www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 009
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
След като прочетох цялата тема, се записвам да ви следя от тук на татък.
Смятам да поръчам поне 3 телефона. Whistling

# 661
  • Испания
Аз също съм много ядосана,вчера звънях след 16,30 ч както ми казаха-митничари не били ходили в пощата,днес след 11 ч пак звънях-няма нищо още,пак ще звъня след 16,30ч-немам нерви..Как може такова безхаберие-някой не си мърда задника да ни обработи пратките-пак повтарям за 4 дни дойде от Хонг Конг до София-тръгна на13.01 и на 17.01 е била в София-а сега ще чакам някакви мухльовци да благоволят да ми я дадат...Съгласна съм да си платя,ама всичко да си е навреме..
Между другото ми направи впечатление скоро с една друга моя пратка от другия сайт,която чаках доста дълго-от 20.11 и получих на 07.01-на пратката имаше клеймо на Хонг Конг от 21.11-и на БГПощи-29.11 -направете си сметка къде е била през този месец и нещо-отстоявала в някой български склад....Думи нямам,не са виновни китайчетата...
asya q  за ДДС-то съм съгласна ,ама другите 6 лв за какво са и аз не знам..И по твоята пратка като гледам ,значи моята да я чакам другата седмица така ли,ужас..Моята е за 53 долара

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 14:44 от pepina1965

# 662
  • Стара Загора
Здравейте,и аз направих моята първа поръчка с един телефон ,дано всичко е наред  Praynig

# 663
Аз също съм много ядосана,вчера звънях след 16,30 ч както ми казаха-митничари не били ходили в пощата,днес след 11 ч пак звънях-няма нищо още,пак ще звъня след 16,30ч-немам нерви..Как може такова безхаберие-някой не си мърда задника да ни обработи пратките-пак повтарям за 4 дни дойде от Хонг Конг до София-тръгна на13.01 и на 17.01 е била в София-а сега ще чакам някакви мухльовци да благоволят да ми я дадат...Съгласна съм да си платя,ама всичко да си е навреме..
Между другото ми направи впечатление скоро с една друга моя пратка от другия сайт,която чаках доста дълго-от 20.11 и получих на 07.01-на пратката имаше клеймо на Хонг Конг от 21.11-и на БГПощи-29.11 -направете си сметка къде е била през този месец и нещо-отстоявала в някой български склад....Думи нямам,не са виновни китайчетата...
asya q  за ДДС-то съм съгласна ,ама другите 6 лв за какво са и аз не знам..И по твоята пратка като гледам ,значи моята да я чакам другата седмица така ли,ужас..Моята е за 53 долара
Твоето мнение е, като моето- как може да се бавят по пет, по седем дена. И получават заплати за това да си кръстосват краката по цел ден.

# 664
Някой може ли да ми каже какво значи това, предполагам че е в София или не ?

Local Date and Time    Country    Location    Event Type    Extra Information
1/17/2011 9:46:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Receive item at office of exchange (Inb)       
1/17/2011 9:51:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Send item to domestic location (Inb)    

# 665
Да, в България е вече. Сега остава да се чака да дойде при нас.
Ти си третата мама, на която поръчката и е в Бг вече( на една и съща дата )- и моята пристигна на 17 и на пепина на 17. Ама и двете си чакаме известието.

# 666
  • Испания
При мен е същото

ITEM n° RA...HK    new search
1/17/2011 9:46:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Receive item at office of exchange (Inb)       
1/17/2011 9:52:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Send item to domestic location (Inb)

Чакай известие ,ама колко ще чакаме не знам  #2gunfire В Добрич ли ще я получаваш  Laughing

# 667
Пепина, а ти говори ли днес с твоята приятелка от пощата ?

# 668
При мен е същото

ITEM n° RA...HK    new search
1/17/2011 9:52:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Send item to domestic location (Inb)

Чакай известие ,ама колко ще чакаме не знам  #2gunfire В Добрич ли ще я получаваш  Laughing

във Варна, поръчката ми е за 62 долара , дано да не е на митница, но най-вероятно ще е там

# 669
  • Испания
Няяяма я  ooooh! Утре пак ще досаждам,вече взех да се питам  дали се е добрала до нашата митница или си отлежава още в София,много е изнервящо да чакаш така  Crossing Arms

# 670
1/17/2011 10:33:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Receive item at office of exchange (Inb)       
1/17/2011 11:01:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Send item to domestic location (Inb)       

Ето го и моето- малко по-късно в часовете, но не е голяма разлика. Аз, доколкото разбирам от този статус, би трябвало да е изпратена от София към Дупница- аз съм от Дупница в 11.01  минути. Поне от преводача на гугъла така го разбирам. Тоест, че са при нас пратките вече, но не са обработени най-вероятно.

# 671
1/17/2011 10:33:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Receive item at office of exchange (Inb)       
1/17/2011 11:01:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Send item to domestic location (Inb)       

Ето го и моето- малко по-късно в часовете, но не е голяма разлика. Аз, доколкото разбирам от този статус, би трябвало да е изпратена от София към Дупница- аз съм от Дупница в 11.01  минути. Поне от преводача на гугъла така го разбирам. Тоест, че са при нас пратките вече, но не са обработени най-вероятно.

моята пратка от София до Бобов дол пътува точно 2 дни.....май си зависи и от самите служители

# 672
  • Испания
Току що получих писмо от пощенската станция за колет, който е в софия от 13.01. Трябва да плащам:
1. 6.00лв цена за пощенска услуга (чл.42 от цени на неуниверсални пощенски услуги и други търговски дейности, предоставяни от БП)
2. 7.76лв. ДДС

Някой има ли представа първите 6.00 лв за какво са  newsm78

Поръчката ми се състои от телефон и калъф за 48 долара общо.
Извинявай,ама след много размишления превключих ,че общата сума от 13,76 лв ти е май точно 20-те% ДДС върху сумата,амазащо по този начин са я разделили не знам,а разпечатка искаха ли ти, откъде разбраха сумата,нали китайците пишат по-ниска  newsm78

andela76 и аз така си го превеждам ,че е насочена към получателя и би трябвало да е вече при нас ,ама..

# 673
Да, явно зависи от много неща- една мама казваше вчера, че  чакала пет дена, друга казваше, че чакала седмица. Явно аз съм по- нетърпелив човек и затова ми се искаше да си получа телефона днес, но Уви. Здраве да е.

# 674
Здравейте някой ще помогнели с линк за гледах някъде за един часовник адидас newsm78

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт