Подсъзнанието може всичко 32 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 83 589
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • Добрич
Момичета, нова съм в темата. Ако може - дайте ми линк за ангелския ритуал.

Посещение  … 77;ли

Таня, честито бебче и от мен!  newsm07

Относно изучаването на езици спомощта на подсъзнанието - погледнете сугестоло& … 85;ов

Цитат
Сугестологията - науката за внушението е създадена в България от проф. д-р Георги Лозанов. Той е сериозен учен и има забележителни открития както в областта на сугестията, така и в тази на педагогиката - за незапознатите, Лозанов е създател и на сугестопедията (обучението чрез внушение).
Да не забравяме, че в миналото е бил ръководител на Института по сугестология и парапсихология, закрит през 70-те години на миналия век.

От тук.

Ето и сайтъ … 85;ов

# 526
Момичета, тези дни все си мисля за тази молитва, може би някой има нужда от нея Hug

Молитва на Св. Франциск от Асизи

Господи, направи ме инструмент на Твоя покой;
при омразата нека посея любов;
при обидата - прошка;
при съмнението - вяра;
при отчаянието - надежда;
при мрака - светлина;
при тъгата - радост.
О, Всемогъщи Боже, благослови ме
не да търся утешение, а да утешавам;
не да бъда разбиран, а да разбирам;
не да бъда обичан, а да обичам;
защото давайки получаваме,
защото като прощаваме, биваме опростени,
и защото умирайки се раждаме за Вечен Живот.
Амин.

= = =

Peace Prayer of St. Francis

Lord, make me an instrument of Thy peace;
where there is hatred, let me sow love;
when there is injury, pardon;
where there is doubt, faith;
where there is despair, hope;
where there is darkness, light;
and where there is sadness, joy.
O Divine Master, grant that I may not so much seek
to be consoled as to console;
to be understood, as to understand;
to be loved as to love;
for it is in giving that we receive,
it is in pardoning that we are pardoned,
and it is in dying that we are born to Eternal Life.
Amen

# 527
Благодаря ви, момичета! Явно просто детето не обича ходенето на градина и няма съвсем конкретна причина за това. Просто обича да е със семейството си. Аз не се "втелясвам" в проблема, пробвала съм почти всичко, което изредихте. И аз бих дала същите съвети! Hug Може би с времето ще израсте тези т.нар. проблеми.

Маргало, благодаря!  bouquet
В неделя си подреждах "документите" по подсъзнание Laughing И попаднах точно на тази молитва, разпечатана на лист заедно с образа на Св. Франциск от Асизи. Наби ми се в очите. Ще я науча е ще я казавам наред с Отче Наш. Може би съм имала нужда точно от тази молитва.
Обичам ви!

И само да споделя нещо, което ме вълнува. Снощи сънувах, че виждам аурата на хората. Беше много ярък сън, с различните цветове на аурата. Чувствах се много щастлива, че мога да го правя.

# 528
  • морето, сините вълни...
Момичета, тези дни все си мисля за тази молитва, може би някой има нужда от нея Hug
=

newsm51
Благодаря ти  Heart Eyes

# 529
Момичета, кажете ми в кое време  се пишат изреченията в  "Картата на желанията". Четох различни мнения. Всичко на "Картата на желанията" трябва да бъде написано като свършен факт - според едни.
А според други - пожелания
/”Искам да ...”, „Бих желала...”, „Имам...”, "Искам да имам възможност да...", „Аз получавам...” , „Благодаря за това, че...” , „С Божията помощ  аз...”, "С помощта на Вселената, ангелите-хранители получавам/имам/искам..." "Аз съм в процес на получаване на..."
Кой е правилният начин?

Сега на 5 декември -нали мога да си направя такава карта?

# 530
  • София
Че има ли определен ден? Аз правих това в събота мисля! И бяха в пожелателната форма.

Мангало, аз имам нужда от тази молитва, благодаря ти!

