Подсъзнанието може всичко 32 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 83 597
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Преди много време, темата ми беше попаднала покрай индийски автор.
Все се каня да я чета, признавам, смущава ме обема, надничам в началните линкове - имам познати практики, автори и такива, които не познавам.
Чета в момента книгата на (бих го представила и като режисьор) Клеменс Куби  - По пътя към следващото измерение, много вероятно да е била предмет на разговор, вие тук определено много четете.  Simple Smile
Бях гледала негов кратък документален филм за Тибет, а преди това попаднах на името му търсейки друг негов филм за театрални персони, да не ви занимавам, но извода ми, че в живота нещата се случват така, докато ровиш за нещо, изскача друго и те се навързват. (Енергийно. Flutter Simple Smile)
След това съм приготвила малко даоистки практики Мантак Чия  - Вътрешна усмивка.
Не знам, дали ще имам възможност да се включа отново, но благодаря за положения труд на тази тема.  bouquet

# 511
Таня, Честито ти Внуче !   Мъж стрелец - това е едно нестихващо   пътешествие в живота, много емоции,винаги положително настроени ! да ти е жив и здрав, и голям късметлия !   Hug
Благодаря ви за хубавите пожелания !  bouquet

# 512
  • Costa Rica
Таня, да ви е честит малкият мъж!    Tada  Явно наистина е държал да е Стрелец Wink

Pinkitonewsm67. И поздравления за красотите в блога, записах се да те следя. И аз съм луд фен на mixed media, макар и само за собствена употреба.

# 513
tanya24, Честито внуче! Hug

И мене ме интересува 'способа' за по-лесно учене на чужд език. Дано Nikolexa се включи или някой друг, който е наясно. Уча френски и ми става все по-трудничкооо. newsm78 Аз и по принцип по-трудно запаметявам... за разлика от мъжа ми, който само като види нещо и вече го знае, няма нужда от повторения и дълго писане.

Еи ме на, включвам се, "видна" франкофонка на всичкото отгоре. Simple Smile
Знам и английски,като него съм го учила през френски- т.е във франкофонска страна с английско-френски речник.
Има много методики за учене на езици, но за да се научиш да говориш и да разбираш , дългото писане не е едната от тях.Ето простичък пример- децата- като са малки ,не знаят нито да пишат ,нито да четат пък това не им пречи да се научат да говорят в съвсем ранна възраст. Кажи ми по коя система учиш,аз после ще ти дам начини за лесно запомняне.Ако искаш пиши ми на лични да не разводняваме темата.

# 514
tanya24, честито внуче! Да ви е много здраво и много щастие на него и цялото ви семейство!!!   bouquet

Мила, прекрасно че майка ти е по-добре. Дано напълно да се възстанови!  Peace

Пинкито, не разбрах тази икона дали ти си я направила, но е прекрасна!!!

Ив, интересни неща четеш. Мантак Чиа и на мен доста ми допада. Simple Smile

nikolexa, и аз се интересувам от начини за по-бързо учене на език. Ако можеш да пишеш в темата и да споделиш би било чудесно!  Hug И аз уча, но с много писане. Наистина е чудно как децата успяват толкова бъзо да проговорят на език. Явно мозъка и възприемането им работи по различен начин.

# 515
  • Universe
За малко да пропусна да честитя  ooooh!

tanya24, орисвам го със здраве и късмет! Честито на цялото семейство!

Pinkito /Хамерикано/ - да си жива и здрава, все така талантлива и шеф на известна дизайнерска къща - ТВОЯТА!

Това за снимките съм го чела в езотеричната л-ра и то след смъртта на татко, така че, ми се е запечатало в мозъка. Също и да не висят снимки на покойници в къщата, могат да се вадят на задушница и на личните им празници. Съжалявам, но не мога да посоча източника /в заглавието имаше "душа" или "душите" newsm78/

Оказва се, че и Фън шуй съветва такаhttp://trivein.mylivepage.com/wiki/663/103_%D0%A4%D1%8A%D0%BD_%D … D0%B8%D1%82%D0%B5
Не е желателно да се държат на видно място снимки на починали близки.

Освен това,
махнете от портмонето си собствени снимки и такива на деца и роднини. Снимките носят информация за човека, а парите имат негативно излъчване, натрупано от многото ръце, през които са минали
.

Ив, интересни неща четеш. Мантак Чиа и на мен доста ми допада. Simple Smile

И качествени филми гледа, "познавам" я от кинотемите Peace Hug

Мила, браво на майка ти и на теб - за търпението   txtloves newsm51

otilia, ако не стане това с приятелката ти - обяснението е, че се е вкопчила в желанието и не го пуска Wink

Nadia79, това е просто съвпадение, все пак, сме в грипен сезон Wink Ама, ако много мислиш и разсъждаваш в тази насока....нали си знаеш, ще материализираш мислите Laughing

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 22:44 от lenny_pld

# 516
Аз също се вълнувам от темата за по лесно изучаване на език.Имам желание да уча английски,купила съм си учебник,граматика,но ми се струва трудно.Може би защото се опитвам сама,не ходя на курсове или уроци.

# 517
  • Costa Rica
Аз също се вълнувам от темата за по лесно изучаване на език.Имам желание да уча английски,купила съм си учебник,граматика,но ми се струва трудно.Може би защото се опитвам сама,не ходя на курсове или уроци.
Ще ви разочаровам - няма лесно. Идеята да заспиш и да се събудиш англоговорящ е прекрасна и... дотам. А на децата им е лесно, защото нямат бариери - може да знаят 20 думи, но веднага ги вкарват в употреба. Възрастните все се страхуват да не сгрешат, да не се изложат.
Не съм фен на писането - но може би то е добрият вариант за хора със зрителна памет. Аз съм слухар - слушалките в ушите, аудиоуроци, песни, филми. Всичкото това по път за работа или по опашки. Четене на книжки - задължително!
Английският е труден - да не кажа невъзможен - за научаване сам. Поне в началото някой трябва да помага, после може да се мине на вариант самообучение.

# 518
  • Шотландия
Момичета, благодаря ви отново за пожеланията за мен и моята мама. Hug newsm51
Бибита – чуждият език се учи най-успешно, като ПРАВИШ това, което искаш да се научиш да правиш. Т.е. има 4 основни езикови умения – говорене, слушане (с разбиране), четене (с разбиране, естествено) и писане. Ако искаш да се научиш основно да говориш езика, безкрайното писане на думи и изрази може да подпомогне малко, особено ако си от зрителен тип, но като цяло, ще бъде загуба на време – по-добре е в такъв случай да се запишеш на курс или да имаш учител, с когото да говориш. Същото е и със слушането, което, като правило, най-често изостава при ученето на чужд език в България – използвай всички възможности да слушаш реч на езика, който учиш – песни, филми, радиопредавания, които те интересуват, аудиокниги – за мен те са много резултатни – и т.н.
Раза, на първа страница на тази тема има линкове за всички ритуали – специално са отделени ангелските - избери си от тях. Peace
Зуки, за съжаление, не всички деца харесват по принцип ходенето на детска градина или училище – не защото градината или училището не са добри, а защото децата просто предпочитат друго... Сигурно предпочита да е със семейството си. Може и да има друга причина. Ако те притеснява – защо не потърсиш помощ на психолог? В смисъл – да поговориш ти първо, за да прецениш дали имаш основание да се притесняваш?
Иначе, за съжаление, има неща, които правим, без да ги харесваме. Може би е добре да му обясниш, че докато е още мъничък, се налага да ходи на детска, а когато порасне достатъчно (поне като стане пълнолетен, де) ще може вече сам да решава кога къде да ходи. Опитала ли си се да играеш с него да намери с какво да ти се похвали след детска градина? Какво хубаво му се е случило, какво му е харесало?
Поздравявам ви с една моя любима песен - Алелуя - на Александра Бърк. Песента всъщност е любовна, сълзите в края на клипа са от това, че тя спечели голямата награда на X-factor миналата година.

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 00:41 от *Мила*

# 519
sv_harmony , да , аз съм я направила иконата... после довърших и още една, ето я  : 

Още не съм ги качила на сайта си.

# 520
  • морето, сините вълни...
Таня - Браво на малкото юначе! Знам че по щастлива баба няма от теб Simple Smile  Heart Eyes

Зуки зная колко ти е трудно, но те моля да не се чувстваш виновна ти. Можеш да му помогнеш само с положителна нагласа от твоя страна и като неглижираш "проблема". Аз съм имала дни в които сме седели на стълбите пред детската с разплакано дете и аз със кървящо сърце  Sad Знаеш че и при нас има моменти в които не ти се ходи и тогава намираш начин да се скатаеш - отпуска, закъснение, зяпане през прозореца или друг вид мотивация. Децата ни уви нямат този избор - налага им се да търпят нашия или да роптаят срещу него. При мен в такива моменти са помагали различни неща - говорене, обещания, провокация, дори съревнование. Представяла съм градината като аналог на моята работа, другарчетата - като моите колеги...... и всичко което ти идва на ум. Е определено всеки път ставаше все по трудно. Незнам с какво се занимаваш, но помисли и дали не би могла да му правиш изненади - да го вземеш по рано. Моя още разправя как баща му го взел веднъж на обяд.... (Mr. Green, а не как майка му си чупеше краката да е поне пред-последен  Mr. Green). Ако имаш възможност го остави за седмица две в къщи или в частен клуб друг. Това може да го накара да тъгува за приятелчетата и а за теб да разбереш дали е заради средата и госпожите или е негово вътрешно лично убеждение.

Опитала ли си се да играеш с него да намери с какво да ти се похвали след детска градина? Какво хубаво му се е случило, какво му е харесало?
а това много ми хареса, съвсем в духа на темата. Благодаря ти *Мила*, ще се опитам да провокирам първолака с домашните Simple Smile

# 521
  • На черешатааа
tanya24, Честито внуче! Hug

Кажи ми по коя система учиш,аз после ще ти дам начини за лесно запомняне.Ако искаш пиши ми на лични да не разводняваме темата.

tanya24  Честито внуче. Много радост да Ви носи, а на него прекрасно и безгрижно детство  Hug nikolexa може ли  в темата да споделиш за метода. Благодаря  Hug . Момичета, тук имаше линк със сайт с различни релаксиращи музички, та от там си намерих такава за сваляне на теглото  Mr. Green , но пише да внимаваме на кое ухо слагаме слушалките. Кое е правилното ухо, според вас  Rolling Eyes Ама го обясних  Laughing  Много вълшебства от мен  Hug   bouquet

# 522
Благодаря ти, Лени  Hug и на теб sv_harmony.
Една книга, към която забелязах, че обичам да се връщам честичко - Зен- ум, ум на начинаещ на Сузуки, откривам отговори на много въпроси.

# 523
  • Ст.Загора
Мила, да се подобрява още повече мама ти.
Pinkito Страхотни неща твориш  smile3501 smile3501

# 524
Момичета. Имам внук. Туку що се роди. 4кг. и 53см.
Благодаря на всички вас за подкрепата.
Обичам ви.

Да расте в Светлина и Любов!

Общи условия

Активация на акаунт