Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 28 856
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Има ли някъде линкове за изпращане за новата колекция, че ми липсват по 2 елемнта от 3-те неща.
Е те на това му се казва въпрос с много повишена трудност. Няма вече такава възможност да се пращат като подаръци. Те и като 'редовно изпратени' не се отварят, какво остава за 'нередовно изпратени'. Пък може и някой да намери- знае ли човек. Peace

# 496
Thanksgiving Day

# 497
# 498
IE е най-скапания и бъгав браузър, който може да съществува.

С хрома до сега не съм имала никакви проблеми с фермата, дори снощи, когато всички сте писали в темата, че не ви се отваря, че забива.. при мен нямаше никакъв проблем.

# 499
Супер е кораба, ама така на " сухо " без вода........ smile3502 Трябва сега и едно моренце във фермата....  smile3521

# 500
Наистина трябва да се измисли нещо. От вчера  си блъскам главата къде да го сложа туй корабче.Някои са си направили мн красиви водни басейни ,ама като няма място.Ако пуснат едно пристанище ще е много добре.

# 501
И аз искам мореее... Само че искам и разщирение, че пак ми е малко мястото  Mr. Green Ама... много искам май май  Crazy

# 502
само с операта в момента мога да отварям фермата и то пак е доста бавно с нищичко другооо Cry

# 503
Някой има ли снимка на Caramel Apple II Rolling Eyes

# 504
От теб чувам за "II"  Shocked

# 505
ако някои ме иска за съсед ... да ми пише  http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000049287506  Wink

# 506
Някой има ли снимка на Caramel Apple II Rolling Eyes

# 507

Това е Granny Smith Apple, ако не се лъжа. Иначе аз имам Caramel Aple, но 1  Simple Smile

# 508

Това е Granny Smith Apple, ако не се лъжа. Иначе аз имам Caramel Aple, но 1  Simple Smile
Щом казваш. Но най-важното е, че си абсолютно права. Просто от играта са направили така, че на всяко ябълково дърво второто ниво е Granny Smith Apple.

# 509
Не, не, аз не питам второто ниво на карамеленото ниво, питам втория вид карамелено дърво
Защото ми направи впечатление, че името е Caramel Apple I, и си помислих да не би да има и второ  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 21:07 от marto12345

Общи условия

Активация на акаунт