Подсъзнанието може всичко 32 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 83 591
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Pinkito ,  весел празник  Heart Eyes мир и хармония в теб и около теб. Прекрасни неща твориш.

tanya24 , честито внученце  Heart Eyes да ви дава радост и вие на него любов

daindi , благо-даря за песничката  Hug не бива да забравяме

# 496
Pinkito Честит Рожден Ден! Много щастие и сбъднати мечти. newsm59

newsm07      tanya24 Честито внуче, да е здраво и много радост да внесе във Вашия дом.Ангелите да го закрилят и пазят. smile3525

# 497
tanya24, Честито внуче! Hug Дано расте винаги обичано и да има много късмет! Flowers Four Leaf Clover Ще има със сигурност, защото милите феи от темата го дариха с много мир и любов! Heart Eyes Аз също мислих за вас с любов и вяра за най-доброто, въпреки, че не зная дали имам способности да изпращам положителна енергия.

Pinkito, Честит рожден ден! Бъди много здрава и слънчева!  bouquet

И мене ме интересува 'способа' за по-лесно учене на чужд език. Дано Nikolexa се включи или някой друг, който е наясно. Уча френски и ми става все по-трудничкооо. newsm78 Аз и по принцип по-трудно запаметявам... за разлика от мъжа ми, който само като види нещо и вече го знае, няма нужда от повторения и дълго писане.

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 13:12 от Bibita

# 498
tanya24, честито да сте живи и здрави всички! Много късмет и щастлив живот за малкото стрелче, никога усмивката да не слиза от личицето му! smile3522
Pinkito, невероятни неща твориш, много ми харесаха. Продължавай да създаваш радост!  nbirthday
Момичета нищо, че на вън вали желая ви весела и усмихната седмица на всички smile3503

# 499
  • Ст.Загора
TANYA ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ БЕБЧО!  ylinfant  ylinfant passifier
Pinkito "Честит празник! Здраве, късмет и любов по пътя ти!
Моят беше на 21.11 - на деня, за който си спретнала страхотната трапеза.

# 500
Молитвата е един от най-добрите безплатни дарове, които получаваме.

Молитва на Света Тереза: Нека в днешния ден цари мир. Довери се на Господ,че ти си точно там, където трябва да бъдеш. Не забравяй безкрайните възможности,родени от вярата. Използвай даровете, които си получил и премини през любовта, която ти е дадена. Бъди доволен, знаейки, че си Божие чедо... Позволи на това присъствие да проникне до костите ти и позволи на душата ти да пее, танцува, възхвалява и обича свободата. Тя е там, за всеки един от нас.

# 501
Tanya, честито внуче! Много, много се радвам, че всичко е наред с вас. Да е живо и здраво детето!
Pinkito, браво, много хубаво твориш! Браво! Много ми харесват нещата ти.

Момичета, как се радвам, когато има хубави новини сред нас.
Моля, помогнете ми със съвет! Синът ми вече 4-та година ходи на градина, но така и не свикна да ходи там. ходи с голямо нежелание и постоянно иска да е почивка. Много ми се ще да започне да ходи с желание на градина или на училище, да не е толкова тегаво всяка сутрин. Ако пробвам с водата и казването на утвърждения над чаша с вода и после изпиването й, мисля си, че някакси той трябва вътрешно сам да възприеме идеята за ходене с желание, а не да му бъде внушена. Няма ли да се получи противоречие между утвържденията, които казва и неговото вътрешно убеждение? Идеи имате ли?
Благодаря!

# 502
  • Шотландия
Пинкито - честит празник - да ти е светло на душата и да сбъдваш мечтите си! Прекрасни творби!
Скарлет - и на теб пожелавам магична година - макар и със закъснение  Hug

Таня, много здраве, радост и щастие на бебчо, майка му и всички вас, които ги обичате!  Hug

Зуки, защо детенце не иска да ходи на градина?
Йо, радвам се, ако съм помогнала - дано да е била безболезнена помощта!  Hug smile3525
Вени, не мога да помогна с програмката, за съжаление - зададох въпроса, ако някой друг е наясно - да види за какво става въпрос.
Spooks, благодаря, че сподели хубавите си новини!  Hug
Дива - прекрасна новина за новите стопани на изстрадалата душичка!

Момичета, и аз да се похваля с прекрасна новина от вчера - става дума за моята мамичка, за която бях помолила за помощ през септември, с много  лоша диагноза и  много тежка операция, след която лекарите ми казаха, че не е сигурно, че ще оживее изобщо. Аз бях при нея месец след операцията, след това говоря с нея всеки ден, учим се двете отново да споделяме хубавите си новини, да търсим положителното, да му се радваме и да го споделяме с другите, за да се умножи.

