Отговори
# 645
Здравейте мами!Да се отчетем и ние от консултацията:500 гр и 3 см.и вече сме 8300гр и 73 см.И при нас зъбите никакви ги няма,а е много неспокоен милия,много го дразнят особено вечер е много нервен.....От няколко дни пляскаме с ръце като му кажа браво или като чуе музика,даваме боц с пръстче и подскача с целия паяк,направо ще го разглоби  LaughingВсе по-добре се държи на крачета и много малко му трябва за да пази равновесие сам....
Нова тема ,Тедко страшно се изкефи на песничката.Като я чу остави всякакви занимания и запляска,заподскача и заприпява... Grinning много ми е музикален....
Да не забравя честити месечинки на бебковците от днес и на всички от предните дни,които съм пропуснала   bouquet
Гуш на всияки мами  Hug Hug Hug

# 646
Зравейте момичета.Одавна не съм писала,ама изобщо нямам време  ooooh!
Ние с Теди сме добре,поздрави на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 647
Здравейте,мили мами,

Не съм писала от сто години,но всичко изчитам.Ние сме много заети,че си търсим апартамент и постоянно ходим по огледи,но за сега нищо не сме си харесали  Cry
Иначе с бебо сме добре вече имаме два горни зъба,тежи 9,5 и е дълъг 79см.Пълзи като състезател.изправя се на всякакви повърхности само една опорна точка му е нужна и вече е щръкнал  обхожда цялата стая като се подпира по мебелите от една седмица се пуска и прави сам по 3-4 крачки.Спи по два пъти на ден ,но има дни в който само по веднъж подремва.И ние сме фенове на лаптопите,телефоните и все разни такива неща.Пляскаме с ръчички и даваме целувка ,но незнам защо вместо с цяла длан като дава целувка си слага само палчето на устата Laughing.чао още не се е научил да казва ,но го уча.До 1-2 седмици ще се записваме и на ДК.Иначе нощем започна да поспива без да се буди,но ще видим дали така ще остане.
Като сме навън хич не иска да стой в количката,започва да нервничи и да иска на ръце,особено когато не се е наспал и го събуди някой шум.
МиленкаСтискаме палчета на Краси и Миша бързо да оздравява,поздравия ако се уете специално.
ЕвчеБраво на свеки и на двамата юнаци Филипчо и Христо,ти си почивай,за да се възстановиш по-бързо,целувки от нас с бебе Мони.
Варненските мами,ако искате да се организираме за една срещичка в някой МОЛ или преди Коледа или между Коледа и НГ .Да знаете ,че покрай нас с Мони не се спи много той само вика и нервничи като сме на кафе ,но ако иамте нерви да ни изтърпите много ще се радвам да се видим Grinning
Ние няма да има на кой да оставим бебо за НГ и ще сме или в къщи или с него на гости,още не сме решили.Айде стига съм писала,че стана дълго,целувки на всички,и палчета за болничките бебчовци бързичко да им минава!

# 648
Здравейте!

Влизам, за да ви почерпя за десетата месечинка на Ева! Пожелавам ѝ да е най-вече здраво и усмихнато дете!

Ева вече е по-добре,но тази кашлица е страшно упорита Sad Виждам, че има и други болни бебчета, стискам палци на всички,както и на Михаела на Krasita, да оздравяват бързо!

Прочетох по диагонал последните дни, надявам се всички да са добре и да посрещнем щастливо коледните празници!

Относно глутена, аз го въведох с БИО Безмлечна каша - 7 зърнена на Милупа, съдържа Пшеница, Овес, Ръж, Царевица, Ечемик, Просо, Ориз. Отначало давах по-малко, докато стигна пълна порция. Така въведох едновременно много неща, което е малко рисковано от една страна, но ако се започне с малко количество, мисля че няма проблем. Направих го по съвет на приятелка, чието дете е склонно към алергии и тя много внимава със захранването, но пък въведе глутена по този начин.

