София, жк Младост - тема 37

• 10 879
  • 207
  •   1
Отговори
# 1
  • София
Здравейте,

Догодина ще имаме седмокласничка. Наред с уроците, бих искала да й окажа подходяща морална и психологическа подкрепа с цел да се яви на матурите спокойна и уверена. Мисля, че йога класовете биха били подходящи за нея.

Бихте ли препоръчали студио по йога в квартала с практики, подходящи за младежи? Благодаря ви. Simple Smile

И сега, внимание- новина:

Скрит текст:
Д-р Тодоров откри своя практика в Младост 1А и записването на пациенти е в ход до 30 юни включително Innocent

# 2
Има много практики, трябва да избере: https://www.yogavibe.net/timetable/mladost

# 3
Къде в Младост 1А е д-р Тодоров?

# 4
Къде в Младост 1А е д-р Тодоров?

в 509 блок
Преди там беше Инкова мисля

# 5
  • София
Тодоров, който беше срещу д-р Вашева?

# 6
  • София
Не, никога не е бил в квартала. Simple Smile

След 15 години обикаляне- 1ДКК, Поликлиника България, Лозен, Сити клиник, най- сетне ще се установи по- близо до вкъщи, в собствена практика. Hug

Скрит текст:

Скрит текст:

# 7
  • София
Здравейте,

Догодина ще имаме седмокласничка. Наред с уроците, бих искала да й окажа подходяща морална и психологическа подкрепа с цел да се яви на матурите спокойна и уверена. Мисля, че йога класовете биха били подходящи за нея.
Да споделя с вас моето мнение( с което не ангажирам никой) като " минала" два пъти матурите. Вие пак я запишете на йога,но това няма да окаже голямо влияние. По важното как ще се държите вие. Ако се шашкате и постояно повтаряте колко са трудни и т.н. това ще се отрази на детето. Ако казвате,че живота не свършва с матурите,важното да сме зрави,тя да е спокойна и всичко в тоя дух. Колкото и да изкара на пробните матури да не казвате,че нисък резултата.Можете да се изненадате от крайния резултат.

# 8
# 9

След 15 години обикаляне- 1ДКК, Поликлиника България, Лозен, Сити клиник, най- сетне ще се установи по- близо до вкъщи, в собствена практика. Hug

Скрит текст:

Скрит текст:

За хората които не знаят кой е д-р Тодоров какво ще кажете за него? Добър педиатър ли е? Приема ли нови пациенти?

# 10

Скрит текст:

Скрит текст:

За хората които не знаят кой е д-р Тодоров какво ще кажете за него? Добър педиатър ли е? Приема ли нови пациенти?

Дъщеря ми е при него и съм много доволна.Винаги когато имам нужда и му звънна или му пиша във вайбър ми отговаря почти веднага.Изключително мил и добродушен човек, страхотен специалист.Винаги усмихнат и подхожда с внимание към детето.Нямам представа дали приема нови пациенти, но не мисля че ще Ви откаже.

# 11
  • София

Скрит текст:

Скрит текст:

Да, приема- основно деца, но и майки и татковци, бабите и дядовците. Новородени също. People Baby

Не съм най- подходящият човек за реклама, но все пак: ако трябва да има пример какъв трябва да бъде семейният лекар, то това би бил той. Наблюдавала съм на прегледи на деца как на по-възрастните придружители отвътре им идва да питат нещо и за себе си.
Ако трябва да отбележа най- ценни професионални качества: клинично мислене, широка обща култура, търсене и намиране на работещи решения. А и много чува с тая слушалка. Innocent
Лични качества: емпатия, много е организиран и не си губи времето в празни приказки за времето по време на прегледа. Винаги успява да обясни по най- добрия начин диагнози, лечение и да успокои пациентите.

@КристинаМ, благодарности за обратната връзка! Blue Heart

# 12
Здравейте
Някой има ли информация какво се случва с асансьора на метростанция Младост 1? Вече месец не работи, незнам къде да подам сигнал, нещо...

# 13
  • София
Здравейте,
Препоръчайте козметичка за оформяне на вежди🌻

# 14

Общи условия

Активация на акаунт