След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 151 (10)

• 40 215
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА!

Още една статия от пребивавенето на Халит в Загреб във в. "Vecernji list"

ХАЛИТ ЕРГЕНЧ

НЕ СЪМ ВИЖДАЛ СВОЯТА БЕРГЮЗАР ДВА ДНИ И ВЕЧЕ БЕЗКРАЙНО МИ ЛИПСВА

Популярният актьор разказва, че не е ревнив като Онур, че господарят в къщи е синът им Али, че любовта със съпругата му е награда за всички трагедии.

- До сега не съм имал възможност да видя красотите на Хърватия, но от това, което преживях, се чувствам като у дома. Скъпи хървати, от сърце ви благодаря за гостоприемството – казва турският актьор Халит Ергенч по време на представянето на новата промоционална кампания  „Kornzum  сбъдва сънища” и нейното рекламно лице – популярния Онур от сериала „1001 нощ”. Пресконференцията за журналистите в Superkonzum се оказа далеч от протокола. Непосредствено преди започването й, Халит Ергенч неочаквано тръгна към скупчилото се множество от негови почитатели /от двата пола/, фотографира се с тях и раздаде автографи. Някои от тях бяха заели позиции от рано сутринта, особено продавачките от близките магазини, които накипрени и с нови прически, високи токчета, гримирани, накичени с бижута, нетърпеливо чакаха с фотоапарати в ръце. Ролята на рекламно лице на търговската верига Халит Ергенч изигра перфектно, приканвайки посетителите в магазина да купуват, тъй като по този начин ще имат възможност да спечелят екскурзия до Истанбул, при която той ще бъде домакин.

СКРОМНА ЗВЕЗДА

Малко по-рано сутринта, Халит Ергенч даде ексклузивно интервю за „Vecernji list” Първоначално си мислехме за него, че е публична личност, разглезена звезда, но с удоволствие разбрахме, че е много скромен и от организаторите е поискал само добър хотел.

- А какво друго да искам? Знам, че съм в Загреб по работа, знам, че ще съм уморен, така че всичко, което ми трябва е едно легло и всичко, което искам е да се наспя. На мен това ми е достатъчно, аз съм щастлив – смее се актьорът и добавя, че досега за Хърватия е знаел само някои исторически факти и, че хърватите са гостоприемни, в което сега, както казва,  се е уверил.

- В момента съм в командировка, така че няма да успея да видя много, но мисля, че ще се върна със съпругата си като турист – казва Халит.

Съпругата си Бергюзар Корел, която снима новия сериал „Безкрайна песен” на брега на Егейско море, не е виждал от два дни и признава, че вече много му липсва. Но не – не е толкова ревнив като героя му Онур.

- Смятам, че за ревността трябва да има много основателна причина, но дори и така, преди да я покажа, пак доста бих помислил. Ревността унищожава връзката – казва Халит, който все пак има нещо общо с Онур: склонност към романтика. Заради това и Пабло Неруда е пръв в списъка му от любими автори.

Как се справя  в моментите, когато е сам в къщи?

- Прилично се справям с домакинската работа, дори и готвя. Не чак да приготвям сърми, но ризотото ми е специалитет, а, като всеки мъж, съм експерт и по месото – разкрива Халит, който твърди, че, за разлика от Онур, не е господар в къщата си.

Синът ми ме прави по-добър!

-  Господар е синът ни Али, който дори и като плаче, пак последната дума е негова – казва актьорът, който засега няма планове да увеличава семейството си.

- Бергюзар е твърде заета, аз също – с подготовката за снимките на „Сюлейман Великолепни”, а детето се нуждае от внимание. Към този момент от живота Али няма да се сдобие с брат или сестра, но в бъдеще силно се надявам, че това ще стане – казва Халит. А също така допълва, че бащинството, дори и на 40 год. го е заварило неподготвен.

- Неописуемо съм щастлив. Ако бях станал баща когато съм бил млад, вероятно нямаше да изпитам това, което усещам сега. Синът ми ме направи по-добър човек – признава актьорът, който по време на снимките на „1001 нощ” е намерил любовта, но и е загубил двама близки хора – баща си и племенницата си. На какво се е научил от живота?

- Че животът е кратък и, че трябва да обичаме близките си – това съм научил. Винаги се опитвам във всяко зло да намеря и нещо добро. В противен случай не бих могъл да живея. Мисля, че трябва да се учим от всичко, което ни поднася животът – казва Халит, за който любовта с Бергюзар му е дошла като награда за самотата, лутанията и трагедиите, точно както и популярността в далечната за него Хърватия.

Почитателите му са дошли от всички краища на Хърватия.

За да видят своя идол, много от феновете му е трябвало да пътуват до Загреб. За едно ръкостискане, прегръдка или фотография с него, те какво ли не биха направили?! Ученичката от основно училище Дона, за да види любимеца си от екрана, помолила учителката си да я освободи от последния час.
- Три дни не съм спала от радост, че ще го видя. Цяло лято си мечтах за това и накрая сънят ми се сбъдна. Харесвам и Робърт Патинсън, но прекрасните сини очи на Халит, все пак, са ми на първо място – казва Дона. На въпроса дали малко не се е влюбила в актьора, тя казва:
- Малко съм се влюбила наистина. Никой не може вече да ме слуша колко съм обсебена от него – заявява девойчето. Съпругата Бергюзар не е голяма конкуренция, тъй като Дона с цялото си сърце обича и нея – Шехерезада.

Емоциите, свързани с турския актьор споделя с Дона и г-жа Мелания от Сплит. Тя едва  събрала пари за билет, оставила трите си деца при познати и се впуснала в тази авантюра, само и само да види любимия си актьор.
- Донесох му сувенир от Сплит – гургулица, която свири /пее/. Ужасно съм щастлива! Много ми хареса, когато веднъж, докато го гледаше на екрана, най-малкият ми син извика: „Татко!”- пошегува се тя и допълни:
- Нямам усещането за Халит да е фалшив – скромен е и нормален като всички нас. Затова и ми харесва – казва дамата от Сплит, чийто мъж в момента е в командировка в Истанбул. И докато той се върне и донесе полъх от Турция, Мелания се утешава със загребските си преживявания.

Между всички в тълпата, Халит Ергенч се среща и с малката Ника Рогар. Девойката, която е болна от церебрална пареза, със сълзи на очи се снима с актьора и праща по него поздрави и снимки на съпругата му Бергюзар и на сина му Али.

Ученичката Дона

# 616
ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА!

НЕ СЪМ ВИЖДАЛ СВОЯТА БЕРГЮЗАР ДВА ДНИ И ВЕЧЕ БЕЗКРАЙНО МИ ЛИПСВА

alex_b,    bouquet  bouquet  bouquet

# 617
      alex_b, това е за теб

# 618
alex_b,благодаря ти,прекрасна си!  bouquet  bouquet  bouquet

# 619

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

С всяко следващо интервю осъзнавам все повече какъв страхотен човек е Халит.Изключителен !
alex_b
 smile3525 newsm51 smile3525

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 01:47 от Admirer of BINBIR GECE

# 620
ВАРНА и АЛЕКС - за преводите !!!  Hug Hug Hug

# 621
  • В центъра на България
Аlex_b, благодаря ти мила че ни зарадва с думите изречени от Халит.   bouquet

Момичета , страхотни колажи сте сложили . Благодаря ви.   bouquet

# 622
# 623
# 624
# 625
Admirer, Mydream, прави сте, това е от снимките зад кадър. Благодаря за уточнението.  smile3501

marman, изключително мила си!  Heart Eyes
Халит
наистина има освен красиви, и много изразителни ръце
  txtloves Two Hearts

# 626
                                   ЕДНО СТАРО НО ПРИАТНО КЛИПЧЕ
                        http://www.youtube.com/watch?v=k2puAtNYe_A&feature=related

# 627
Аlex_b, благодаря ти мила че ни зарадва с думите изречени от Халит.   bouquet

Момичета , страхотни колажи сте сложили . Благодаря ви.   bouquet

bab4i, благодаря ти, мила! Ферайе е прекрасна!   Hug

# 628
Позволявам си да споделя тук една много красива, направо класическа снимка на Халит от последните му пътешествия, защото в другия форум, кой знае защо, е изчезнала...  Cry

# 629

Общи условия

Активация на акаунт