Манастирски ливади - 2

• 97 940
  • 593
  •   1
Отговори
# 375
Много благодаря  Hug
 По празниците имаме планове да ходим в Халкидики, че малкия много обича морето и ние да си починем малко  Simple Smile Ами вие?

# 376
  • в 1001-та нощ
ние всеки път ходим на Халкидики и този път решихме да е Тасос - за Великден, а нза Гергьовден -  newsm78 не знам - може би нашето море .... че са само 3 дни  newsm78 май по 24 май ще са 4  newsm78 и може да замислим нещо  Hug

къде ходите на Халкидики?

# 377
  • София, Манастирски ливади
Мама-зайка, добре дошла в манастирските редици  welcome
Има доста клубчета в района, а съм чувала и за някаква занималня Диване. Мисля, че е на Мур някъде, но не съм ходила. Ти всъщност в коя част си Запад или Изток?
Мацки, я препоръчайте тогава някое хотелче на Халкидики за лятна почивка.
За Великден ние ще ходим тук.

# 378
Ами ние ходим в Sani Resort там е много хубаво и сина ми се забавлява много. Simple Smile)  След като се върнем се надявам джъмборе да са отворили вече, тъй като сина ми е много привързан към този център и сме си взели карта с 50% намаление. Между другото имат промоция в момента за първите 200 записали се по телефона картата излиза 21лв. за 4 пъти, което си е супер  Sunglasses Добре, че днес е хубаво времето, за да излезем на разходка до градинката Beso. Хубав и слънчев ден от мен!!  Hug

# 379
  • в 1001-та нощ
...занималня Диване....

намира се ул.Мур и пряката "Боянски възход"/"ген. Ст. Тошев"... всякак се среща - това е уличката от разузнавачите надолу - където е училището за глухонеми

кооперацията, в която е центърът, е на ъгъла на двете улици - от южната страна, входът е откъм Мур, на партера

за хотел на Халкидики - за семейна почивка ли? на кой ръкав?

# 380
Здравей Drunda,

Благодаря ти  Hug от западната част сме, а вие?? Simple Smile Мерси все пак за информацията за занималня Диване, може и да я пробваме докато отворят джъмборе  Laughing

# 381
Ако някой се интересува от занимания музика с изкуство за деца до 5г чух за едно местенце на Околовръстното сградата се казва  Pearl Park всеки вторник и петък от 10 до 11ч.   Hands Clap Heart Eyes

# 382
мама-зайка, и ние сме от западната част, малко дами са от източната има май.
Пърл парк го обсъждахме малко по-назад в темичката. Мис Денис беше дала линк. Часовете, за които ти си написала са си на Gymboree. Ето линк с графика http://www.palace-dance.com/sofia/mainmenu/index/bg/dancestyle/
Аленка, за Гърция нямам някакви специални предпочитания. Общо взето семейна почивка, за 10 възрастни и 3-4 дечица. Не знам само с тия стачки постоянно, дали е удачен вариант  newsm78

Мис Денис, vtrendy, monick и другите мацки, къде се затрихте бе хора  Hug

# 383
Извинявам се, че се повтарям  Embarassed

# 384
Извинявам се, че се повтарям  Embarassed

E, няма за какво да се извиняваш. Съжалявам, ако съм прозвучала грубо.Исках просто да помогна с линка и програмата.  Hug

# 385
Здравейте момичета  Hug

Наскоро се преместих в Манастирски ливади и исках да ви попитам следното. Дали когато се разхождате със своите бебоци ви се срещат кучета и дали ви е страх от тях?

Аз живея в източната част (близо до хотел Феста) и тук има страшно много кучета, направо се събират големи глутници. Сега някак си се справям със страховете си, но не мога да си представя как ще се разхождам с малко бебе  Confused

# 386
  • в 1001-та нощ
аз съм в западната част - има 4 кучета на ул.Мур - иначе май не съм виждала, но не са посягали  newsm78

# 387
  • на плажа
 Хаха. На Мур само 4 кучета  Joy. Те сигурно са дошли при нас на Сусанин. Ужасно. Като залаят е страшно. Понякога се спускат, ама не хапят, май. Миналата седмица се хвърлиха към нас с детето, защото водехме нашето куче. Добре, че не сме от страхливите. Като им се развикаш и им замахнеш  се спират.

# 388
М-да. Аз не мога да викам и махам - направо се вцепенявам, когато почват да лаят. Сигурно ще се наложи да търсим друго място за разходки  Sad

# 389
  • София
Ето ме, ето ме,не съм ви забравила Hug
Добре дошли на мама зайка и на Сипочка
Друнде, хотелчето изглежда страхотно PeaceПоздравявам ви за добрия избор. да си изкратае добре, хубаво да си починате и да разказваш като се върнеш Hug Hug
Аленка, ние 2009-та бяхме на тасос на палатка, много ми хареса къмпинга PeaceЕто и една снимка оттам, с която Преслав един ден ще се гордее Wink

По повод кучетата в квартала, повечето майки се сдобихме с кучегони SunglassesНе че ме е страх, ама за всеки случай Sunglasses. Поръчахме ги по интернет от Китай Grinning -с ултразвук са и от опит мога да кажа, че действат-наострят уши кучетата и дим да ги няма Grinning, само да не попадна на някое глухо, че тогава не знам JoyВ интерес на истината досега не ми се е налаголо да го използвам, (освен за проба) но съм по-спокойна, най вече заради дребните Grinning Друнде, неудобно ми стана вече Embarassed, дай да се видим, че и ти да ги гониш  Grinning
Весело изкраване на празниците, мили момичета  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт