Манастирски ливади - 2

• 98 503
  • 593
  •   1
Отговори
# 330
  • в 1001-та нощ

Честит празник!

Образ на жена. Излъчване. Безмълвност. Красота.
Сияние. И необхватност. Разгърнати ухания.
Мистичен ключов знак от дълъг нотопис за любовта.
Излята същност. Съвършенство и хармония.

# 331
  • София, Манастирски ливади
Честит празник и от мен, мили момичета! Да сте много обичани и най-щастливите майки на света  newsm51

Аленка, Калоян страшно много е пораснал, вече не е малкото бебенце, а едно истинско момчене. Много е сладък.

# 332
Честит 8-ми март мили дами:)!!!
Пожелавам ви много слънце, усмивки, споделени мигове и магия във всеки ваш ден!!! Бъдете истински обичани жени и майки:)!
Не забравяйте, че във всяка от нас се крие една вълшебница:)!

# 333
  • София
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, МИЛИ МОМИЧЕТА. БЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ
Аленка, много е голям твоя сладур HugСтрахотно момченце Hug
Друнде, , липсвате ни много-айде да се постопли малко и ще направим разходката. Как е Сашунка?Добре ли се чувства в яслата?
Хубав празник на всички Hug

# 334
ходя на йога за бременни в Mettasence. Доволна съм и от това.

njakoj ima li ideja kakvo predstavljava yogata za deza? ili art zanimaniata?

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 10:19 от NPA

# 335
  • София
ей, ме на и мен
след вчерашния имен ден на Тото, леко релаксирам пред компа
да честитя - баба марта, 3 март, 8 март и прочее, и прочее; малко на патерица, но по-добре късно отколкото никога
ние сме добре; Тото си расте - вече е 8 месечен / 9.90 кг / 74 см; имаме 1 зъб; седим стабилно
записала съм го на държавната ДК на Белмекен през ноември; да видим кога ще ни дойде редът  newsm78

# 336
Moмичета,
имам информация от достоверен източник, че е измерено завишено ниво на радиация в страната ни в следствие от взривовете в японската аец. Препоръчва се да се ограничат излизанията особено на малките деца, да не се консумират пресни зеленчуци и повечко червено вино. Очаква се облака да отмине за 2 седмици.

# 337
Мис Денис, току-що казаха и по нашите, и по чуждите медии, че няма никаква опасност. Облак от Япония трябва да премине през Щатите, през втори океан, за да стигне западна Европа. Не се поддавайте на медийните истерии.  Твоят източник обявсни ли ти как точно е изчислено, че ще отмине за две седмици? Hug

# 338
да, наистина по медиите така казаха, но информацията ми е от два независими източника- хора, които работят БАН. Нека всеки сам прецени за себе си как да постъпи.

# 339
Привет Дами,
на шега, на майтап, моето сладко калпазанче другия месец става на 2 годинки. Моля ви, препоръчайте ми някое клубче в района, ако имате впечатления.  Hug

# 340
Ние сме почти готови с новия ни дом и мисля до края на месеца да се преместим. Изчетох във форума теми, в които се споделят обичаи при влизане в ново жилище. Мисля да заложа единствено на това, което един поп ми каза, а именно събитието да се случи на хубав ден. Избрах си Благовещение, смятам, че е светъл християнски празник.

Иначе имаме още малко мебели да докупим, щори и завеси, дреболии за кухнята, завивики, ей такива нещица. Чак не мога да повярвам, че вече сме на финала.

Във връзка с нашумялата напоследък тема за софийските данъци и новото зониране искам да ви попитам вашите данъци бяха ли увеличени тази година? Голяма ли беше разликата? Ние не сме плащали още, тъкмо сега няма да се налага да ни връщат.

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 18:20 от echicata

# 341
Цар Лъв- в комплекса Никми. Била съм на два рожденни дни там- децата са отделени, мястото за игра е широко и каките са много мили. За следващия рожден ден на Кари пък съм си харесала Пчеличката Мая- срещу 20-та поликлиника. А Сашето кога е рожденник?

# 342
echicata, честита ви финална права. Аз пък не знаех, за този обичай и ние се преместихме на 1-ви април  Mr. Green
Относно данъците не мога да ти кажа нищо, защото ние такова чудо като съобщение не сме получавали, нито тази година, нито миналата.  newsm78
Мис Денис, мерси за предложението. В Цар Лъв наистина е много широчко там и приятно, но понеже празнувахме там миналия месец на едно детенце от компанията рождения ден, та ми се искаше да е нещо ново. В Пчеличката Мая също е приятно, но там залата за по-малки дечица е отделена от помещението за родителите и е малко неудобно според мен. Не знам при вас как е, но нашите дечица въпреки, че са по-големи все идват да ни дърпат да ходим да си играем с тях и от тази гледна точка, поне аз като избирам клубче гледам да са свързани помещенията.
До Кауфланд в Овча Купел има едно страхотно клубче. Lipo или Lupo се казваше, но пък и там в последните месеци сме били 2 пъти на тържества.
Ще трябва да се поразходя този уикенд да поразгледам.
Сашунката е на 12 април. Ще става космонавт сигурно  Mr. Green

# 343
  • София
да, наистина по медиите така казаха, но информацията ми е от два независими източника- хора, които работят БАН. Нека всеки сам прецени за себе си как да постъпи.

мис дениз, не знам дали знаеш, но ние работим с японци и в момента имам непрекъсната, актуална информация от мястото на събитието; в момента в токио и йокохама (които са едно до друго, почти един град) все още няма повишено ниво на радиация; завишеното ниво е около фукушима само; в тихия океан няма завишено ниво на радиация; в китай - също; не знам от къде твоите източници са решили, че в БГ има радиация, и то дошла от япония; в допълнение, от земетресението насам, в япония духат западни ветрове със скорост 2-3 m/s, които носят въздушните струи към тихия океан

а що се отнася до учените от БАН, не знам дали си чула, но само според тях оста на земята не се била изместила; те се базирали на наблюденията на астрономите от Рожен и смятат, че учените от НАСА грешат  newsm78

така че, не се вкарвай във филми
радиация няма

# 344
  • в 1001-та нощ
Привет Майчета  Hug ние възобновихме дългите разходки  Hug Hug Hug вчера - общо 6 часа - 2 по 3 часа - една преди обед и една следобед - аз ще се стопя - амалкяит ще надебелее - защото иначе много играе, а така само спи и мързелува  Sad

вчера се засякохме с Деска и Ради по Суворов - нагоре .....аууу колко е пораснала ...как се закача Wink))) откривахме павлово - вчера - метлосвахме между булБългария и цар Борис ... между Каблеков и околовръстното  Hug

хубаво беше  Hug

Друнде - как растете само  Hug

за парти клубовете - когато ние бяхме в пчеличката мая - имаше връзка между детската зала  и залата за големи  newsm78 (защото има клубове - без такава връзка и се минава отвън) – не знам дали е въпрос на желание ан родителите и организация, не вярвам нещо да се е променило newsm78

нашите съседи са доволни от ментовия носорог  newsm78

на ул мур - към ул Бъкстон - има един клуб Диване - може да го прегледате (ще дам координати, ако приявите интерес)

абе - като се движа много - много виждам, но не ги запомням, но ще обърна внимание, като излизаме

в коя зона предпочиташ?

за данъците - лееееко - нагоре не много  Peace

Общи условия

Активация на акаунт