Жената Везни-3 част!

• 21 476
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Бях на рожден ден  Hugстанахме на две
майстора не дойде
 newsm78
а на мен ми се пее Joy

# 646
BLACK BUSH, честита нова работа HugКак са условията?Чувам за безумно малки заплати по курортите.
misty, добре дошла  bouquet
..................
Благодаря момичета  Heart Eyes
Условията са: два дена по 12 часа, 2 почивам-600лв заплата, храна, път, а предното място на което ходих 4 дена на работа и сега трябва да се обадя за да им кажа, че не ме устройват е 2дневни 2 нощни 2 почивка, няма храна, има пътни-550лв. На много интервюта ходих, голямо избиране и избирах, дано съм избрала по-доброто  Crazy   

# 647
  • при него
Блек Буш, условията не звучат зле, още повече щом имаш осигурена храна и пътни. НАдявам се и да са подходили отговорно към изплащането на осигуровки, аман от работодатели, които принуждават хората да лъжат държавата и ги осигуряват на минимална.. Освен това, не си е работа да си на нощнои смени (2 години съм била така като студентка) и мисля, че всичко друго е по-добро от това.
Законово погледнато, не са редни тия 12 часови-смени, защото през седмица ще ти се събират 48 часа на седмица, т.е. с 8 часа повече от законоустановените 40. Не че не можеш да работиш повече часове, но се води извънреден труд, който би трябвало да се плаща двойно...
Все пак мнението ми е много субектвно, важно да е свестен работодателя, колектива, да имаш приветливо работно място, да ти е интересно, да имаш възможности за развитие и пр. неща и не всичко опира до парите естествено.
Желая ти много късмет на новата работа и да се чувстваш много удовлетворена!

# 648
  • ул. "Мечтание"
BLACK BUSH, честита нова работа! Надявам се да останеш доволна!  Hug

# 649
 Здравейте везнички сестрички Hug
имахме нужда от майстории е днес дойдоха свършиха работата
сменихме плочки банята и тоалетната уплътнявахме фуги ако е
правилната дума  запечатахме я да не излиза влага
БЛЕК БУШ радвам се за новата работа паднало ти е едно бреме

момичетата преди мен се изказали чудесно присъединявам се
успех  ти желая Hug

при нас в центъра сменят канализацията багери истинско БОЙНО ПОЛЕ
на няколко пъти ни късат кабела на Интернет
след време ще бъде чудесно  с подземен гараж на 3- 4  етажа  

# 650
Добър вечер bowuu
силве,,честит ти ремонт Hug
Блек Буш, не са лоши условията, то зависи и какво ще работиш, но защо пак си мисля, че парите за курорт са малко Rolling EyesТи нали там ще работиш?
Днес ми е много смотано, прекалила съм на солариума и едва спах снощи от болки, събудих се подпухнала и много нервна, нооо с тен GrinningУтре пак съм и да ме боли ще търпя, че иначе съм като гейша, бяла и изрисувана Confused

# 651
И аз да се вредя за компа  ooooh! И на мен малко ми идват в повечко задачките, но нали за хубаво си ги върша  Wink
Силве, ремонтите са кофти работа с хубав резултат, ще се наложи да изтърпите гадостите, ама са за хубаво  Peace
Ели, не може ли да се мажеш с нещо, доколкото знам солариума изсушава кожата, а и както си прекалила...хидратирай я  Thinking

# 652
Обичам ви везнички мили  Heart Eyes Много ви Благодаря за милите пожелания  Heart Eyes

Блек Буш, не са лоши условията, то зависи и какво ще работиш, но защо пак си мисля, че парите за курорт са малко Rolling EyesТи нали там ще работиш?

Да, на Златни е работата, това е най-високата заплата, която ми предложиха от 6-7 интервюта, за работа като барман, на едно място ми предложиха 800лв, но смените бяха ужасни, една седмица дневна, една нощна, няма почивен ден  ooooh!  Crazy   

# 653
Здравейте момичета Grinning
BLACK, аз също чух такива неща, а на юг давали над 1000лв., ние пак сме прецакани Confused
magi, мажа се и преди със специална соларна козметика и след, но е много силен и така ме изпича, но няма да се оплаквам повече Peace

# 654
Добро утро
Маги разглеждам   кулинарния блог харесва ми bowuu
Ели някой професии могат да получават 1000 лв  
но на Дюни заплатата съм чула че е много малка  и ако напуснеш
връщащ си заплатата за 1 година
на Слънчев бряг заплатите бяха по 300 лв  за 2010г.
за миячки
Ивелинче къде си newsm78
 нещо весело даи
 Joy

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 08:38 от silve 55

# 655
  • ул. "Мечтание"
...връщащ си заплатата за 1 година

Ужас!  Sick ненормалници!

# 656
BLACK, аз също чух такива неща, а на юг давали над 1000лв., ние пак сме прецакани Confused

Честито, BLACK BUSH, все така устремена към целите си и вярвам, че си избрала по-доброто, нали си Везничка все пак Simple Smile
Аз, да чукам на дърво, винаги съм нацелвала правилното работно место от раз, /с готините шефове, колеги и хубава заплатка, особено последното ми раб. място в Бг беше супер сладко/ рядко ми се е случвало да се двуумя и винаги съм си намирала работата по интернет, два случая имам, които са "връзкарската" и все са несполучливи... За това предпочитам да разчитам на интуицията си. Пожелавам такъв късмет на всички!
А относно юга и севера на морето..... относително е, аз съм от юга и мога да кажа, че там е прецаквация, щото не стига че са малки заплатите, ами не ги и дават /на някои места, разбира се/

# 657
Привет муцки! От ангажименти не ми остава време за компа, но така ще е до бала. Вече всичко е купено, роклята е в нас, утре сме на пробни прическа и грим....остава само да дойде денят. Обаче преди него абитурентката има матури, определено не ни липсват емоции напоследък  Wink

silve 55  Hug
Яни, късметлийка си щом все случаш на добри шефове и колеги!

Хубав ден от мен, ще ставам че имам да готвя за довечера  newsm51

# 658
Мили ми Везнички,здравейте!Прибирам се от вилата приятно изморена.Днес беше чудесен ден.Изкопах боба ,изпържих 2 кг картофи и лайф-събирах слънчев тен.
А сега малко смехорийки Laughing Laughing Laughing
 Колко Ви дължа за ваденето на зъба?
-1 200 лева
Но в началото Вие казахте че ще струва 400 лева!
Да но със своите викове Вие подплашихте тримата пациенти в чакалнята,
На улицата се срещат двама познати -Защо си толкова весел?
-Връщам се от зъболекар,
-И какво му е веселото на това?
-Не го заварих там! Mr. Green

# 659
Иве, hahaha hahaha за мен в пълна сила важи втория виц.
Маги, успех на дъщеря ти на матурите PeaceАз много са радвам, че бях последния випуск който нямаше Flutter
Яни, това с намирането на хубава работа наистина има връзка с късмета и да си на точното време и място.
На мен ми е изморено и схванато, едно такова никакво, но няма да се оплаквам GrinningМного ми се ходи някъде  из околностите на разходка и като имам време трябва да си организирам малко развлечение.

Общи условия

Активация на акаунт