Снощи си внуших да се събудя в 6,30 и може би съм прекалила, защото се будих в 2,30, 4,30, 5,10, 6,10 и окончателно вече. Затова пък много сънища сънувах, но не ги помня. Дано през деня да излезе нещо, ако е имало съществено.

# 531
  • София
А на мен, пък, ми е нервно.
Трябва да говоря с един човек за нещо, което аз искам да стане по определен начин, но той категорично желае друг. Моят е много по-добър и за двете страни, но според човека е тъкмо обратното. И това е нормално - всеки си гледа от неговата позиция, но докато аз съм склонна да осмисля неговите доводи, той изобщо не помисля върху моите. И т'ва си е. Мисля да се откажа вече. Това си е изгубена кауза.
Зная, че трябва да мисля по друг начин, но...отлагам, отлагам...и вече почти съм приела неговата позиция. Това ме натоварва.

# 532
Клонка, моят опит е - изчаквам да ми дойде музата. Понякога страхът от даден проблем го прави да изглежда по-непреодолим. Но първо си давам малко време- един, два дни, или час, два според зависи, малко да ми мине страха, или силната емоция, която ми причинява и после вече няма време за отлагане отивам и заставам очи в очи със ситуацията и често нещата се оказват не  дотам страшни и неприятни, колкото съм им се страхувала. Дано ти е от полза.

Всичко ще се нареди по най-добрият за всички начин!  Hug

Приятен ден момичета! newsm51

# 533
  • София
Дива, аз достатъчно време си дадох. Не ме е страх, просто вече не виждам смисъл, мисля нещата за обречени. С което категорично ги обричам, де Mr. Green

# 534
Kлонка, пробвай разговор с Висшия Аз на човека. Действа. Нека се всуша в твоите идеи и, ако е Божията Воля, да приеме твоя начин. И за двама ви ще е добър изходът от ситуацията.
Понякога решението е до нас, а ние не го виждаме. И в един миг - хоп! Peace

# 535
  • Добрич
raza68, добре е утвържденията да са в сегашно време. Картата можеш да направиш всеки ден. При новолуние символично слагаме ново начало, затова най-често картите се правят тогава. Това обаче не означава, че в другите дни не е подходящо. Всичко е само в главите ни. Както чувстваме нещата, така трябва да ги правим, за да имаме успех. Ако нещо те притеснява, значи, че това не е най-подходящото решение за теб. Остави се интуицията да те води и не размишлявай прекалено над подробностите, защото това сигурно ще намали увереността ти в изхода от предстоящия ритуал, а съответно и крайния резултат от него.

# 536
Зa тези, които се интересуват от сугестопедията на д-р Георги Лозанов - намерих два доста подробни материала по въпроса. Удебелих заглавието на първия, т.к. дава ясно описание какво представлява тази система:

Сугестопедията: с релакс и ролеви игри научаваме неусетно чужд език

Сугестопедията на д-р Лозанов и - Българската следа

И няколко стари теми от форум бг-мама:

Ползвали сте Сугестология и Сугестопедия при изучаване на чужд език?
СУГЕСТОПЕДИЯТА - забравеният български бисер в педагогиката
Сугестология

На мен лично сугестопедията ми е супер странна и на този етап все още не мога да я възприема като ефективен способ за изучаване на чужд език. Но може и да греша, разбира се.

# 537
Благодаря за отговорите

# 538
  • София
Благодаря ви много момичета. Наистина няма по-щастлива баба от мен. Просто не ходя по земята, а летя.

# 539
raza68 ,аз писах в сегашно време.Сега като погледнах,тези дето не са в сегашно,са ми от чакащите Rolling Eyes

Вчера си зареждах портмонето.Днес свекър ми беше на среща за допълнителна работа Simple Smile/споменавам го,защото парите ми ги дава на мен/...
Онази вечер,направих разговор с Висшия Аз на брат ми-за сега нямаме пререкания.Трябва ли да го повторя,защото мисля,че пререканията ще са между него и баща ми.Трябва някакси да предотвратя натоварването,лошите емоции и стреса на баща ми,за да не влошим състоянието му Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт