София.ДРУЖБА.

• 66 356
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ГОЛЕМИНАТА НА СНИМКИТЕ  Hug

# 106
Добро утро!!!
Цитат
Тази площадка е строена от :"ПРОМИШЛЕНО СТРИТЕЛСТВО - ХОЛДИНГ" ЕАД
И с помощта на "СДРУЖЕНИЕ ДРУЖБА" са изпълнили проекта безплатно 

Едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички взели участие в това начинание.

Та мисълта ми беше че можем и ние да се обърнем към "СДРУЖЕНИЕ ДРУЖБА'
и да се направи по голям проект за поправяне не детските площадки на територията на жк Дружба 1 и 2

Ако има с какво да помогна това да стане реалност ще съм на линия. 

Аз също Simple Smile
Надявам се обаче че това красиво място няма да стане обект на посегателства от вандали, кучета няма да се разхождат там и да ровят в пясъка в който играят децата ни ...
Страх ме е като си помисля, че мога да пусна детето да играе в пясъчника и то да открие екскременти от животни вътре  Peace
Не е ли добре да предложим да оставят няколко парка или градинки, в които собствениците на кучета да разхождат питомците си, а в останалите да играят децата без притеснение от родителите ...
Май много се замечтах ... Ще ме извините, но така е в нормалните държави, където няма разхождащи се безстопанствени животни  Peace

# 107
СРАМЕЖЛИВКА, понеже ти спомена за Сдужение Дружба, имаш ли представа какъв е реда newsm78Дайте да действаме, наистина е жалко, че децата ни няма къде да играят. Мисля всички знаят, че родом съм от Костенец, там можеше да се кандидатства по европрограми и отпускаха по 30 000лв. за площадка, което не е много, защото съоръженията са доста скъпи, но останалите неща- като оградка, пясък,тревичка родителите сами направиха и сега там е като малък остров има 5-6 огромни и красиви парка...
А тук само кучешки..... да не казвам  Sick

# 108
Здравейте,
Още с отваряне на новата тема, аз писах на Сдружение Дружба относно улицата и площадката до блок 275, но все още няма никакъв отговор... Някой дали чете изобщо  newsm78

# 109
Nelika и аз писах във форума, обаче нищо  Crossing Arms

# 110
Здравейте момичета,
бих искала да се присъедня към вас, тъй като от септември и аз вече съм дружбенка, а от октомври вече и щастлива мама на бебе Ани Simple Smile

# 111
elebo    Добре дошла  welcome От коя част на Дружба си?

# 112
Добре дошла Hug

# 113
svetlu6ka Ми да ти кажа нямам представа какъв е точо реда но ще се поразрова и ще пиша пак.

А ако искате в сайта на СДРУЖЕИЕ ДРУЖБА да аправим една обща тема за площадките и да си напишем мнението та ега някой ни обърне внимаие  . Peace Ако пък не ни обърнат  #2gunfire  Joy

А между в прочем какво стана кога ще е тази среща с Фадъкова? Или вече се е състояла?
 Hug

# 114
elebo Добре си ни дошла   bouquet

Момичета и вас да попитам. Имате ли проблеми с дебитните си карти?
Днес направо пощурях в магазина ме върнаха, два банкомата в района нещо не са в ред и те не искат да ми "дадат" информация за наличност и пари ... Макар че знам че имам поне 100 лв. в нея  newsm78

# 115
Първо, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи  smile3525

Срещата с Фандъкова се състоя, обеща жената да съдейства, пък да видим. Аз докато не видя резултати не вярвам в нищо  Mr. Green

# 116
Здравейте,
от Дружба 2 съм, бл. 284 Simple Smile

# 117
Здравейте,
от Дружба 2 съм, бл. 284 Simple Smile
Ами ние сме съседки, аз  съм 275 - оранжево зеления до Цариградски  Grinning
Браво за срещата, дано се вземат в ръце тези управляващи  Naughty
Ами какво ще правим с тази улица "Обиколна", която не прилича на улица  newsm78 . И то най-вече в частта между бл.275 и Цариградски. Тук движението е много натоварено, и като сложим и цистерните на Петрол, които минават на всеки половин час, картинката става пълна. А "улицата" представлява кал и тук-там камъни  Crazy

# 118
  • София
elebo Добре си ни дошла   bouquet

Днес направо пощурях в магазина ме върнаха, два банкомата в района нещо не са в ред и те не искат да ми "дадат" информация за наличност и пари ... Макар че знам че имам поне 100 лв. в нея  newsm78

И аз имах проблем вчера, но с кредитната, мъжът ми днес се обажда, казали са му, че вчера Борика са имали някакъв проблем.

# 119

Аз имах този проблем и ми изписваше че картата е временно забранена  #Crazy
Обадих се в ОББ и от там ми казах че съм теглила пари на банкомат със записващо устройство, тоест са ми записали пина  #Cussing out #Crazy #Cussing out
А решението на проблема е да отидеш в банката да ти от блокират картата  , впрочем това е безплатно и на балкомата на съответната банка си сменяш пина пред служителя , естествено не гледа новия пи, е това е поне в моя случай.
Надявам се да съм била полезна. Hug

Общи условия

Активация на акаунт