Поздрави за всички  Hug

# 649
  • Враца
Здравейте момичета.
Честити месечинки на всички пораснали бебковци.
Много стиснати палчета за Миша на Красита,бързо оздравяване и скорошно прибиране у дома Hug
Евче и за теб и мъниците много гушки.
Ние бяхме а консултация ,резултата е 12кг и 73 см.Шуша е наддала 600 гр при положение,че не се спира Laughing
Още нещо щях да пиша,ама изключих ooooh!
Целувки на всички няма да изброявам,че ще пропусна някой Hug Hug Hug Hug Hug

# 650
Мамма детската кухня в Бяла се намира в детската градина.Работи целогодишно.На нас за записване ни искаха 6 навършени месеца,копие от акта за раждане и бележка от педиатърката,че няма алергий към храни,медикаменти и съставките им.На почивка ли ще идвате тук?Ще се радвам да се запознаем ако искаш  Hug Hug Hug.

tihi4ka, много ти благодаря за информацията!  Hug
И аз ще се радвам да се видим и запознаем лятото.
Обикновено, тъй като си ходим на море с работата, т.е. с компютрите, и изкарваме около 4-5 седмици (вече 4 години ходим на къмпинг Бъчвата в Бяла), затова те попитах за кухнята. Ще е страхотно улеснение, ако нямам притеснения поне за храната на Джуджанка.
Детската градина някъде около центъра ли е (нямам спомени да съм я виждала, а мъж ми мисли, че е някъде около църквата)?
Предполагам, че няма да има проблем да я запишем на кухнята като пристигнем... или е за календарен месец записването?
Т.е. дали е възможно като пристигнем и да се запишем да взимаме храна от кухнята от следващия ден?

Честити месечинки на всички, порастващи днес и желая бързо оздравяване на болните бебоци и мами!

# 651
Здравейте на всички Hug Благодаря ви за милите думи Hug Мамма, Вени, Васси79, и всички други Hug
На болничките да оздравяват бързо  Praynig Ние днес сме по-добре сравнително.
Честита месечинка на Ева на Светличка, много здраве Praynig
Вени, голямо момиченце си имаш. Hug
Хайде, че едновременно пиша и бутам количката, все още на Христо следобедният съм е в количката. Crossing Arms

# 652
Здравейте момичета!
Мамма не е до църквата детската градина,близо до центъра е.Отгоре на централната улица се пада.Можеш да си запишеш детето веднага и много хубаво готвят.Не готвят боклуци.Знам я "бъчвата " къде е.Дори си перат чаршафите при свекъра ми(той има пералня(обществена)).Но ти пишеш,че ходите на къмпинг,а къмпинга дали е до почивната база,но ще проуча. Hug
Аз не се престраших да изведа малката,че снега спря и стана много студено.Но смятам сама да отида до магазина и ако ми се стори добре като се събуди наистина да я изведа.
Тя вече се изправя навсякъде и не и е толкова интересно да пълзи,а само да сяда и после да се изправя.Е пак и си пълзи,но 2 дни стана предпочита да се изправя.
Хайде чао засега,че цял ден съм пред компа и вече очите ме заболяха. Hug Hug Hug

# 653
Здравейте момичета!
Мамма не е до църквата детската градина, близо до центъра е. Отгоре на централната улица се пада. Можеш да си запишеш детето веднага и много хубаво готвят. Не готвят боклуци.
...
Но ти пишеш,че ходите на къмпинг,а къмпинга дали е до почивната база,но ще проуча. Hug

Страхотно! Много ти благодаря  Hug Hug
Иначе пиша "къмпинг", имайки предвид точно бунгалата, не сме на палатка.
Не се знае дали и тази година ще сме там, че нещо миналата година ме ядосаха и даже си тръгнахме три дни по-рано, но... има време още, ще решим.
Фактът обаче, че ще мога да разчитам на детска кухня, много ме радва.
(а ако пералнята е на свекъра ти, ползвали сме я... както се сещаш за 4-5 седмици на море с две-три деца има мнооооого пране, а аз не мога да пера на ръка заради проблеми с кожата на едната ми ръка, та и тази, и миналата година по домакинката на Бъчвата пращах пране с дрехи на големите хлапета /на малката не посмях и Татт ги минаваше на ръка/... със сигурност и следващата година ще имаме нужда Laughing )

Челси, радвам се, че сте по-добре  Hug

# 654
Благодаря, 4elsy  Hug  Радвам се, че децата вече са по-добре! Да са здравички и да няма повече болести!

# 655
  • Варна
Здравейте мами  Hug
Аз също не съм писала от много отдавна, но ви чета редовно.
Искам да честитя месечинките на всички бебчовци, в бройката е и моя Боби. Днес бяхме на конслултация и вече сме 10550 и 77 см, много ми е строен  Simple Smile
Краси, стискаме палци Миша бързо да се оправя, както и всички други болни бебчета бързо да се оправят.  fingerscrossed
Чета какво пишете за захранването, Боби от около месец е на частна кухня и утре ще го записвам на държавната. Хапва почти всичко от кухнята, но въпреки, че е частна, някои неща не ми харесват много. Тя ЛЛ беше права, че слагат много брашно и мляко, тези манджи просто не му ги давам.
Васи , аз съм навита за среща, колкото се съберем толкова Hug
За коледа сме поръчали няколко подаръчета на бабите, едното е уокъра на чиполино, а ние му взехме това:

