Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 28 895
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Знаете ли, че тези кутии от деня на благодарността се оттичат за медала за отворени кутии. Grinning

# 466
  • Bapнa
оттичат ли newsm62

# 467
абе какво става не ме пуска от никъде в тая тъпа ферма лелееееееееееееееееее ще взема да я продам вече #Cussing out

И при мен е така, не ме пуска от никъде. Пробвах как ли не, с какво ли не, не и не. Мъча се от часове и нищо. Аз няма да я продавам, направо я подарявам, че ми писна вече от тази ферма! #Cussing out

# 468
Уф... най- накрая успях, по принцип използвам Мозила, но от там не успях да вляза, после пробвах през Експлорер и стана  Peace

# 469
  • София
Не знам за вас, но на мен много сериозно ми писна от това автоматично обиране на всичко на стената. Мислех си че е зле преди един месец, сега е сто пъти по зле. Абсолютно нищо не може да се хване от стената, нито животни, освен ако не са обикновени телета, нито яйца, нито дървета, нищичко. Отвратително е.
днес разкарах няколко ботаджии, айде сиктир вече. Предпочитам да играя с малко хора, но аз да взимам от тях и те от мен. Надявам се вече Зинга да направят нещо по въпроса и да им се забрани достъпа до Фармвил во веки веков Twisted Evil

# 470
Не знам за вас, но на мен много сериозно ми писна от това автоматично обиране на всичко на стената. Мислех си че е зле преди един месец, сега е сто пъти по зле. Абсолютно нищо не може да се хване от стената, нито животни, освен ако не са обикновени телета, нито яйца, нито дървета, нищичко. Отвратително е.
днес разкарах няколко ботаджии, айде сиктир вече. Предпочитам да играя с малко хора, но аз да взимам от тях и те от мен. Надявам се вече Зинга да направят нещо по въпроса и да им се забрани достъпа до Фармвил во веки веков Twisted Evil

Хаха, пак ботаджиите са виновни Simple Smile На крива ракета космоса й пречи Sunglasses Ако от Зинга трябва да вземат някакви мерки, то те са да завишат броя на активните линкове с награди за да могат повече играчи да се възползват от тях.

# 471
  • София
Сега пък ново20, влизам отварям си подаръците, като кликна на "use" и ... нищо. Е аман вече ...  Close

# 472
NellyR как разбра , кой полза тези ботове, защото и аз нищо немога да вземам вече  Simple Smile

# 473
  • UK
За всеки пет неща за взимане, ще се намерят пет човека, които да ги вземат на втората секунда, повечето от нас имаме по 200, 300 и повече съседи и приятели, сто от тях да ползват ГЮ, който рефрешва на минута, все един или двама ще се намерят, които да са рефрешнали точно с тази секунда, та да вземат пуснатото на стената дръвче, примерно. Затова не пускам нищо на стената. Веднага се захващам да разменям разни неща с който се съгласи, аз си купувам една награда от масата за Деня на благодарността, давам линка на някого, който ми връща същия от това, което той си е купил. Така аз получавам два предмета и той получава два, чисти сметки - добри приятели, вместо да пускам за някой, който си е пуснал ГЮ или произволна програма със същата цел и само си чака подаръците в кутията. Същото важи и за дръвчетата, и за какво ли още не.

Аз още не мога да вляза във Фейсбук, всичко забива, тиквите ми бяха изсъхнали, но днес поне през сайта играта се държи добре, та успях да засея наново, дано пак не изсъхнат довечера.

# 474
Аз още не мога да вляза във Фейсбук, всичко забива, тиквите ми бяха изсъхнали, но днес поне през сайта играта се държи добре, та успях да засея наново, дано пак не изсъхнат довечера.
С кой браузър си? Аз без проблем влизам от Хром-а  Simple Smile

# 475
  • UK
Пробвах и с Мозила и с ИЕ. Аз съм странна порода, използвам и двата, ИЕ за всякакъв интернет, Мозила само за Фейсбук и  някои специфични сайтове, в които и двамата със съквартиранта имаме пароли - Замунда например, моя акаунт е в Мозила, неговия в ИЕ. И в двата не работи.

# 476
За всеки пет неща за взимане, ще се намерят пет човека, които да ги вземат на втората секунда, повечето от нас имаме по 200, 300 и повече съседи и приятели, сто от тях да ползват ГЮ, който рефрешва на минута, все един или двама ще се намерят, които да са рефрешнали точно с тази секунда, та да вземат пуснатото на стената дръвче, примерно. Затова не пускам нищо на стената. Веднага се захващам да разменям разни неща с който се съгласи, аз си купувам една награда от масата за Деня на благодарността, давам линка на някого, който ми връща същия от това, което той си е купил. Така аз получавам два предмета и той получава два, чисти сметки - добри приятели, вместо да пускам за някой, който си е пуснал ГЮ или произволна програма със същата цел и само си чака подаръците в кутията. Същото важи и за дръвчетата, и за какво ли още не.

Аз пускам публикации от време на време, не знам кой ползва бот, но за по-специфичните неща правя като теб. Яд ме е, че тези от които аз вземам не могат да вземат от мен.

# 477
  • Абсурдистан
МГМ, а как взимаш линка, за да го изпратиш на някого?
Това не го знам newsm78

# 478
МГМ, а как взимаш линка, за да го изпратиш на някого?
Това не го знам newsm78

За нещата, които са по 1 е по-добре да се персонализира публикацията и да не се вижда от останалите - така и така няма да вземат, поне да се не дразнят.

Иначе с десен бутон - копирай адреса на връзката и се праща в чата, но при мен се крашна на 2 пъти хрома - тотално блокира при опит за пращане на линк на пуйче.

# 479
  • UK
Като ти излезе прозореца за публикуване, копираш линка, на който пише, примерно, в случая с харвест кутиите "Jenya just traded for a Harvest Surprise and is giving one away in FarmVille!", или пък току що намери яйце в кокошарника, или каквото там пише, удебеленият синкав линк, и го пействаш на хоратъа, които искаш да го получат. В случая с дърветата и тези неща от масата (валентинската кутия и тн) - само на един човек.

Общи условия

Активация на акаунт