Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 28 802
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • London
Имам въпрос - не съм си взела табелата за черната роза още  ooooh!
Обрала съм 134/300 и имам още 148, които мога да засея ... и няма да ми достигнат няколко бройки за табелката...
Тъй като за тях няма бушели, ако използвам фертилайз ол ще ми даде ли допълнително мастери точки или само ХР ?
И все пак има ли работещ линк за черна роза ?  newsm78
Щото спяяяяяяяяяяяяяя или блеяяяяяя  Blush

Сега ще ти метна 20 рози, няма да стане така както питаш.

П.П.
Не само ти блееш ами и аз не съм видяла, че вече ги няма!

# 586
Здравейте и от мен. И аз съм запалена по тази игра и всеки ден се питам защо...като е толкова изнервяща....Имам въпрос, знае ли някой последно колко нива са на тази игра че.... преди бяха 70, сега уж са 100...но имам подозрение че ще са над 100. И ако е така ще загуба интерес, защото става една бездънна яма. Дадох си зор, и сега съм на 84 ниво, да видим до къде ще стигна. Моля ви ако знаете колко нива са, пишете... благодаря, лек ден!

# 587
  • Bapнa
Имам въпрос - не съм си взела табелата за черната роза още  ooooh!
Обрала съм 134/300 и имам още 148, които мога да засея ... и няма да ми достигнат няколко бройки за табелката...
Тъй като за тях няма бушели, ако използвам фертилайз ол ще ми даде ли допълнително мастери точки или само ХР ?
И все пак има ли работещ линк за черна роза ?  newsm78
Щото спяяяяяяяяяяяяяя или блеяяяяяя  Blush

Сега ще ти метна 20 рози, няма да стане така както питаш.

П.П.
Не само ти блееш ами и аз не съм видяла, че вече ги няма!

rotfImbo Мерси все пак   bouquet

# 588
С тези лейки - полудях  #Crazy
Имам 70 семенца в кутията по 10 =  700 лейки  .... Моля, дайте някакъв линк за кутии  Confused Кажете някакъв трик ....шмекерийка.....моляяяя  baby_neutral

# 589
С тези лейки - полудях  #Crazy
Имам 70 семенца в кутията по 10 =  700 лейки  .... Моля, дайте някакъв линк за кутии  Confused Кажете някакъв трик ....шмекерийка.....моляяяя  baby_neutral
  И аз много моля за същото ужас е с тези лейки да разчиташ само на подаръци до другата година няма да успея. Не ми се изваждат от кутията, защото после е още по трудно а тя е препълнена.

# 590
и мен страшно ме изнервят тия семенца  ooooh!,да бяха поне с по 5 лейки,пращам като луда,връщат ми хората и пак не ми стигат  smile3515 , с това темпо табелките за дърветата ще ги взема другата коледа  Joy
Кажете ми как да си взема кайсиево дърво , не ми се дават пари за него от маркета  newsm78

# 591
  • Абсурдистан
Аз  пък много искам дървото с дъвките.
Не събирам табели от дърветат,но това дърво е великолепно.
Някой ако се сети за мен, когато му се падне ще съм му много признателна.

# 592
Аз може за по другата Коледа да ги събера като всеки трети подарък ми е кокалче  #Cussing out

# 593
И нестига че трябва да събереш необходимия брой лейки,което е невъзможно,ами после като поливаш е още по-досадно по 3 пубикации на дръвче ти излизат,отделно и 10 лейки да изкараш от бокса.Общо взето кликай докато ти дойде акъла в главата.

# 594
  • София
И нестига че трябва да събереш необходимия брой лейки,което е невъзможно,ами после като поливаш е още по-досадно по 3 пубикации на дръвче ти излизат,отделно и 10 лейки да изкараш от бокса.Общо взето кликай докато ти дойде акъла в главата.

Аз затова вече нито дървета правя, нито семена събирам, нямам свободно място.

Кажете ми при вас като усвоявате блюда как е - при мен на всеки клик ми предлага да си купя костюм за пуйка и трябва досадно да го затварям? Как да го избегна без да си купувам костюма?

# 595

Аз затова вече нито дървета правя, нито семена събирам, нямам свободно място.

Кажете ми при вас като усвоявате блюда как е - при мен на всеки клик ми предлага да си купя костюм за пуйка и трябва досадно да го затварям? Как да го избегна без да си купувам костюма?

Няма как да го избегнеш

# 596
Какк мога да спечеля безплатни животинки ?? събирам за масата на благодорността моля ве добавете ме в приятели за да ве имам като съсед : mitetyyyooo@abv.bg

# 597
  • not found
От къде се настройва ГУ какво да ми събира ?

# 598
  • London
От къде се настройва ГУ какво да ми събира ?

От едно зъбчато колело при иконката на подаръка.

# 599
Имам 23 от черните рози, но ми дава само да ги използвам. Мога ли да дам на някой  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт