Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 28 863
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
  • Абсурдистан
Аха,
мерси разбрах.
Като ми излезе прозорчето с публикацията долу на катинарчето и я персонализирам.
То било много лесно, ама кой да го знае. А аз така се ядосвах.....

# 481
  • UK
И това е вариант, мда, но е повече занимавка, ако човека, на когото пращаш е в чата, просто му пращаш така, по лесно е. После НЕ ПУБЛИКУВАШ, понеже е гадно. Много хора така и не се научиха, ОК е да пращаш линковете на някого, но не ги публикувай да дразниш останалите.

# 482
Пробвах и с Мозила и с ИЕ. Аз съм странна порода, използвам и двата, ИЕ за всякакъв интернет, Мозила само за Фейсбук и  някои специфични сайтове, в които и двамата със съквартиранта имаме пароли - Замунда например, моя акаунт е в Мозила, неговия в ИЕ. И в двата не работи.

По принцип казват, че и ИЕ е бърз браузър, но защо така не става...  newsm78 Дано скоро да се оправи. От Zynga правят някакви чистки разбрах, но какви...
Няма ли някакъв линк за бушели... Търся ли търся, но нищо...  Rolling Eyes

# 483
  • UK
Ами проблема е с Фейсбук, не със Зинга, понеже Фармвил си работи, само че от сайта. Дано се оправи, наистина. Не съм легнала болна да умирам, че ми го няма Фейсбука, ама предпочитам да го има. Имам да събирам още 50 предмета за масата, само за да мога да си взема синия медал за мистъри кутиите, в този ред на мисли, имам две свободни такива кутии, ако някой иска да разменяме.

# 484
сега пък ново 20 не мога да пращам подаръци на приятелите си пращам на десетина човека и край оххххххххх да полудее човек с тая игра #Cussing out

# 485
При мен пък се губят подаръци, освен това се започва наново с out of sync  #Cussing out

# 486
  • София
гадно е така като се разменят линкове под масата...
защо сме съседи тогава...
аз много се кефя като успея да хвана нещо от съсед на който му свършват веднага нещата,така се уверявам поне,че не раздава под масата...
аз не искам такива съседи,да ми хващат нещата ,а тяхните да не ги публикуват изобщо Peace

# 487
гадно е така като се разменят линкове под масата...
защо сме съседи тогава...
аз много се кефя като успея да хвана нещо от съсед на който му свършват веднага нещата,така се уверявам поне,че не раздава под масата...
аз не искам такива съседи,да ми хващат нещата ,а тяхните да не ги публикуват изобщо Peace

Гадно е, но просто така се играе в повечето случаи....  Confused

# 488
  • UK
Никога не публикувам вече празен линк, няма как да знаеш на кого и какво раздавам. Не претендирам да съм велик съсед, винаги съм го казвала. Играя за себе си, не за останалите, и мисля първо за собствената си ферма, не за тези на другите. Затова предлагам такъв тип размяна, ако някой е на моето мнение и му е писнало да не хваща нищо от стената, защото е решил да играе относително честно. Наблягам на относително, в случай, че на някого му хрумне пак да ме обвинява, че съм си взела 200 кеш от оня линк. Никой не играе 100% честно.

# 489
  • София
Аз публикувам "персонализирано" като си пращам бушели от едната на другата ферма. Виждат се само от този, на когото е разрешено. Но защо като "Споделям" да речем 2 бушела и съм персонализирала двамата човека, може да го вземе само единия, а на другия дава, че са свършили? Може грешката да е в моя телевизор  Rolling Eyes

И едно въпросче, може да е коментирано, но нямам време да търся отговора: Колко е капацитета на Забавачката и конюшнята? Аз съм го разширила до 40 и май не става повече?

# 490
irinopolis, за да има и за двамата бушели трябва да пуснеш 2 броя, а не един  Simple Smile .
Да, забавачницата се разширява до 40 бр.
Да чукна на дърво днес нямам никакви проблеми с ФБ и фермата пу-пу-пу...

# 491
  • UK
Аз още не мога да вляза, но щом при някои се е оправило, вярвам, че и при мен ще стане.

# 492
  • София

Не си съвсем права.

# 493
  • Абсурдистан
Има ли някъде линкове за изпращане за новата колекция, че ми липсват по 2 елемнта от 3-те неща.

# 494
Само да се оплача:

адски скъперници - толкова пари ми искат, за да похвърчи самолета над еднодневни растения ~ 600 плота (тези оранжевите новите).
Направо съм възмутен!!! Не знам на каква база ги смятат но това е меко казано обирджийство  Shocked

Редакция: преди малко си използвах синия пистолет Mega grow за 450 плота памук и остатъка до 600 беше артишок - като исках да мина със самолета ми поискаха 153 кеша ! УЖАСт!!! Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 16:13 от bg-daddy.com

Общи условия

Активация на акаунт