Манастирски ливади - 2

• 98 506
  • 593
  •   1
Отговори
# 315
  • в 1001-та нощ
на мен не ми е зор сега, защото готвя достатъчно често - за да мога да му отделям подходяща храна  newsm78

по-скоро за разнообразие и като тръгна на работа да има осигурено - да не го мисля newsm78

TEDDY_BEAR - при теб - как върви бременността?  Hug  bouquet

# 316
  • София
a.l.e.n.a   Hug Hug Hug.
Върви много добре, ходя си на работа бебчо си расте и е момченце. Разкриха го рано рано още в 13 г.с  Flutter. Flutter Flutter

# 317
  • в 1001-та нощ
къде се следиш? мислила ли си къде ще раждаш?

име? Hug  bouquet

# 318
  • София
Ами следя се в един център, който е от допълнителното ни здравно осигуряване. За раждането мислех Токуда, но май ще се пренасоча, ще видим дали ще се оправят нещата с парите и фондовете. А и честно казано не ми се чака по 2 часа за преглед Sad.

# 319
  • в 1001-та нощ
аха, ти в кой фонд си? кой е центъра?

между другото - в карилаб на мур има и апарат за образна диагностика (4Д), но АГ-лекарката ми се видя малко ...комерсиална  Blush

# 320
  • София
Ами центърът се намира на Осогово, близо до Мол-а на Стамболийски- на мен там ми е по-удобно, отколкото в квартала,защото работя в центъра и през деня съм там, та отскачам за малко  Simple Smile.

# 321
  • в 1001-та нощ

# 322
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, МОМИЧЕТА!МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ МАЙКИ И ДЕЧИЦА!БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ:)))

# 323
  • в 1001-та нощ
охххх ...ние днес сме ..."баба марта бързала ...трето зъбче вързала Wink)))"

# 324
Относно спортуването - преди да забременея ходих на плууване и водна аеробика в клиниката на Мазнейкови. Бях строшно доволна! Треньорката е супер. Сега, понеже не мога да влизам в басей (гъбички #Cussing out) ходя на йога за бременни в Mettasence. Доволна съм и от това.

# 325
  • в 1001-та нощ
сподели за условията за плуване

сега ходя в инерджи, мисля да видя и jk fitness, и на двете места са 19м басейни, в инерджи поне е чисто  Rolling Eyes

# 326
Честита баба Марта, нека ви донесе здраве и благополучие!

Обожавам плуването, така че и аз ще се радвам на инфо от първа ръка.

# 327
  • София
Привет, милички Hug
Отдавна не съм се вясвала тук Hug
Добре дошли на новите мами, макар че нови-нови..., скоро аз ще стана нова тук, ако не влизам редовно Joy
Аленка, честити зъбчета Hug Hug
Втренди, не знаех, че работиш #CrazyКак се справяш, кой гледа дребосъчко? И аз все се опасявам, да не изнежа децата newsm78, вече не знам кое е правилно, че сме вечно спор за това обличане Confused
Малкият беше малко болен, но сега вече е по-добре, дребната расте и даже вече пуска по някоя друга усмивка-голям кеф Hug Hug
Теди, спокойна и лека бременност Peace
Целувки Hug

# 328
здравейте момичета, айде и ние да се отчетем, да не ни забравите Simple Smile

Бяхме си малко  провинцията и вчера се завърнахме. Карина е добре, расте и всеки ден ни изненадва с нещо ново. Само преди 3-4 месеца не разбираше почти нищо от това което говорехме, а сега ако я видите.....няма тайни от това дете,разбира всичко, което й казваме, чак не мога да си спомня дали изобщо е чувала някои от думите, но знае какво означават. Направо попива като гъба и обожава да ни копира. Много е забавна.

За детската кухня- от държавната ни одобриха едва преди месец, а подадох молба когато Кари беше на 5 мес., т.е. чакахме 8 мес. Иначе храната й харесва, но тя не е от претенциозните.Малко е ограничаващо това, че трябва да вземеш храната м/у 11:30 и 12:30, а моята госпожица обикновено точно тогава решава да спи.
 До сега взимах от частната- най-много ми харесваха Ян Бибиян и Ози.

# 329
  • София, Манастирски ливади
Здравейте мацки  Hug
скоро и аз не съм писала и още малко ще ме поздравявате като нова в темата май Embarassed
Нещо все не ми остава време. Влизам прочета и почвам нещо друго да правя и така си минават дните, та и месеците.
Ние със Сашето сме сравнително добре. От нова година аз се върнах на работа, а той тръгна на ясла. Записахме го в Дима, намира се малко над Лукойл посока околовръстно. В началото беше голям рев сутрин. Сега уж вече почна да осъзнава, че ще го вземе някой, а не е за постоянно там и драмата сутрин не е чак толкова голяма. Само леко мрънка особено след почивни дни.
Да чукна дърво е здравичък. Беше само една седмица със сополи, което като гледам другите дечица си е направо постижение.
Иначе от градината бих казала, че съм доволна. Грижат се добре за дечицита. Стараят се да направят максималното, за да се чувстват добре и мисля, че успяват.
По въпроса за кухните аз не съм го записвала Александър изобщо. Първо, че не знаех, че трябва още в началото, а после като разбрах все още имаше някакъв шанс, но пък нещо процедурата с бурканчетата не ми допадна. Взимам му от Ози, даже и сега от време на време му поръчвам за вечеря и съм доволна. Дори и на мен ми харесва в повечето случаи.
Мис Денис, скоро си мислех за вас, че също се поизгубихте.  Hug
Пуснете по някоя снимка да ги видим тези пораснали сладки дечица.
Monick, с нетърпение чакам да се пооправи времето и да ви видя трицмата, че много сте ми залипсвали  Hug
Хубав ден, дами.

Общи условия

Активация на акаунт