Отговори
# 675
Влизам само да честитя месечинките на пвсичмки пораснали дечица днес Hug  bouquet
Бони, честит рожден ден, много здраве и  късмет  bouquet Hug

Вени, страхотен подарък си получила, а и тримата изглеждате много хубаво на снимката, а мама направо сияе Hug
Минавам и аз да почерпя за първия имен ден на Дани Hug

# 676
Привет и от нас:))
Ние бяхме навън на въздух,поспахме,а сега си доспиваме в леглото:))
Честити месечинки на Самуил на мама wola,Михаела на мама krasita1,Валери на мама марисса,Божидара на мама rali_, Рая  на мама arti80 ,София на мама Geri.
Честит Рожден ден и на Бони!
Честит имен дне и на Дани:))
 Hug Hug Hug за всички и малката се разбуди:))До скоро:))

# 677
  • София
Благодаря на всички,които ме поздравиха за днешният празник -както тук във форума ,така и във фейсбук и скайп newsm51
Страшно сте мили  Hug

# 678
  • София
Вени, толкова много се зарадвах за сина ти, че чак настръхнах. Дано повече никога не се разделяте, миличка, и дано от сега нататък всички Коледи са ти щастливи и с цялото семейство. Сега ме накара да повярвам и аз, че стават чудеса на Коледа и ще си пожелая нещо, пък дано се сбъдне.  Hug Hug Hug
Бониnewsm59
Честит имен ден на всички именници (специално на Дани на Кали7) и честита месечинка на порасналите деца.
При нас пък след няколко безсънни нощи, в които Вики скимти по цяла нощ незнайно защо, тази сутрин я гледам с много червени бузи, мерих температура - няма, реших, че е студова алергия и малко ме притесни. Но преди малко свеки ме подсети, че снощи баща й много я мачкоти и целува, а беше брадясал ... та само го чакам да се прибере  #2gunfire От днес всеки ден ще си тегли контрата, иначе никакво целуване.  Laughing

# 679
  • На брега
Честити месечинки!
Специални поздрави и за Бони!
Кои са именниците днес? (нещо ми се губят дните  Mr. Green) Да са живи и здрави!
Вени  Hug!
Илейн, ама много са сладки тези джуджовци, брей  Heart Eyes http://martenki2010.snimka.bg/children/nashite-bebeta.470432.21771571 !

# 680
Честити месечинковци на всички празнуващи!  newsm51

Да ви питам, какво обличате на бебоците под космонавта? Слагате ли панталонки, или е само по чорапогащник, или нещо друго? А нагоре - дебел пуловер?
С панталонче отдолу май много дебело става. Вини вече облича един нов космонавт, подарък от роднини, който мислех, че ще му стане след 1-2 месеца  Shocked Малко му е голям, ама малко. Другите два вече са му тесни и къси. Обувките също са му тесни. Яд ме е, че взех два чифта за прохождане, трябваше единия да са по-големи. Кой знае докато проходи колко ще се нашишка (дано не е много).

Обаче как се сърди като му обличам космонавт, нямам думи. Обличаме го тримата с тати и свеки, и едва успяваме. То се върти, усуква, надига се, мост прави. За обувки - невъзможно, свива си пръстите надолу нарочно, така, че да не му влезе крака. Голям е разбойник, ставам вир вода докато се преборя с него да го облека за зимно време.  ooooh!

# 681
Честит празник на празнуващите кръгли месечинки и специални поздрави на рожденичката!   bouquet

Ние днес бяхме около час навън и на Дарина нослето стана съвсем като на Рудолф - червено, червено топче.
Беше обаче много щастлива.
Дано мъъъъничко поомекне времето, че да може повече време да сме навън.
Аз съм супер доволна от маншона за дръжката на количката - страхотна работа върши за зимните разходки! До преди седмица-две мислех, че съм се изхвърлила с покупката му, нооооо... определено си заслужава.

Кармен, аз слагам неватирано панталонче или чорапогащник, когато обличам космонавт.
Ако е с яке, а не с космонавт - чорапогащник и неватиран панталон или дълги чорапи и ватиран панталон.
Съобразявам с моето обличане - както аз, така и тя. Твърди се, че бебетата трябва през зимата да се обличат с един кат дрехи повече от възрастните, аз обаче съм ужасно зиморничава, а Дари я свиквам на по-нормални температури и затова не спазвам "правилото" за 1 повече, а я обличам като мен. Аз съм с боди, тънко поло, пуловер и яке, тя - с тънко боди тип "потниче", тънка блузка, сравнително тънък пуловер и космонавт.

# 682
Здравейте, само набързо да ви  поздравя.ь
Честит рожен ден на Бони за втори път, да е жива и здрава. Hug
Не искам да се оплаквам, но тъкмо се възстанових 2 седмици от операцията и да видите какво ни се случи.  В една вечер, аз, мъжът ми и свекърва ми изкарахме някакъв стомашно чревен вирус, много тежък. С втрисане, висока температура, повръщане, разстройство. Кошмар на кошмарите. Помислих си, че сме се натровили и, че ще се случи най-лошото.  Пак Господ ни помогна да се възстановим сравнително бързо.  Praynig
Вени, много мило това със сина ти. Hug Много лошо така като си разделен от най-милото. Hug Добре,че живеете наблизо и децата ще имат възможност да идват.  HugНе им се сърди на децата, на тях много им липсваш. Възрастните са лоши. Имаш ли възможност да ги  взимаш да спинкат при теб през уикенда, та да може да не чувстват липсата ти. Hug Радвам се за вас,мила. Нека Бог пази децата ни. Praynig

# 683
Mamma Благодаря Simple Smile Какъв е този маншон за количката? Много ми е интересна тази екстра, не съм виждала такава.

# 684
Леле, Челси, миличките!
Надявам се вече да сте добре  Hug

Кармен, маншонът се закрепва на дръжката на количката - универсален е и става за всякакви дръжки (аз безпроблемно го монтирам и на едната, и на другата количка, а двете са със съвсем различни дръжки - едната е с цяла, другата - с две отделни).

Ето така изглежда.

Скъпичък е (около 30 евро в чуждестранни онлайн магазини/за ~75 лева се предлага в България  Money ), но е страшно удобен и мноооого топъл. Аз не обичам много да нося ръкавици и слагам само в много краен случай, но като сме навън с количката, няма как да топля ръцете си в джобовете  Laughing

# 685
Mamma Много е хитро Simple Smile Благодаря.

# 686
  • Варна
Добро утро мами минавам да почерпя за нашата месечинка както и Борис мама НаНина, Гергана  Yanitaiv ,Елена на мама Нова Тема ,Антони на мама magito_90  да са ни живи и здрави все така палави и много щастливо детство
Нямам време не съм Ви забравила от време на време Ви хвърлям по едно око
Красита1 дано миша бързо оздравява, днес ще й звънна и ще Ви пиша как е положението с тях
Ние още нямаме зъбки виждам 8 връхчета на зъбчета в устата и с металната лъжица потракват на дърво съвсем скоро ще избият. Да Ви са похваля от както вкарах строг режим вече всичко е в нормите никакво ядене посреднощите и вечер я държим до 7 будна със зор изпива си млякото и спи до към 4 към 5 заспива и в 6 си пие млякото в 9и30 хапва после към 1 после в 4и30 и в 7 Simple Smile Вечер и след обед като почнат да я мъчат зъбите по 20мин пищи това дете със сълзи и мажа с гел за сега друго спасение няма дано скоро избият че иначе е кошмар. Почнахме да ядем и бульони и супички аз й ги приготвям др седмица ще й запиша на кухня в понеделник сме на консултация и ще искам бележка. Дадох жълтък много й хареса вече яде и храна с пърченца та даже и от нашата без да се дави голям напредък имаме Simple Smile) Единствено риба и прясно мляко не съм давала киселото го обожава с бисквити ЗАКУСКА Simple Smile)
На мамата която й предстои раждане, леко раждане без усложнения и да си нагушка мъничкото съкровище
Не се сещам още какво щях да пиша.....аааа по цял ден иска да е само с мен и я съм излязла от стаята а е надула гайдата. Седи без опори сама за минута две сама се пуска изправя се отвсякъде и върви по дивана сама но още не се е пуснала съвсем сама да направи крачка Simple Smile)

# 687
  • Враца
Здравейте маминки.
Честити месечинки на всички.Да са живи и здрави.
Евче много ви гушкам и дано това е било еднократно,че много зле да не можеш да си гледаш децата.
А относно това дали могат мойте разбойници да дойдат за уикенда,за съжаление не могат,защото милият им татко още е "кърмаче" и държи майка си за полата всяка събота и неделя на село #Cussing out
Иначе през седмицата могат,но засега не са изявили още желание, а и аз не насилвам нещата.Ако пожелаят ще бъда още по-щастлива Hug
Карменче това за обличането все едно съм го писала аз .Само,че при нас и със вътрешните дрехи и памперса е така Mr. Green.Малък ужас настъпва когато се обличаме.
За сега ви оставям,че се правя на домакиня и съм се разготвила Mr. Green
Хубав и приятен ден ви желая Hug Hug Hug Hug

Ахони   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Много благодаря за красивата картичка.Да ти се връщат и на теб красивите пожелания.Целувки на теб и бузанка Вики

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 14:35 от Венито

# 688
Здравейте момичета.Ние със мъжа ми снощи бяхме на банкет и доста добре си изкарахме.Етърва ми гледа малката,а тя много добре се е държала и въобще не е плакала.Сега ми е много изморено,но смятам да наваксам със сън тази вечер(зависи разбира се Йоанка какво смята де)
Ахони хах малко ми стана смешно за брадата на мъжа ти,но и моя така прави и все се караме за това. Hug
Аз отивам да готвя докато детето си взима дрямката,че после смятам хубаво да я поизморя и да може да спи по-дългичко,че и мама и тати са хора.
Лека вечер и нощ на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 689
  • На брега
Честити месечинки на днешните наборчета! Днес ставаме на 9 месеца! http://www.facebook.com/photo.php?fbid=130877956971904&set=a … 0.100001491015929
И ние взехме промоционалния уолкър, за който ни "открехна" Звездичка и сме много доволни! Голяма веселба пада  Grinning!

Общи условия

Активация на акаунт