Тя се възстановява добре, въпреки всичко, започна да излиза до долу, до магазина, по малко. Вчера за пръв път е отишла до центъра, с автобус, т.е. това е първото й по-голямо пътешествие (разбира се, не е била сама), но беше много горда и ми каза, че се е почувствала съвсем като преди, оздравяла, нормална - беше щастлива отново!

Благодаря сърдечно на всички, които пращахте добри мисли на нея и мен, когато ни беше много трудно. На тези, които преживяват трудности сега - вярвайте, и ще успеете! Благодаря още веднъж - че ви има.  Hug newsm51 newsm51

# 503
Момичета, нова съм в темата. Ако може - дайте ми линк за ангелския ритуал.

# 504
Мила благодаря Hug за теб и майчицата ти!
Зуки и според мен има нещо в детската, което отблъсква детето, опитай да го дадеш пробно примерно в някоя частна, само за известно време, за да провериш дали има разлика, ако можете да си го позволите разбира се и ако проблемът е в учителките или начина на преподаване, го преместете в друга, дори по-отдалечена и по-неудобна детска, но пък където е забавно за детето и да ходи с удоволствие. Щом ние възрастните имаме право да си сменяме местоработата, поради факта че не ни е приятно едно или друго, защо и децата да нямат този шанс, поне аз така мисля. Успех!

# 505
Pinkito Честито и продължавай да твориш...   bouquet
Мила+мама   babydust7
Таня - честито внуче!! ylinfant

Peace 

# 506
Момичета, проблемът не е в детската градина или в учителките му. Той ходи вече 4-та година! И всеки път ми изтъква различни доводи и затова защо не иска да ходи - или му е скучно, или децата го бият, или го карат да решава тестове, или... просто не знам вече. Не е проблемът в госпожите - добри са, имам поглед върху тях. А и детето ги харесва, но сега го е страх от тестовете, които правят. В началото пък му беше мъчно, че се разделя с мен. Всеки път е различна причината.
Скоро го карах да казва над чаша с вода, че е добър, умен и решава тестовете с лекота. Стана му интересно, но усещах страха у него.
Сутрин става и се чуди какво да измисли, за да не го водим. Но вече като види, че няма как, отива, не се дърпа или нещо такова, но на лицето му е "изписано", че му е крайно неприятно.

# 507
Чудя се отново за едно нещо, за което наскоро писах тук - както ви казах по-миналата седмица свалих икони и кандило, заради лек ремонт.
Миналата седмица детето първо хвана вирус, после беше в болница, а сега аз съм болна с темп.

Не съм суеверна и не ми се иска да правя връзка между тези неща, не искам здравето на семейството ми да е обвързано с изображения...
... и все пак кажете си мнението - възможно ли е едното да е следствие от другото?

# 508
  • София-в сърцата на моите деца
Момичета. Имам внук. Туку що се роди. 4кг. и 53см.
Благодаря на всички вас за подкрепата.
Обичам ви.
Нали ти казахме, че ще е Стрелче.Да ти е жив и здрав и много умен сладуркото... Hug  bouquet

# 509
Таня,честито внуче! Hug   bouquet 
Pinkito, честит рожден ден!    bouquet 
За Мила и майка и
Момичета, отскоро" открих" за себе си мудрите и това че много добре се съчетават с ТЕС.За по новите да поясня че това са движения с пръсти които подредени по посочения начин имат лечебно и релаксиращо действие ,хармонизират енергията, пречистват организма от токсини ,балансират меридианите и какво ли не.На първа страница има линк към тях от търсачката излизат много информация с видео.Знам че повечето от вас са запознати ,много ми е интересно да споделите има ли ли сте ефект от мудрите и от кои по точно,че са много.Аз изпълних няколко по лесните и кратките и май имат ефект.Прочетох че има различни комплекси обаче този ми звучи универсално т.е. седем мудри за седемте чакри ,обаче незнам дали ако всичко е наред в някоя от тях и правейки мудрата може  да се получи обратен ефект.        
Всяка от седемте чакри има своя "ключ", своя мудра, която подкрепя лечението й:

Първа чакра - Дзъ
Втора чакра - Свадхистана
Трета чакра - Манипура
Четвърта чакра - Анахата
Пета чакра - Вишудха
Шеста чакра - Аджана
Седма чакра - Атманджали

Всяка от мудрите е описана по-горе.

Ако изпълнявате мудрите в комплекс за чакрите, започнете с мудрата-ключ към Първа чакра.
Преди всяка мудра изпълнявайте Гиан
Завършете комплекса с Атманджали

Общи условия

Активация на акаунт