Хубава вечер на всички  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 22:33 от dinapd

# 656
Здравейте и от нас:)
Днес бяхме на танци в Gymboree:))Беше много весело и се оказа,че сме само мартенски бебоци:))На Галка много и хареса и най-веротно пак  ще отидем:))След танците  ходихе и до офиса на тати:))Ауу имаме толкова много фенки-на тати колежките:))Само за нас питат:))много готино си изкарахме:))
Честити месечинки на порасналите бебоци:))Да са живи и здрави  и да растат с палави усмивки:))
slun4o браво на Дари,Венито- браво и на Ичка и на Тедко на golddigger:))Ама много сте пораснали:))Все така та растете и да сте весели,засмени и енергични:))Докато писах и dinapd се е отчела с мерките на Боби:))
4elsy радвам се ,че сте по-добре:))Не се притеснявай за съня в количката- и Галя беше така,но го израстна:))
Относно глутена-аз го въведох заедно с безглутенова каша.Всеки ден увеличавах количеството-първи ден 1ч.л.,след това 2ч.л. и така докато изравних количествата и накрая редувах един ден изцяло безглутенова,един ден глутенова:))
Героите са уморени-отивам да поприлегна покрай двете ми спящи бебета-Галка и тати:))
 Hug Hug Hug Hug за всички

# 657
Добро утро и от нас с Вики от Русе. Тук няма сняг, а е един сух студ. От събота сме тук и още не сме си подавали носа вънка. Не просто заради студа, а и заради това, че имам много курсови работи да пиша. На сестра ми писах до вчера две, днес е крайно време една моя да напиша. Хайде да се залавям с тая Прогностика, че то едни числа едно чудо. Трябва да е готова днес и да я мятам по мейла. Дано успея да я привърша днес.
Хайде лек ден и стойте на топличко

# 658
Добро утро от нас.Честити месечинки на всички ,които имат на един ден с Йоана.Почерпете се за нейно здраве. Misc Baby Bottle newsm38 beer2 Coffee.А аз и пожелавам да ми е здрава,палава,щастлива,много да ме радва и да се научи да яде най-сетне,че вече се побърквам с това неядене.Утре сме на консултация и ще видим колко е порастнала.
Мамма винаги съм казвала,че света е малък  Laughing.Не съм очаквала такова съвпадение и дано това лято,което идва да се запознаем. Hug Hug Hug(за теб и за децата) Hug.
Днес навън пак хвърчи сняг и е много студено,но пак ще я изкарам Йоанка за 3 минути.
Утре е банкета на мъжа ми и нямам търпение вече.
Желая лек и приятен ден на всички. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 659
Здравейте,

аз ви изчитам, обаче все не пиша.

Моята Ели май ще е най-слабичката. Последния месец е качила само 80гр. и сега е 7600гр и 71см., ама и тя не се спира. Аз съм вече 48кг и докато проходи сигурно ще съм 45кг.

Браво на порасналите Дари, Ичка и на Тедко.

Гледах и снимки на Дари, на Ицето и Филип, кога минаха тези месеци не разбрах и кого пораснаха дечицата ни.

От 4 дни Елито е само на кърма, защото и излязоха лишеи по кожата и се претесних да не е от някаква храна, обаче не минават и казаха, че е атопичен дерматит.  smile3518 мажа я с някакви мазила обаче не помагат.

Ей това да му има нещо на детето ти е мнооооого гадно. Да оздравяват дечицата по-бързо.  Praynig

И нашия подарък под елхата ще е символичен, защото купувам разни играчки, ама не изтрайвам и и ги подарявам преди Коледа  Mr. Green

Честити месечинки на Теодор на мама GodaiVa, Маги на мама ian4eto и Йоана на мама tihi4ka.

За детската кухня, аз ще се въздържа да я записвам още, защото не съм въвела още доста храни и не е готова още за кухня.

За срещата с варненки и аз съм за, понеже изперквам вкъщи вече. Не сме излизали с Елито от 5 дни.  Crazy

Лек ден от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт