След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 151 (10)

• 40 215
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
А тук погледа и е изпълнен с тъга.

Бабчи, благодаря ти за тази снимка,...много обичам Берг. Hug

# 241
Момичета, благодаря на ВСИЧКИ ви затова,че най-после се вписах сред вас.
Няма да ви изреждам една ,по една, защото може да пропусна някоя, а ние носим чувствителни души.
Аз от дълго време наблюдавам темите за Берг и Халит,които сега са разделени,но това е естествено и логично и според мен е удачен вариант.Бях запленена от духът,настроението, добрият тон и обноски в темите ви.Вие бяхте за мен пример за интернет общуване,който се стремя да поддържам и до днес.Във темите ви има толерантност и доброжелателност,каквито не откривам в някои други теми тук.Приемате различното мнение с търпимост, което много ме впечатли.
Затова ме направихте щастлива днес.БЛАГОДАРЯ ви! Hug

# 242

Ето още една сърдечна прегръдка между Берг и актрисата, която играе Захиде (струва ми се, че се казва Нурсим Демир?)

http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/kus_olan_gelinkaynana_bayram_icin_baristi

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 19:22 от marman

# 243
marman, благодаря ти, мила! Много са сладки! На Захиде й отиват много неща: да се гневи, да гледа подозрително, да командва със замах, но е много хубава и с тази истинска усмивка! Не знам дали на този Байрам си вземат прошка или на Рамазан? Но Яман нали каза, на някой празник ще отидат да поискат извинение и всичко ще отмине... Joy

# 244
  • В центъра на България
Marman, много хубава снимка. Дали и във филма някога ще се получат сърдечни отношения между свекървата и снахата. Joy hahaha 

# 245
marman, благодаря ти, мила! Много са сладки! На Захиде й отиват много неща: да се гневи, да гледа подозрително, да командва със замах, но е много хубава и с тази истинска усмивка! Не знам дали на този Байрам си вземат прошка или на Рамазан? Но Яман нали каза, на някой празник ще отидат да поискат извинение и всичко ще отмине... Joy

Актрисата е много убедителна в ролята си! Simple Smile

А аз още преглъщам Бюлент като партньор на Берг. Peace

# 246

Актрисата е много убедителна в ролята си! Simple Smile

А аз още преглъщам Бюлент като партньор на Берг. Peace
Недей! Ферайе го обича! Той й е нужен! Simple Smile
А и за Берг е важно да смени партньора. Peace
Актрисата е участвала в следните филми:

Nurşim Demir

Gece Sesleri (TV Dizisi) 2008 Sultan Ortaçlı
Beyaz Melek (Sinema Filmi) 2007 Bakıcı
Fedai (TV Dizisi)2007Şerife
Aşka Sürgün (TV Dizisi)2005 Destan Aziz

В Gece Sesleri (TV Dizisi) 2008г.  като Sultan Ortaçlı

В Aşka Sürgün (TV Dizisi)2005г.  като Destan Aziz

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 12:41 от Mydream

# 247
Marman, много хубава снимка. Дали и във филма някога ще се получат сърдечни отношения между свекървата и снахата. Joy hahaha 

Мисля, че достоверността изисква сценаристите да не ги сближават много,но все пак е филм и отношението ще бъде друго.Нека си припомним какво стана между Шехерезада и Периде.

# 248
   Разбира се Mydream , човекът се справя много добре с ролята си.Имам предвид прекалено ориенталската му визия.Иначе всичко е чудесно!А и станаха по-добри в изразяване на чувствата си, което само може да ни радва!

Дали вече сме го писали не помня, но на Берг и върви да играе роли, които не отговарят на възрастта й.В "1001 нощ" героинята и беше на около 28-30 години, а самата Берг на 23-24 тогава.Сега , според мен , би трябвало героинята и да не е по-възрастна от 23-24 години, а самата Берг вече е на 28.

bab4i, колажът ти както винаги е прекрасен!  bouquet

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 12:38 от marman

# 249
  • В центъра на България
Mydream, благодаря за информацията.  bouquet

# 250
  • В тъмната гора.

Ето още една сърдечна прегръдка между Берг и актрисата, която играе Захиде (струва ми се, че се казва Нурсим Демир?)

На байрама сръдни не трябва да има

Снаха-свекърва от сериала "БП" се сдобриха /това извън сериала де--сигурно/
В истинския живот Бергюзар се разбира добре с Нуршим. А и на празника сърдите не може да има.

# 251
  • В тъмната гора.
Сега ще има две седмици почивка до 12 серия, тъкмо Севи да навакса, а и тя ще се подготвя за празник.
Байрама е на 16.11 във вторник, продължава три дни 16,17,18.

# 252
Сега ще има две седмици почивка до 12 серия, тъкмо Севи да навакса, а и тя ще се подготвя за празник.
Байрама е на 16.11 във вторник, продължава три дни 16,17,18.

Мишел, благодаря за информацията! Серия няма да има, но хората ще си починат и ще празнуват! Спорна подготовка за предстоящия празник на Севи!

# 253
  • София
МОМИЧЕТА,СЕЩАМ СЕ,ЧЕ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ,ПО ВРЕМЕ НА ТОЗИ ПРАЗНИК  ИМАШЕ "БЯГСТВО" Heart Eyes Blush В ПАРИЖ Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=aK1aaxTu_cc&feature=related

# 254
  • В центъра на България
МОМИЧЕТА,СЕЩАМ СЕ,ЧЕ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ,ПО ВРЕМЕ НА ТОЗИ ПРАЗНИК  ИМАШЕ "БЯГСТВО" Heart Eyes Blush В ПАРИЖ Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=aK1aaxTu_cc&feature=related
Krasminikif, права си. Тази година ако избягат сигурно ще вземат и малкият Али. Дано през време на тези празници имаме удоволствието да го зърнем отново.

Общи условия

Активация на акаунт