Манастирски ливади - 2

• 97 955
  • 593
  •   1
Отговори
# 360
  • в 1001-та нощ
охххх, аз да докладвам, че преди няколко дни видях крановете и да работят  Hug Rolling Eyes Embarassed (за нашия мол става въпрос)

днес ми казаха, че на бъкстон имало школа по английски за деца, а докато текат занятията - за майките, които чакат децата - йога занимания  newsm78 (за който проявява интерес)

Друнде - намерихте ли подходщото клубче?

# 361
  • София, Манастирски ливади
Работят, работят, въпреки, че аз не съм много фенка на обикалянето по магазините. Виж интернет шопинга е друга работа  Mr. Green
Аленка, като че ли се спрях на Островът на съкровищата 1. Ето линк .
Изчетох от край до край темата за клубчетата и има много положителни отзиви. Пък и интериора е доста интересен.
Тези дни ще се разходя да видя как е и на живо.
Аааа сега се сетих да ви кажа и за Gymboree-то в новата сграда, до Фантастико, за която Мис Денис каза. Една съседка ходи във вторник и не е много впечатлена. Нямало е никакви играчки или уреди както е в МОЛ-а, темата била Хавайски танци, ако не се лъжа. Направили по едно герданче и след това танцували. Който има време обаче не му пречи да го провери. Първият път е безплатен.

# 362
  • в 1001-та нощ
 Hug а кое клубче избрахте  newsm78 в сайта пише, че са 3 броя  newsm78

# 363
Hug а кое клубче избрахте  newsm78 в сайта пише, че са 3 броя  newsm78

№ 1, защото било подходящо за по-малки деца. Другите са предимно за тематични партита или по-големи дечица.

# 364
  • в 1001-та нощ
аха  Hug а къде точно е това джъмборе  newsm78 до фантастикото - на бъкстон и над Каблешков  newsm78 в една стъклена сграда над него?  newsm78

# 365
О, не, мила, заблудила си се. Ставаше въпрос за Фантастико Черни връх. А това с танците и другите забавления се намира в една сграда стъклена, малко преди кръговото с Черни връх и Околовръстното посока Младост. В същата сграда има още Пикадили, Хиполенд, DM и още нещо си.

Хубав ден, момичета и приятни разходки в това чудесно време  Hug

Ей monick, пак се загуби някъде   bouquet

# 366
  • в 1001-та нощ
ами явно съм заплес - защото аз видях, че там има, но разбрах, че ше правят и до нас  #Crazy (разбирам, каквото ми хареса Wink))

# 367
Ни в клин, ни в ръкав... ама Аленка, много хубава снимка бе  Simple Smile

# 368
  • в 1001-та нощ
мерси   bouquet Hug Peace

в неделя нащракахме малко снимки  Hug - за резил - от както съм бременна имам 5 снимки - срамота, с преди това всеки месец по много  ooooh! ooooh! ooooh!

ето я цялата галерия, ако ти се гледа, само първите две са от преди - първата като ме изписаха след раждането, а втората 20 дена по-късно  Hug

http://prikachi.com/gallery_view.php?user=15852&gal=6554

# 369
Много хубави снимки. По нищо не личи, че си раждала. Прекрасна  Simple Smile Къде ги прави? Скъпо ли излиза една такава фотосесия?

# 370
  • в 1001-та нощ
ще ти пиша на ЛС  Peace

# 371
Здравейте,

От скоро се преместихме в Манастирски ливади и със сина ми на 4г. ходим в джъмборе още от откриването му на т.нар училищни умения... В момента ни е малко далече, но с радост разбрахме, че ще се местят много близо до нас и ще можем да ходим по чехли до занималнята.  Laughing До колкото разбрах ще бъдат в комплекс Астра. Laughing  Laughing Вие можете ли да препоръчате нещо в този район поне докато се преместят да мога да го водя някъде?  Simple Smile

# 372
  • в 1001-та нощ
май  newsm78 от всичките си обиколки съм виждала занимални чак в Борово  newsm78 (северната част - далечната  newsm78) може би не са ми направили впечатленние или не са така явни  newsm78

# 373
явно ще трябва да се поровя из интернет да потърся нещо... Sad

# 374
  • в 1001-та нощ
ще попитам наоколо и ако разбера - ще споделя Hug Peace

Планирахте ли вече нещо за Великден? Гергьовден?

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 18:21 от a.l.e.n.a

Общи условия

Активация на акаунт