Любители на котки - тема 44

• 45 043
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Ау колко хубави снимки има на тая страница! Продължавайте все така  newsm10

TINA.K, аз имам слабост към розови нослета (покрай Богданкиното) - много е сладичко и вашето!

С Писанчо в краката, Стуенчу в задника и Маша до главата, мога да се похваля, че прекарах повече от приятно!

Joy  Joy  Joy
Значи има и други фенове на задниците - това ми е толкова познато! Като легна по корем, Богданка много обича да се набутва между краката ми, ама баш там дето е мекичкото отгоре, хаха, така че този израз става съвсем буквален. Ми хем топло, хем меко - познават те къде да се наврат  Mr. Green

Добро утро на вас и вашите котета! Всяка вечер им се наслаждавам  Laughing
Досега не сме се представяли, ще ми е приятно да се запознаем - Пърси, на година и 3 месеца

Та от известно време госпожицата има малко странно поведение, как да го разбирам, как да си го обясня  newsm78 - има една мишка, рошава, досущ като истинска; от няколко дни я захапва и я разнася из къщи, като мяука странно - силно, гърлено, като че ли вика някого, но по-различно от това когато е разгонена - и така по няколко пъти на ден. Прилича много на това, когато майките носят плячка и викат котенцата си, за да им я дадат......Наблюдавали ли сте подобно поведение, какво изразява?

Пожелавам ви приятен и мъркащ ден!

Добре дошли, Dobitu и Пърси! Госпожицата е голяма красавица, особено с тези меки цветове. А за странното поведение - най-после да намеря още някой с този "проблем"! Нашата госпожица прави същото, като го прави с всичко що е пухено - от малки рошави играчки до пухените ми пантофи до плюшени играчки. Този звук съм го чувала само когато майката си вика малките, но не съм сигурна как да го тълкувам (не е свързано с разгонването, защото нашата е кастрирана а това го прави редовно). Общо взето имам две теории. Едната е като твоето предложение - хванала е плячка и вика я несъществуващи котенца, я нас. Забелязала съм че като й се обадим, млъква, а "жертвата" бива доставяна до леглото ни сутрин или разнасяна из къщи докато ни няма, може би в търсене на нас. Може би нас вижда като получател на жеста и жертвата? Другата ми теория е, че самото пухкаво нещо го вижда като котенце, което не реагира и може би е умряло. Това защото съм виждала котка която си разнася умрялото котенце и му мяука така, може би го вика да се "върне"? Дотук съм с теориите, не съм съвсем сигурна. Много е дразнещо когато забравя да скрия всички пантофи и играчки вечер, и посред нощ се разнесе онова ми ти гърлено МЯЯЯАААААОООООУУУ из целия апартамент, докато се опитвам да спя  Mr. Green

Теди, много е красив котакът, дано си намери собствениците скоро! На някой сигурно страшно му липсва такова гальовно бижу.

# 646
Дидитка, откъде купи катерушката? Може би си писала, но...

# 647
Дидитка, откъде купи катерушката? Може би си писала, но...

Сковахме си я с мъжо сами от разни парчета дърво и мокет  Grinning Пораздърпан е мокета, но иначе държи вече две години. Назад някъде бях писала подробен отчет за желаещите майстори, можеш да провериш ако ти се занимава с майсторлък.

# 648
  • На небето
tania67 не можахме да се разберем със сина ми кое коте да остане, затова се разбрахме да пуснем обява за двете котки, и който от двамата вземат първи, другия остава. Намерих чудесен дом за Мърчо. Живеят в къща с двор. Сина им е голям. Много го харесаха и обещаха да се грижат за него. Но ме притеснява разстоянието.

*Тедка* пусни обява, котарака е разкошен и съм сигурна, че бързо ще си намери дом. Ако никой не го потърси. Днес пуснах обява за Мърчо (дадох му аванс, обявата на дребното я пуснах преди 3 дни) и 1 ч. след обявата вече се обадиха 2 човека да го искат.

# 649
Ето и обява - http://farm6.static.flickr.com/5089/5218104045_fc84e0be01_b.jpg
Предпочитам да намеря собственика, затова изпечатах обяви и една готина съседка ще ги разлепи тук утре. Сигурна съм, че е от нашия блок. Не беше хойкал котака дълго, днес е избягал и стоеше под колите и мяукаше...

