Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 844 380
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 2 730
Откъде купувате кокосово мляко в Сф и каква му е цената горе-долу?
Не държа да е био .

# 2 731
  • София
Кокосово мляко има в Била, Хит, Метро,ДМ, вероятно и на други места, на цена между 3 и 6 лв за кутия, мисля по 400 гр.

# 2 732
  • София
Вчера в хладилната витрина за кълнове и малини на Билла видях нещо бяло със странна форма, опаковано във фолио, и пишеше "кокос за пиене".

# 2 733
  • Sofia
Това е пресен кокос,обелен,но пак трудно се отваря за да се изпие водата...а вътрешността е мека и от нея се прави кокосово мляко или сметана.

# 2 734
Моля, за помощ.
До снощи бях доволна от марка масло (с краварката в долен какъв ъгъл беше Confused).
Обаче опръска цялата кухня, след като го сложих да се стопи в тигана. Пълно е с вода.

Може ли да ми препоръчате марка?
От Мегле бях сравнително доволна. По други причини спрях да го купувам.
Моля, препоръчайте.

# 2 735
Аз купувам Голдендорф, но не съм го стопявала в тиган, мажа го на филия.
Кажете някакви бисквити, сладки, които да слагам за училище, досега все на Гулон или Маквитис купувам, но за разнообразие.

# 2 736
Купувам бисквити с масло от ДМ, на Алнатура са, в едни оранжеви картонени кутии. Освен тях там продават и едни малки бисквитки с шоколад, но в техния състав не съм се задълбочавала.

# 2 737
А, вярно, че има в ДМ, щом са вкусни ще ги купя и аз.
Иначе на Хармоника вафлите на мен ми харесват, но детето не ги одобри.

# 2 738
Бисквитки Zido, нови са. Има ги в ЦБА, май и във Фантастико по био щандовете. Съставът го одобрих, харесват ми тези с кокос, три вида са. Солените изобщо не ми допадат!
А за масло ползвам само Президент, но рядко готвя с него, само един любим сладкиш.

# 2 739
Маслото "Президент" стои меко в хладилника, дори когато работи на най-силната степен и другите продукти са почти замръзнали.

# 2 740
Странно за Президент, аз си го мажа на филийки и едвам го режа с ножа, когато е току що извадено от хладилника.  newsm78

# 2 741
И аз много се учудих. И с био маслото им ми се получава така.

# 2 742
Някой с отзиви за маслото на Хармоника?

# 2 743
Президент го бях отхвърлила като вариант, обаче изобщо не мога да се сетя защо. Трябва да потърся.
Допълвам се. Ето защо: http://aktivnipotrebiteli.bg/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82/121/%D0%A2 … D0%BB%D0%BE-(2014)
Скоро почивахме в Троян и намерихме качествен производител на местни млечни. Обаче тук, при нас го няма.

# 2 744
Президент го бях отхвърлила като вариант, обаче изобщо не мога да се сетя защо. Трябва да потърся.
Допълвам се. Ето защо: http://aktivnipotrebiteli.bg/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82/121/%D0%A2 … D0%BB%D0%BE-(2014)
И?

Общи условия

Активация на акаунт