Подсъзнанието може всичко 32 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 83 580
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Май се оказва, че за мен думите : Моето подсъзнание е мой партньор в постигане на успеха ми действа много успокояващо. Снощи почти ме приспа, а сега преди малко ме отпусна от силно нервно напрежение.

Друг вариант на въпросната молитва :
 Господи, направи ме инструмент на Твоя мир.
Където има омраза, нека посея любов,
където има обида, нека посея прошка,
където има съмнение, нека  посея вяра,
където има отчаяние, нека посея надежда,
където има мрак, нека посея светлина,
а където има тъга, нека посея радост.
Господи, направи така,че да не ламтя за много.
Да ме утешават и да утешавам,
да ме разбират и  да разбирам,
 да ме обичат и да обичам,
защото получаваме само, когато даваме,
прощават ни само, когато прощаваме,
и се раждаме за вечната светлина,
едва, когато умираме.

Може би е въпрос на превод.

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 16:38 от Вени*

# 541
Имам нужда да споделя. Неща, написани от мене в края на тази пролет, когато минах през всичките трудности, дисбаланс и болка, за да споделя от себе си, са възприети от няколко човека, като насочени лично към тях. В смисъл, че съм го постнала, за да го прочетат те и така да избегна да им кажа лично нещата помужду ни. От една страна съм изумена, от друга съм разочарована. И цял ден ми е едно такова празно и изпълнено с непознат покой. Свърши се. Мина вече. Май цял живот ще се уча, че хората не са това, за което ги възприемам. Коя съм аз, че да смятам, че разбирам хората до себе си. Благодаря, че можах да ви разкажа това мое преживяване.

Маргало, няма човек като тебе, който така да чете мисли и усещания.

# 542
  • София
Рози, разбирам те напълно! Hug

# 543
E, струва ми се, че може и други хора да са възприели написаното от мене вместо като откровение като назидание към тях. Знам ли. Толкова много промени настъпиха около мен. Загубих физически няколко човека. А после други просто се стопиха - като бучка захар в чаша чай. Знам ли, дали и някои от тях не са възприели моите думи като насочени срещу тях. Съжалявам, че се случи така, но пък една много мъдра жена продължава да ми повтаря: "Защо страдаш за хора, които не страдат за тебе?"............... Ама, не ми е приятно това, което открих днес, че се повтаря. Глупавото всъщност е, че човечетата провокирали моето споделяне някога, са толкова далеч от прочитането на тези мои думи, че чак би било смешно, ако не беше тъжно! хайде, хубава вечер момичета. Аз отивам на вечеря с едни весели хора. Каквото било, било! Имало да става Simple Smile

# 544
  • София
Едно от желанията от Картата на желанията ми се изпълни,макар и не точно. Вместо по География, дъщеря ми има 6 по български. Всъшност аз имах желание да изкарва само 5 и 6 и бях конкретизирала за вчера да изкара 6 по география.

# 545
  • София
Добър вечер, дами!   bouquet Поканиха ме да споделя за рибъртинга... Не знам какво ви интересува, така че питайте, ще съм наоколо.   bouquet

# 546
  • Costa Rica
Добър вечер, дами!   bouquet Поканиха ме да споделя за рибъртинга... Не знам какво ви интересува, така че питайте, ще съм наоколо.   bouquet
Къде, кога и за колко?

# 547
  • Universe
ivonska,  благодаря за отзоваването Hug
Аз имам гугълски знания за рибъртинга..
Ако може,споделете  личен опит, благодаря Heart Eyes

# 548
  • Добрич
И на мен ще ми бъде интересно да прочета повече по темата. Останах с впечатление, че чрез този метод, се постига регресия.

# 549
  • Добрич
Определено мисля, че имам. Затова регресията като метод за лечение на травми от миналото ме  интересува. Няма как да кажа, че съм 100% сигурна предварително. Това, което "усещам" не знам дали е точно дежа ву или нещо подобно. Спомен не на местности  хора и действия, а по-скоро спомен за емоции, усещане и чувства. Т.е. имам предвид емоционални или психически изживявания Травми може би не е най-точната дума.

# 550
  • Tам през Атлантическия океан
Понякогае чудя 'що ни е това връщане към миналото като си живеем тук и СЕГА  Whistling

Каква е ползта освем че ще знаем какво ни е повлияло да сме такива сега  или че има причина за дадено нещо в настоящето .
Най-много за собствено успокоение/оправдание  Whistling
  Thinking Полза никаква , поне за мен де  Wink

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 00:04 от Desss

# 551
Добър вечер, дами!   bouquet Поканиха ме да споделя за рибъртинга... Не знам какво ви интересува, така че питайте, ще съм наоколо.   bouquet

Защо реши да го направиш  Grinning любопитство или за "решаване" на някаъв  проблем  Rolling Eyes

Каква бе ползата за теб, какво се промени , какво разбра ?

Hug

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 05:04 от Desss

# 552
  • Шотландия
Имам нужда да споделя. Неща, написани от мене в края на тази пролет, когато минах през всичките трудности, дисбаланс и болка, за да споделя от себе си, са възприети от няколко човека, като насочени лично към тях. В смисъл, че съм го постнала, за да го прочетат те и така да избегна да им кажа лично нещата помужду ни. От една страна съм изумена, от друга съм разочарована. И цял ден ми е едно такова празно и изпълнено с непознат покой. Свърши се. Мина вече. Май цял живот ще се уча, че хората не са това, за което ги възприемам. Коя съм аз, че да смятам, че разбирам хората до себе си. Благодаря, че можах да ви разкажа това мое преживяване.

E, струва ми се, че може и други хора да са възприели написаното от мене вместо като откровение като назидание към тях. Знам ли. Толкова много промени настъпиха около мен. Загубих физически няколко човека. А после други просто се стопиха - като бучка захар в чаша чай. Знам ли, дали и някои от тях не са възприели моите думи като насочени срещу тях. Съжалявам, че се случи така, но пък една много мъдра жена продължава да ми повтаря: "Защо страдаш за хора, които не страдат за тебе?"............... Ама, не ми е приятно това, което открих днес, че се повтаря. Глупавото всъщност е, че човечетата провокирали моето споделяне някога, са толкова далеч от прочитането на тези мои думи, че чак би било смешно, ако не беше тъжно! хайде, хубава вечер момичета. Аз отивам на вечеря с едни весели хора. Каквото било, било! Имало да става Simple Smile
Рози, и аз разбирам, как се чувстваш... Едно нещо, на което се научих постепенно - нямаме нито власт, нито отговорност за това, как другите хора възприемат думите и делата ни. Важното е ние да правим всичко с вътрешното убеждение, че така трябва. Ако те МОГАТ да разберат - ще го направят, ако не им е по силите - ще направят, каквото им е по силите.  Heart Eyes

Права е твоята мъдра жена - аз бих добавила - всъщност, нищо вероятно не се е променило. Всички ние имаме много страни - както скъпоценните камъни. Случило се е това, че ти си опознала още по една нова страна на тези хора, за които казваш, че са реагирали не както си очаквала. Тази тяхна страна винаги си е била у тях - просто ти не си ги познавала от тази им страна - всъщност, колкото и да изглежда тъжно събитието, е само част от "наместването на пластовете". Спомняш ли си преди време говорихме в тази тема, че често, когато преминем на ново ниво на вибрации, се получава отделяне от някои хора, с които вече не вибрираме на една и съща честота, на една и съща плоскост - според мен е станало точно това. И поради това няма смисъл да тъжиш - в живота ти се е отворило място за хора, с които ще вибрираш на една и съща честота, които ще мислят по подобен начин и с които ще се разбирате с половин дума - или изобщо без думи. Писала си "и ми е едно такова празно и изпълнено с непознат покой. " - вярвай на усещанията си - абсолютно си права. Празно - защото има място за новите хора в живота ти - и в покой - защото всичко е дошло на мястото си.

Благодаря, че сподели с нас.  Hug Аз също имах повод да поразсъждавам за това - явно ми е трябвало.  Twisted Evil

Ивонска, аз също се интересувам най-вече защо си преминала през рибъртинг - и дали очакванията ти се оправдаха. Промени ли те по някакъв начин това преживяване? Благодаря, че идваш специално да споделиш с нас.  Hug

# 553
Да ви попитам някой от тук минаващи  Wink и пребиваващи  Hug
чел ли е тази книга

Енергийна клизма, или триумфът на леля Нюра от Долно Нанагорнище

Мирзакарим Норбеков

Грабна ме като заглавие  Mr. Green и се чудя дали да я поръчам  Thinking а резюмето не ми е достатъчно и търся мнение  Hug

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 05:05 от Desss

# 554
  • София
Подложих се на рибъртинг преди около година, сесиите бяха 2 пъти в седмицата по 2 часа, индивидуални. Цената ТОГАВА беше 70 лв/сесия и тъй като си купих жилище, което трябваше да обзавеждам, прекъснах след 6 месеца... Кой ми води процеса не мога да кажа, защото е известен и не приема хора извън определен кръг, а напоследък работи само със "старите клиенти".

Всичко се случва след дишане и визуализации, на алфа ниво. На по-дълбоките нива не съветвам никой да се пробва, защото там може да "пренапишете историята си" и не се знае как ще ви се разгърне сюжетната линия... Моят специалист каза (обучаван в Италия, в университет! ), че хората, които умеят, не бъркат по-надълбоко, тъй като са наясно колко висок е риска нещо да се обърка! Знаете, че човешката психика не е подвластна на математически алгоритъм!

Лекуват се травми, да. Например родовата. Преживяваш раждането и чувството при него. Аз лично почувствах несигурност и страх от нея.  Mr. Green Не е много, но раждането ми не е било травматично.
Намирала съм енергията на починал близък - с промените от порастването, както са минали годините! Не е лесно да се обясни с думи, но това е горе-долу нежеланието на всички близки да "пуснат" починалия... За това източните народи не плачат - прилепването към близкия не пуска душата, а всъщност това не е съвсем точно - нашата душа ("жива" или не) може да бъде навсякъде и по всяко време... Илюзия е, че всичко се случва тук и сега!

АЗ лично доста трудно си позволих да видя някои от миналите си прераждания. Да ви кажа, пуснете романтичната представа за това какви сте били!  Mr. Green Леко е шокиращо, но средновековните обитавания на тая Земя не са никак весели...  Mr. Green Умирала съм като дете сама в гора, била съм дъщеря на пияница, който ме е биел, била съм някаква гнусна африканска твар, която се занимава с вуду, абе гадости всякакви! Но една сесия загубих - съзнанието не ме пускаше, явно! На втората започнах да виждам потресаващите си опитности...

С рибъртинг могат да се чистят кармични отношения с хора. Там ако мъжът ви ви дразни, карате се със сестра си...  Laughing Знаете как е!

Ами, това се сещам горе-долу, което може да ви е интересно. Другото са техники за изчистване на разни натрупвания... Но пак с дишане и визуализация.

Общи условия

Активация на акаунт