Подсъзнанието може всичко 32 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 83 631
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, като заговорихте за аури ... още в първите дни ровейки в първа страница имаше линк към руски тест за проверка на аурата. Тогава го направих и моята се оказа индиго. А и аз по принцип винаги съм била в лигата на търсещите справедливост и ненамиращите я поне не и в тази държава. За другите може да съм странна и особена, дръпната и труден характер, за себе си съм просто нормална. Въпросът е как да развивам това което е в мен? И въобще дали има нещо по-особено в мен? И как да открия пътя си? Защото отдавна имам чувството че не съм си на мястото.
И още един въпрос - как се справяте с чувството на огорчение от поведение или думи на близки хора на които не можете да кажете директно? Опитвам се да загърбя миналото, но въпреки всичко понякога това чувство ме завладява.

Лека вечер! Обичам ви  Heart Eyes ! И дано малкото бебче вече е събрало смелост и да се появи за радост на майка си и баба си   newsm32

# 481
  • София
Книга "Учене чрез игра" - МАТЕМАТИКА   -  за деца 4-5 години ( на руски)

Може да изтеглите от тук

http://www.pois.ru/uch.htm

# 482
scarletohara, zari a, Mila, zuki, otilia, Голямо дете и на всички вас  БЛАГОДАРЯ!!!!!!
Благодаря за подкрепата и че ви има!!!
изпитът ми днес мина добре, но преди Коледа ще имам още два решаващи и ако всичко е наред от 1ви януари 2011 ще имам желаната и мечтаната работа!!!!!!!!

ОБИЧАМ ВИ МНОГО, БЛАГОДАРЯ ВИ , ЧЕ ВИНАГИ СТЕ ТУК  Heart Eyes

# 483
Добро утро на всички прекрасни дами тук!

Момичета искам да ви заредя с енергията на доброто, която ме е завладяла.
Беше намерено едно животинче, което беше понесъл жесток побой, то вече е добре и на всичкото отгоре кандидатстопаните са не един двама, много много загриженост и доброто видях през изминалите 2 дни/публикувах обява за търсене на стопани/, новината се разнесе като лавина, включиха се и помагаха хора, които изобщо не познавам от цялата страна, толкова хора откликнаха и поискаха да му осигурят добър дом, с някои от тях вече сме като приятелчета, с които се познаваме от години.
Думите на Айнщайн, че злото е отсъствие на Бог, т.е там където никой не търси Бог, е вярно, а там "където е Бог е светлина". Животинката е добре, това което му се е случило наистина е страшно, но то вече е история, толкова любов има край него и ще има.

Тук изчетох много мъдри мисли през тези 2 дни, за това да се погледне дадена ситуация от добрата й страна, да се утвърждават само положителните й качества, напълно съм съгласна, мисля че Лени го беше публикувала!

Голямо дете,за децата индиго като се зачетох се оказа, че имало и кристални деца, нещо като по-общо понятие, всъщност може и да греша, не съм много наясно, но явно имаме много общо щом пишем тук. Важното е да сме в хармония със себе си, угодия на хората няма, нали има една приказка "на кривата ракета и космоса й е крив", така че който си му е вкиснало все ще намери нещо криво и в най-хубавата ситуация.

Желая ви прекрасен ден! Толкова ми е приятно като ви чета!:hug: Hug Hug

# 484
Здравейте Мили момичета!  Скоро не съм писала, но никога не съм ви забравяла, минавам и често си ви чета, и винаги получавам успокоение и много полоьителна енергия !  Минавам за да ви Благодая и да ви почерпя - Днес помъдрявам с още 1 година !   Hug  Благодаря ви за полоьителната енергия,която разпръсквате навсякъде ! 

Искам да ви покажа,какво съм направила на Денят на Христянското семейство без дори да се бях усетила,че е такъв ден .....

Бъдете Благословенни !  Hug

# 485
Pinkito Хубав празник днес   bouquet
И аз не мисля,че снимките на починали отнемат енергията ни, нужно е да им даваме светлина и любов. Не е задължително тези снимки да са на показ- това е мое лично мнение  Simple Smile

# 486
Pinkito всичко най-добро ти желая! Много, много сбъднати мечти! Здраве и радост у дома!   bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря за пожеланието! Весел празник!

# 487
Pinkito, честит празник! Бъди здрава и щастлива!  bouquet
Много е хубаво твоето произведение на изкуството! Да не се занимаваш с декупаж?

# 488
Зуки,  аз съм дизайнер и правя различни неща, по пронцип правя картини ,пана и скулптури от фелтинг,но напоследък започнах и с декупаж. Ако ти е интересно долу в подписа ми са нещата,които правя, най накрая са картините и паната в по-старите ми постинги. Имах едно много сериозно и неприятно изжививане преди време,срутиха ми се всички мечти и нещо,за което се борех 8 години. Момичетата от тази тема и всичко,което се пише тук много ми помогнаха да се справя със ситуацията...така започнах пак да творя...това,което ще видиш в сайта ми е направено от март до днешна дата...имам и продадени неща,които не са качвани там.....аз и затова съм много благодарна на всички !  Hug  Вселената и Ангелите НИКОГА не  са ме оставяли  сама в тежките ми моменти !  Това ми се доказва всеки ден !

# 489
  • София
Момичета. Имам внук. Туку що се роди. 4кг. и 53см.
Благодаря на всички вас за подкрепата.
Обичам ви.

# 490
Обичам ви.

tanya24
честит да  вие , много да ви радва  Hug

# 491
pinkito, честит празник! Много сбъднати мечти, късмет, здраве и само щастливи мигове.

tanya, да ви е живо и здраво момченцето   bouquet

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 11:49 от spoooks

# 492
  • София
Обичам ви.
Hug
Жив и здрав да е, малкият голям мъж!!!

# 493
pinkito, Честит Рожден Ден! Здраве, късмет и сбъднати мечти желая.
tanya, честито. Да ти е живо и здраво внучето. Heart Eyes

# 494
Pinkito ти твориш красота! Поздравления!
Честит Рожден Ден! Бъди Благословена!  Hug

tanya24 Честито внуче! Най-после!  Heart Eyes
Поздрави на бебе и мама!  Hug

И да не забравямe  Hug

Общи условия

Активация на акаунт