София.ДРУЖБА.

• 67 175
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Мога да ви препоръчам д-р Петкова и д-р Дикова.

# 586
Да споделя мнение от ходенето:) Салона не е нищо особено, но много се стара жената и съм много доволна, взех й визитката мисля да повтпря при нея. Има и фризьорки, но за там не мога нищо да кажа. Но козметичката определено ми допадна Peace

Ей, момичета супер сте, от няколко дни се чудя дали да си взема почистване на лице с ваучер от там и най-сетне се реших. За фризьорките в темата за ваучерите имаше добър отзив.  Peace

# 587
Ginny, щом си от Дружба 2 и с голям корем, бих ти препоръчала магазина в Цариградски комплекс. Нов е, до аптека Нора. Малък е, и има по-дребните неща, като шишета, залъгалки, козметика, храни, дребни играчки... Пюретата са с малко по-скъпи от големите вериги, за разлика от този срещу него (пак в Цариградски), където са с по 10-20ст. по-скъпи. Та предполагам, че и другите неща нямат голяма разлика в цените.

# 588
ЗА ЕДНА ПО-ХУБАВА И ПО-ЧИСТА СОФИЯ.

ВЕЧЕ ИМА НА КОГО ДА СЕ ОПЛАЧЕТЕ.

ЗВЪНЕТЕ ЗА ВСЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ, НЕУРЕДИЦИ, ДУПКИ, РАЗБИТИ ШАХТИ, ТРОТОАРИ, ПАВАЖ, ВОДОТТОЦИ, ОСВЕТЛЕНИЕ, КОТКИ, КУЧЕТА, БОКЛУЦИ, НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ НА ТРЕВНИ ПЛОЩИ, БОКЛУЦИ ОТ СТРОЕЖИ  И ВСЯКАКВИ АНОМАЛИИ  И БЕЗОБРАЗИЯ В СОФИЯ !

НА ТЕЛ. 987-55-55 - СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ - 24 ЧАСА NON STOP!!!

0887 187 807; 0889 701 785 ДЕНОНОЩНО !

Попълнете следния формуляр, така ще получите входящ номер на вашата молба, жалба, също като всяка

обикновена молба, жалба към общината чрез ВИРТУАЛНО ДЕЛОВОДСТВО.

За всякакви сигнали, ЗА ЖАЛБИ И ПРЕПОРЪКИ, свързани с общината попълнете: www.sofia.bg/virtdelovodstvo.asp

ЗА ДУПКИ в София: dti.signali@abv.bg

ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС ГРАЖДАНИТЕ НА СОФИЯ.

БЕЗПЛАТНО И  ДЕНОНОЩНО

987-55-55 - СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ.

ЗВЪНЕТЕ,  НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ!

САМО ТЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ!

ИЗПРАТИ НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ !!!!!!!!

ПРЕДАЙ НАТАТЪК !!!!! 

Най-сигурният начин ЗЛОТО да победи, е добрите хора да не правят НИЩО!!!

Безразличието убива!Това ли искате !! Звънете или пратете имейл при всеки възможен случай.

ЗАЕДНО ЗА ЕДНА ПО-ДОБРА СОФИЯ!

# 589
  • София
Мерси Селме,веднага ще спретна една.

# 590
Момичета, благодаря на всички за съветите и посрещането. Кварталът вече изглежда много по-незаплашително място  Laughing

# 591
Здравейте,много хубава темичка си имате тук.   bouquet Записвам се.  Peace Ние от 2 години живеем в Дружба 1,но като ви чета откривам все нови и нови неща. Grinning

# 592
КатеринкA, Къде си в Дружба 1, да не сме съседки? Wink  bouquet

# 593
hoty възможно е  Grinning аз съм близо  до 108-СОУ и 13-ОДЗ.

# 594
Момичета, има ли някой със скорошни впечатления от 36 ОДЗ Пеперуда?

# 595
  • София
Моите са кратки,но ужасени. Не се чуваше детски глас,но чувах истеричните крясъци на лелки от 2 различни групи и както ми беше първо желание,така вече е последно.Не ми хареса обстановката вътре,някак студено и мрачно ми се видя.

# 596
хм, освен да прескоча да погледна на живо  Thinking
ако има и други мами, доволни или не, споделяйте  Hug

# 597
На един колега на мъжът ми и двете им деца са в Пеперуда и са много доволни, но ни казаха че е на късмет да се уцели готина госпожа.
Толкова съм чувала, друго не мога да кажа,а лични впечатления нямам.

# 598
Мога да ви препоръчам д-р Петкова и д-р Дикова.

Аз пък не бих ги препоръчала. Бяхме при тях и се преместихме. Карат по старата система за захранване (сок на 2 месеца, плодово пюре на 3 и т.нт.), не толерират кърменето и се опитват да налагат мнението си. Иначе са любезни. А и изписват много бързо антибиотик. На мен 2 пъти са ми изписвали за настинка, и 2та пъти не го пих и за 2-3 дни се оправих само със сироп за кашлица и стеримар.

# 599
За Пеперудата много си зависи от госпожите. От все сърце мога да похваля г-жа Чорбаджийска и г-жа Рашева - при тях беше дъщеря ми (ако все още са в детската градина де, отдавна вече не сме там). Не така обаче стоят нещата с двойката г-жа Христова и г-жа Георгиева (бившата директорка)  - при тях пък беше синът ми.

Общи условия

Активация на акаунт