Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 28 762
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
  • Абсурдистан
Имате ли проблеми с взимането на подаръците. Отивам натискам бутона аксепт и той ме праща директно в играта.
Толкова много подаръци си загубих така.

# 61
# 62
# 63
# 64
Олее, изкара бруталната снимка viara_ara...  Joy Ама наистина така ще стане, ако не оправят проблема скоро, много взех да се изнервям на играта вече - още съм аут... Поне 30 пъти ме изхвърли, докато се опитвам да си довърша пуйчарника Crossing Arms

# 65
  • London
Ха разбрах от къде е плодовата торта, от пуйчарника е ...
Нещо става много странно ... сутринта го направих пък сега беше готов за обиране?! newsm78

# 66
  • Пловдив
Хахахаха, снимката е уникална  Laughing

# 67
Ха разбрах от къде е плодовата торта, от пуйчарника е ...
Нещо става много странно ... сутринта го направих пък сега беше готов за обиране?! newsm78

Аз още първите материали като сложих стана готов за обиране - даде ми плодов кейк, но засега стои в гифт бокса  Simple Smile Още няма какво да се прави с тях Simple Smile

# 68
запис   bouquet

# 69
# 70
Хахаха... И аз имам такъв медал... хихи

# 71
Добре де,кога ще започне да ми дава табелки от СПА-то Confused
Ето тук има таблица...... обаче за всички стоки.

# 72
  • София
В момента играта има бъг по тази част. Тя се появява в момента, когато трябва да се пусне публикация на стената. Примерно ако сте на второто разширяване този прозорец ще се появи при слагането на 15-та тухла, дъска или пирон или при 22 елемент. Вероятно решение на проблема е следното. Слагате 14 тухли и премествате сградата някъде из своята ферма. След това слагате 15-тата тухла. Изчаквате 2-3 секунди и презареждате играта. Сега трябва да е добавена 15-тата тухла. Продължавате така докато дойде момент за следвашата публикация от играта(или до следвашата поява на подпрозореца с рефреш на играта). Премествате сградата, слагате съответния елемент(тухла или пирон), изчаквате 2 секунди и презареждате играта.

Същото решение и с хранилката. Ако е готова преместете я, ‘оберете я’ и когато презаредите съответното хванато животно трябва да е в гифт-бокса.  #2gunfire #Cussing out #Crazy

# 73
хахахахахахахахаха и аз си имам

# 74

Общи условия

Активация на акаунт