Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 831 693
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 315
  • София
  Тук ме хвана неподготвена newsm78 И все пак преди да си купя разгледах сайта им и не намерих нищо съмнително.

# 316
  • Бургас
Тези дни обикалях из Бургас и попаднах на едно магазинче на ул."Републиканска" много добре заредено със здравословни продукти(коноп,чия и т.н.),имат и кис.мляко на хармоника

# 317
  • София
  ЗаСлон, за този сладолед ли пишеше?http://www.lapni.bg/offer/4004/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D1 … D1%80%D0%B0%D0%BC Не че ще купя на децата, но искам да купя за домашните.
  Чудя се дали да споделя тук опита си с "Моравско село" newsm78

# 318
  • София
Слънчев ден, не писах за този сладолед. Този  ми се вижда много ярко зелен на снимката, а не се хвалят, че е без оцветители или пък да се похвалят, че е от изцяло натурални съставки..... Освен това е доста по-евтин. "Моят" беше около 20 лева. Този без намалението е около 15.
Предполагам, че е  доста добърр вариант на фона на фризерните или Рафи....

Моля точно тук сподели за Моравско село ! Нещо не приятно ще да е....

Аз пък да споделя, че хапваме дини - биодинамични Simple Smile
От био-ферма Пенови в гр.Средец. Сладост и без целулоза. Не ме заболява корема, въпреки , че се оливаме....най-после ! Пожелавам на всички истински дини!
Техен е био-магазина в Бургас.
Можете там да си поръчате евентуално, не съм проверявала.

# 319
  • София
  От "Амитица" поръчах много неща, но... зеленият фасул с такива дебели люспи, че моите деца, които са всеядни, не можеха да го преглътнат. Доматите с такива дебели жили, че почти нямаше друго в тях. Лукът отвън добре, вътре изгнил. Картофите гният?! Такова нещо не бях виждала, и при купените, и при домашните. Прасковите бяха добре, пъпешите горе-долу... Не си спомням какво още поръчах, но този път се заричам, че ми е за последно. Когато споделих с човек от фирмата, че според мен са свръхторени ми обясниха, че лукът, специално, е стоял на слънце и затова е изгнил. А картофите и морковите /и това купих/?!? Моркови, които не са преторени се съсухрят, не гният. Много ми се искаше да вярвам, че някой се занимава с био земеделие от чисти чувства, но вече смятам, че това е чисто печалбарство. Нямам против - по-слаба производителност - по-високи цени, но пуста лакомия....

# 320
  • София
Отвратително е да имаш съмнения, а ако плащаш тройна-четворна цена ....

Днес е голям ден в моя живот!
за пръв път отделих семена от домати и споменатите дини. Сложих ги да съхнат върху надписани листове хартия по сортове (доматите са уникални- оранжеви, шарени и тн). С ясното съзнание, че догодина трябва да имам своя градинка.

http://organichno.com/index.php?option=com_content&view=arti … 2-&Itemid=121
 Интересно четиво, доста хора го правят вече!

# 321
  • София
  Предлагам ви хималайска сол. Заслужава си цената и доставката за София е безплатна http://www.lapni.bg/offer/3880
Офертата добре звучи, но какво е качеството на солта?

за тази цена трябва да е 1 кг

приятел ми каза, че цената на която зареждат магазиниете е такава.... сега разбирам защо дори и в Хеликон има хималайска сол!

дайте да се наговорим да продаваме поморийската сол по 7 лв килото, да им откраднем клиентите. ще разправяме, че още баща му на александър македонски е близал сол на поморие....

ей че наглост!
моята  хималайска сол е от халите за 11 лева килото. доставили са им я за 3!....

# 322
  • София
Моля, кажете  ми от кои чужди сайтове пазарувате изгодно био продукти? знам само iherb и нищо повече.

# 323
Какво й е на солта в Хеликон?

# 324
  • Viena
Доста по-скъпа,мисля,че 200гр,е 10лв.

# 325
  • София
не знам, вече тотално загубих вяра, след като един професор обяснява, че ИСТИНСКАТА  била 35 лв, в Халите ми продават нещо което струва 3 лв за 11,  в книжарниците се продава .... В Хеликон много се зарадвах, че има, но цени не гледах. Обаче след като разбрах доставната цена, тогава си обясних защо  навсякъде плъпна тази сол....

Има една българска сол със смляни подправки - ще й пристана на нея след като изядем след година нашето кило хималайска.

# 326
  • Пловдив
ЗаСлон, не е трудност да си направиш и ти подобна. Майка ми прави откакто се помня. преди с каменна мелница, но сега май на кафемелачката я мели   Simple Smile /ще я питам, ако искаш/
Морска българска едра сол + сухи подправки /градинска чубрица+ червени чушки+ нахут+магданоз+ царевица+ сминдух /мерудия/...абе, квот ти харесва и квот искаш да има вътре като подправки.
Мели се и готово.
Нейната винаги е различна, защото винаги я прави "на око" и с подправките, с които разполага в момента.  Wink

# 327
Слънчев ден, постът още един път ми потвърждава, че биото в България е много съмнително. Пред време  бях споделила, че Еко ферма Елата според мен също са печалбари.
И за Гимел чух разни работи, но не мога да потвърдя на 100% дали инфото е вярно.

# 328
  • София
Бенджи,  не съм чела нищо за тяхната сол, но аз предполагах, че в смеската Simple Smile се слага много  целина, тя има истествено високо съдържание на сол, както и някакив водорасли, соленички Simple Smile

А така повече ми прилича на "шарена сол". Ще си направя , непременно! Само не знам защо и нахут , моля те, питай !

За Гимел - интересно е, че има много в интернет за собственика на фирмата. Потресаващо е!

# 329
  • Пловдив
А, виж, за целината забравих...дам, мисля, че слага целина...
ама водорасли със сигурност не слага... Laughing

Ще я питам точно какво слага и ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт