Манастирски ливади - 2

• 98 502
  • 593
  •   1
Отговори
# 345
Еххх супер, Алена, благородно завиждам за дългите разходки през ранна пролет. Ще се включвам и аз, сама нямам никаква мотивация, а за момента нито бебе за разходка, нито неработещи компаньони  Laughing

# 346
  • в 1001-та нощ
 Hug бебето май не беше в плана още  newsm78

# 347
Някои от вас се интересуваха за място за спорт- танци,йога. Вижте какъв денс център са открили в нашия район. Има музика и за бебета в Gymboree Simple Smile
http://www.palace-dance.com/sofia/mainmenu/index/bg/trainers/

# 348
И аз се интересувам от парти клуб, но ми се иска да има и двор. Ако някой знае, нека да сподели.

# 349
Miss Denise, много полезна информация, благодаря, че я сподели. Тае-бо-то звучи добре, като студентка тренирах и ми беше много гот. На мен в момента много ми се ходи на степ аеробика. Ще трябва да проверя къде наблизо мога да се запиша.

Алена, нека и аз порастна още малко  Hug Каква е тази мъгла в София? Идвам от Ботевград, където е истиснка пролет. Дано да дойде след мен и слънчо. Хубав ден, момичета.

# 350
  • София, Манастирски ливади
Добро утро момичета,
Мис Денис, много полезна информаци, мерси. Изглежда много приятно, само човек да намери време. А това Gymboree какво представлява, че нещо не намерих в сайта инфо. То не, че може да отидем, защото е през седмицата от 10 часа, но питам от чисто любопитство  Mr. Green
Ето още един линк за дамски фитнес, мисля че не сме го коментирали. Също изглежда доста интересно. Цък
Аленка, може би не се изразих правилно за Пчеличката Мая. Има връзка, не трябва да се излиза някъде извън клуба, но се минава през две врати и едно коридорче. И така майките остават доста отделени от другите гости. Това ми беше идеята. Разбира се аз говоря на базата на нашите дечица в компанията. Има и деца, които се забавляват с какичките и не им трябва мама  Simple Smile
За Ментов носорог съм с леки резерви. Преди взимах от там на Сашето кухнята. Ходили сме няколко пъти да си играе и ми се струва доста мръсно и захабено.Другата зала за по-големи деца ми изглежда доста по-добре.
Петя сещам се за Барбарони в Гоце Делче, там има място и навън. Пързалка, масички и още нещо имаше. Там празнувахме на Сашето първия рожден ден. Ноооо....самото клубче не е нищо особено. Малко е захабено като Ментов носорог. Видях и тази къща, която изглежда интересна. Някъде зад Комсед се пада, но не съм ходила.
Хайде мацки, приятен ден от мен.

# 351
  • в 1001-та нощ
Мис Денис -  Hug  bouquet - до средата на март - ходех на танци 2 пъти седмично ....това ми се вижда че е до фантастикото на околовръстното  newsm78 или бъркам  newsm78

# 352
Alena, не съм ходила до сега в този център, но тъй като водих Кари (в компанията на Моника на Ниста) на Gymboree в The mall, те ми пуснаха смс, че ще го има вече и в нашия район, та така разбрах за денс центъра.
А Gymboree e център за занимания на деца от 0+ мес. Мисля, че е доста разпространено в развитите страни. Който се интересува ето линк http://www.gymboreeclassesbulgaria.com/bg

# 353
  • София, Манастирски ливади
О, да. И ние сме ходили в МОЛ-а, но нещо не ми се връзваше, защото предполага оборудване, играчки и т.н, пък да е само 2 пъти седмично  newsm78
Аленка, това както го гледах е в тази новата сграда, която е точно преди кръговото. Има в нея Хиполенд, Пикадили и разни други неща

# 354
  • София
споделете повече за това джъмборе
намирате ли го полезно? струва ли си парите?

# 355
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Hug  bouquet явно ще го има и тук, но още не е качено ан сайта Wink)) ха дано

Друнде - днес видях, че след ремонта в бамби - има врата мебду кафето и залите за деца - само врата дели залите - можеш да погледнеш - ако още търсиш

до скоро нямаха сайт - само профил във ФБ Wink))

абе, момичета - този мол до биллата - най-големия - няма ли да го звършат - иска да имам мол под носа Wink)))

# 356
  • София
хехе, алена, много бързаш
те сега го почнаха, ти искаш да го завършват
чакай до края на 2012, поне
хубавата новина е, че там май ще има Карфур  Grinning

# 357
Нали сега го започват? Аз досега уж все поглеждах, но нямаше движение там и миналата седмица за първи път видях крановете. Аз ще се радвам, каквото и да има. Все пак ще ни е под носа.  Simple Smile

# 358
  • в 1001-та нощ
и аз видях крановете и се замислих - дали е възможно до сега да не съм ги виждала?

иначе не може едни кранове да си стоят там и да не вадят пари - значи да чакаме Wink)

vtrendy - иска ми се Wink)))) аз в карфур не съм ходила  newsm78 само веднъж в мола на цариградско ходих на кино и беше ужас ....седлките с обратен налон Shocked #Crazy

# 359
  • София
ние сме редовни в карфур; има голямо разнообразие, много приемливи цени, удобен паркинг, много каси; не случайно веригата е номер 2 в света (номер 1 е wall mart, номер 3 е метро)
за цените, ето един пример: един и същ зехтин в билла струва 14.90, а в карфур - 13.65; нестле фитнес в билла струва 4.39, а в карфур - 3.69

Общи условия

Активация на акаунт