По празниците имаме планове да ходим в Халкидики, че малкия много обича морето и ние да си починем малко
Ами вие? 
) След като се върнем се надявам джъмборе да са отворили вече, тъй като сина ми е много привързан към този център и сме си взели карта с 50% намаление. Между другото имат промоция в момента за първите 200 записали се по телефона картата излиза 21лв. за 4 пъти, което си е супер
Добре, че днес е хубаво времето, за да излезем на разходка до градинката Beso. Хубав и слънчев ден от мен!!

. Те сигурно са дошли при нас на Сусанин. Ужасно. Като залаят е страшно. Понякога се спускат, ама не хапят, май. Миналата седмица се хвърлиха към нас с детето, защото водехме нашето куче. Добре, че не сме от страхливите. Като им се развикаш и им замахнеш се спират. 
Поздравявам ви за добрия избор. да си изкратае добре, хубаво да си починате и да разказваш като се върнеш

Ето и една снимка оттам, с която Преслав един ден ще се гордее 

Не че ме е страх, ама за всеки случай
. Поръчахме ги по интернет от Китай
-с ултразвук са и от опит мога да кажа, че действат-наострят уши кучетата и дим да ги няма
, само да не попадна на някое глухо, че тогава не знам
В интерес на истината досега не ми се е налаголо да го използвам, (освен за проба) но съм по-спокойна, най вече заради дребните
Друнде, неудобно ми стана вече 
Препоръчани теми