследяване, а после влизаш в БГ пощи и чакаш да се появи и там.Моята се появи ама никъде я няма.

# 257
12/13/2010     Pending     Christmas zone for extra points: 0.33
12/13/2010    Pending    bought $12.17 get points 1.22
12/13/2010    Processing    PayPal status: Completed @ 00:27:59 Dec 13, 2010 PST
Trans ID:3GH84303AN1552246
Amount: 12.17 USD PDT.
12/13/2010    Processing    Successful payment via paypal
това пише на моята

# 258
  • В друго измерение
Извинявайте, но момичетата това са го обсъждали много пъти, и тук, и в другата тема за Фокал. Тази тема не е хиляди страници, има и търсачка.
Че някой дори беше постнал директно инфото от сайта - на поръчки под 30 долара не дават тракинг номер....сайтовете за проследяване също са поствани милион пъти.

Аз да си се оплача, че още нямам поръчката от 10 ноември  Whistling Само не мога да разбера защо пристигат поръчки от по-късни дати и за по-малки суми, какъв им е принципа на пращане дявол да го вземе  ooooh!

# 259
Моята пратка, която влезна в БГ на 14.12 още никъде я няма.Ходих до клона пощенсия и там ми казаха, че не е при тях, а пише че на 14.12 е изпратена към там.Питах ако е загубена пратка кой носи отговорност и те ми казха - продавача  Close Че тя от Китай си пристигна, а е няма в БГ. Ей не е нормална държава това.Дали може да е на митница и още да не са ми изпратили известие  Rolling Eyes

здравейте  и  мойте  пратки  бяха  пристигнали  на  14.12  и  ги  нямаше  в  пощата  оказа  се  че  са  на  митница - София  до  новата  автогара  предполагам  че  и  вашата  е  там  ,  ако  не  ви  се  чака  известе  от  митницата  направо  отидете  там  . Направети  си  разпечтка на  плащането  от  PAYPAL  .

# 260
  • София
Моята пратка, която влезна в БГ на 14.12 още никъде я няма.Ходих до клона пощенсия и там ми казаха, че не е при тях, а пише че на 14.12 е изпратена към там.Питах ако е загубена пратка кой носи отговорност и те ми казха - продавача  Close Че тя от Китай си пристигна, а е няма в БГ. Ей не е нормална държава това.Дали може да е на митница и още да не са ми изпратили известие  Rolling Eyes

здравейте  и  мойте  пратки  бяха  пристигнали  на  14.12  и  ги  нямаше  в  пощата  оказа  се  че  са  на  митница - София  до  новата  автогара  предполагам  че  и  вашата  е  там  ,  ако  не  ви  се  чака  известе  от  митницата  направо  отидете  там  . Направети  си  разпечтка на  плащането  от  PAYPAL  .
Ами ще отида.Трябва да видя къде се намира само.Дано поне да са там нещата, че вече не знам къде да ги търся. Ще си направя разпечатка и ще отида.Къде се намира точно ако не те затруднявам да ми обясниш?

# 261
aria 82, на каква тойност ти е поръ4ката?

# 262
  • София
34 долара.

# 263
Митница  София   се   намира  до   новата  автогара    като  застанете  с  лице  към  нея  от  ляво  ви  се  пада   централната  жп  гара  от  дясно  долу  в  ниското  е  митницата. Дано  съм  обяснил  правилно

# 264
  • София
На 13.12 получих пратка, пусната на 26.11  Платих ЕМS и я получих по куриер на домашен адрес-стойност 125$

# 265
  • Варна
Здравейте, момичета Simple Smile

Днес получих ето това за една приятелка, поръчано на 04/11:

http://www.tinydeal.com/28tft-4-gb-mp3-mp4-mp5-game-portable-mul … m4g05-p-2349.html

Изглежда много добре, тя е доволна. Китайците бяха писали 15 долара на пратката  Wink

# 266
  • София
Митница  София   се   намира  до   новата  автогара    като  застанете  с  лице  към  нея  от  ляво  ви  се  пада   централната  жп  гара  от  дясно  долу  в  ниското  е  митницата. Дано  съм  обяснил  правилно
12/14/2010 11:30:00 AM BULGARIA SOFIA LC/AO Send item to domestic location (Inb)
Това какво означава, че е разпределена на някъде , но не се знае дали на митница или към моят пощенски клон?

# 267
aria_82 няма ли как да се обадиш и провериш? Аз съм звъняла в митницата на областния ни град и бяха много любезни и обяснителни. Не знам софийските им колеги дали са така благоразположени обаче.

# 268
Аnnaaa, би ли дала линк за телефона? Ще очаквам и впечатленията ти от него, след като го разгледаш.
Как премина процедурата по освобождаването от митница?
Аnnaaa, би ли дала линк за телефона? Ще очаквам и впечатленията ти от него, след като го разгледаш.
Как премина процедурата по освобождаването от митница?
и мен това ме интересува, колко трябваше да платиш и каква стойност бяха отбелязали?
http://www.tinydeal.com/32-touch-screen-2sim-standby-gsm-quadban … 5w995-p-2797.html това е телефона. Ами за сега работи, иначе нямам много време да изпробвам всичко.
Изпращат го в пощенски клон, където ходи и митничар, защото  не във всички ходи. Телефона беше обявен за 20 долара и за него не съм платила мито, само някаква пощенска такса. Платих само за другата поръчка. А иначе се плаща 20%.

# 269
  • София
aria_82 няма ли как да се обадиш и провериш? Аз съм звъняла в митницата на областния ни град и бяха много любезни и обяснителни. Не знам софийските им колеги дали са така благоразположени обаче.
И аз си мисля да им се обадя макар, че съм сигурна че в София няма да са толкова любезни имайки предвид колко пратки им пристигат.

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 09:40 от aria_82

Общи условия

Активация на акаунт