! Ако нищо друго не помогне - будя го!Повечето пъти само с шишето с вода го успокоявам - и слава богу, защото някой нощи през 15 мин. пищи
Тони Ст за пазаруването и желаните всички играчки имам много лесна стратегия! Бутаме всичко в количката и като стигнем на касата, слагам само нужните неща, останалата количка бутам настрани - така пищи само докато плащам, а самото пазаруване прекарваме в блажено щастие! С каката бяхме така! Естествено всеки път обяснявам, че може да го разглежда до касата! Вече като са достатъчно големи да разбират, че са манипулирани, са и достатъчно големи за обяснението, че не може да имат всичко!
Мирамар, направо браво за добрите реакции! В повечко ти е дошло и двамата наведнъж! Не ти е леко - два бебешки пубертета са си страшна работа!
Дано не се случва пак!
Алекс често ми се задавя и съм на тръни винаги, когато се храни. Дали е от гова, че са му почти постоянно големи сливиците, не знам

Дано до 31ви успеем да отидем.
Пие само чай и мляко.... е, хапна 10-тина лъжици пилешка супа и отказа...същото беше и с крушата, която иначе много обича. Дали пък не я боли гърло и затова да кара на течности?! Още лекарства не съм и давала, защото Т не поддържа, просто като спи и се затопля. Чудя се дали довечера преди да заспи да не и дам малко нурофен?!
но мина леко според мен. Обаче... прекрасния апетит на детенцето ми май се изгуби някъде 
Попивам с хавлийката навсякъде, до колкото стои София, крачетата ги бърша, но специално за между пръстите никога не съм бърсала.Може наистина да е много гадно, може да го е гъдел или дори да го боли.Щом изпада чак в истерия, просто не го прави
, не е фатално.
Много и хареса и каза, че за него ще пише в писмото.Бяхме с един приятел, та той след нас го взе тайно и така.София пък намаза една играчка с пингвини, които се движат, качват се по една стълбичка и се пускат по извита пързалка