# 650
Тази обява ме наведе на една чуденка... По какво ще познаят че това е собственикът? Особено ако котаракът е гальовен и с чужди хора. Някой може да си го хареса по снимката, и да отиде да си го гепи... Знам че няма друг начин, но по принцип тези обяви винаги са ми навявали подобни мисли.

# 651
 Момичета, аз ще досаждам с една молба. Ако има някой от Търговище или познавате хора от там, които обичат животинки - има един мъжки котарак, глух, порода турска ангора, вероятно изхвърлен, бил доста слабичък. Та ако може някой да го прибере временно гараж или тераса, докато успеем да му намерим дом ще бъде направо страхотно  Praynig. Ето снимка :

# 652
  • На небето
Ето и обява - http://farm6.static.flickr.com/5089/5218104045_fc84e0be01_b.jpg
Предпочитам да намеря собственика, затова изпечатах обяви и една готина съседка ще ги разлепи тук утре. Сигурна съм, че е от нашия блок. Не беше хойкал котака дълго, днес е избягал и стоеше под колите и мяукаше...

Лошото е, че не разполагаш с време. Не се знае собственика кога и дали ще види обявата. Дано се намерят.  Praynig

# 653
*Тедка*, котакът е страхотен. И страшно прилича на моята маца, все едно са от едно котило. Дано скоро открие стопаните си! Peace

Dobitu, Пърси е прелестна!
Моята Грей пък ръмжи. Буквално като куче! Mr. Green И си пази храната! Със зъби и нокти! Crazy Луда работа! Все си представях котката, която ще имам, като пухкава, гальовна, мъркаща топка, а то к`ва щура хала ми се падна ooooh! Laughing

# 654
Тази обява ме наведе на една чуденка... По какво ще познаят че това е собственикът? Особено ако котаракът е гальовен и с чужди хора. Някой може да си го хареса по снимката, и да отиде да си го гепи... Знам че няма друг начин, но по принцип тези обяви винаги са ми навявали подобни мисли.
Ако някой го хареса .. значи ще се гружи за него. А и във вет кабинет ще трябва да се платят към 20лв за стационара, за да го вземат. Сега аз ще ги платя, но ако никой не го вземе, ще трябва да го пусна на улицата, у нас е абсурд. Не са малко пари за някой , който би го взел на майтап. А и без обява... и от мене да дойде някой да го вземе, няма как да разбера дали е собственика. Котака няма да си каже.

# 655
Тедка, права си. Дано наистина, просто някой го хареса. Това е най-важното.
Късмет на котарака. Много е сладък.

# 656
Да, предполагам по-добре някой отколкото никой. Особено такъв хубавец хваща око. Дано си го намерят стопаните, или поне някой разумен човек.

# 657
Е, не може да нямат снимка на котката...поне една за 2 години, все са щракнали  Wink

# 658
Е, не може да нямат снимка на котката...поне една за 2 години, все са щракнали  Wink

Абе то половината котки в тая тема са баш като него, какви ти снимки  Mr. Green Поне ако беше на петна, петната са по-индивидуални и може да се докаже че е същата котка. А така... сива котка като другите сиви котки (сигурна съм че за собствениците си е уникален, но за един ветеринар или външен човек, който не го познава, на пръв поглед е просто сив котарак). Това се присетих защото миналата ни котка (всъщност беше на съквартирантката, но ние я гледахме една година) веднъж се загуби, точно когато си беше откъснала нашийника с медальончето. Беше чисто черна, в квартала имаше още 3-4 черни и всичките бяха еднакви  Crazy Върви обяснявай коя на кого е, и че точно тази е твоята. А тя беше и дружелюбна с чужди хора. Намерихме я случайно у едни съседи - маукала на вратата, пуснали я, настанила се, и те се бяха засилили да "осиновят уличното коте". А аз си изпокъсах нервите, и даже не беше моя котка. Но както и да е де, нали затова сега им слагат чипове, поне за Богданка ще спя спокойна  Wink

# 659
  • София и Морето от време на време
Днес пуснах обява за Мърчо (дадох му аванс, обявата на дребното я пуснах преди 3 дни) и 1 ч. след обявата вече се обадиха 2 човека да го искат.

А честит нов дом на Мърчо.
Ама нечестно играеш значи - малкия напред ...  Wink, ама не минава номера пред Вселената - като си е писано дребния да си е ваш - ще си е ваш.  Hug
Нещата се нареждат по най-добрия за всички начин. Под всички разбирам и котки и хора.

Общи условия

Активация на акаунт