Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 29 051
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
Старите дървета са ми точно 40 вида. Новите са 33 (тъй като някои се повтарят, а ябълките направо се оливат  Mr. Green). Кокос нямам изобщо, нито стар, нито нов. Ти да не би да имаш?
Грамадата, Gamers Unite е туулбарът, който ти трябва. Стига да си търпелива. Обира си, но далеч не така, както би го направила ти самата.  Peace
И пак нямам НИКАКВИ бушели при съседите. Ама никакви  Cry

Имам, да
Овчарче, каквото не го виждаш в подаръците или в маркета няма откъде да се вземе

# 181
зписвм се, изпуснах цяла темаа

# 182
Никой ли няма проблем с горивото Rolling Eyes всичко все на ръка трябва да сея,бера и тн....
И при мен няма бушели, явно на моите съседи им е писнало от фермата вече. Confused

# 183
И Мозилата яко забива ... а Операта не публикува нищо ..... иде ми въобще да не отварям фермата ...

# 184
И Мозилата яко забива ... а Операта не публикува нищо ..... иде ми въобще да не отварям фермата ...
лелеееееееее като чета и насръхвам аз съм със IE 8 и нямам такива проблеми за сега имам мозила,но не ми харесва и не я ползвам

# 185
  • София
При мен с Хрома си върви перфектно. От време на време забива, обаче се оправя без рестартиране.

# 186
При мен с Хрома си върви перфектно. От време на време забива, обаче се оправя без рестартиране.
И при мен така...
Между другото, когато взимам семенца от стената уж казва "сори...", а ми ги дава в кутията. Същото е и при белите пуйки. Не че се оплаквам де  newsm03

# 187
И при мен така...
Между другото, когато взимам семенца от стената уж казва "сори...", а ми ги дава в кутията. Същото е и при белите пуйки. Не че се оплаквам де  newsm03
+1 И при мен е така Simple Smile

# 188
Ако ви излезе картинка на семето, го получавате, независимо какво пише

# 189
  • Пловдив
Видях, че сте писали за новото нещо за строене, че не служи за нищо, а ако го построя ще мога ли да го бутна в склада докато си взема табелките или ще ми седи като самолета и ще ми заема място?  newsm78

# 190
  • София
Бута се в склада  Simple Smile

# 191
Писна ми, махам си хранилката!!! Превърна се в мавзолей, четвърти ден я гледам пълна - розови балончета на  таратанци! В гифт бокса ми отлежават 89 жълти лопатки, които няма какво да правя.

Иначе съседите ми имат бушели, с това нямам проблем.

# 192
  • not found
А плодовия кейк за какво служи , че не разбрах  newsm78

# 193
А плодовия кейк за какво служи , че не разбрах  newsm78

Ще ни трябва по-нататък, когато пуснат масата за деня на благодарността.
http://www.lightchan.com/turkey-roost-farmville/
http://farmvilleupdates.com/farmville-thanksgiving-feast

# 194

ПОМНЕТЕ : Видели сте го първо тук  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт