София, жк Младост - тема 37

• 10 883
  • 207
  •   1
Отговори
# 30
На ХМС е ок, ходила съм няколко пъти през годините.

# 31
Аз също съм ходила на ХМС. И дъщеря ми съм водила. Доволна съм.

# 32
  • София
На Йерусалим е много по-модерно и ново оборудването. Снимките се изпращат в дигитален вид, вкл. и на зъболекаря. Докато поне преди, на ХМС ги даваха само на плака.

# 33
  • София
Синът ми преди две седмици си прави панорамна снимка до ХМС. Дават код за достъп до сайта им и там се вижда снимката. Зъболекарката каза, че е с много добро качество.

# 34
Момичета, благодаря Ви много за мненията Simple Smile

# 35
👷‍♂️ Скъпи жители на район „Младост“, продължаваме с известията за важни ремонтни дейности в ж.к. Младост 3.

ℹ️ От 7 август до 18 октомври 2025 г. Топлофикация София ЕАД ще извърши финалния етап от реконструкцията на топлопроводите в североизточната част на квартала - в района на блокове 371, 372 и 373.

📍Ремонтните дейности ще обхванат пътното платно, тротоарите и зелените площи по ул. Радко Димитриев - в участъка от кръстовището с ул. Полк. Владимир Серафимов до това с ул. Жечо Гюмюшев.

📆 ВАЖНО: В периода от 7 август до 30 септември 2025 г. ще бъде временно спряно топлоподаването към трите блока, за да се осигури безопасно изпълнение на работите и бъдещо по-надеждно отопление.

🏗️ След запитване от наша страна Топлофикация София ЕАД потвърдиха и се ангажираха с оптимална организация на ремонта, а целта ще е по-ефективна и модернизирана мрежа, която да гарантира сигурност и комфорт за живущите в зоната.

🙏 Благодарим ви за търпението и разбирането по време на дейностите!
При възникнали въпроси може да се свържете с Топлофикация София на ЕАД на 📞 0700 11 111

# 36
Някой знае ли добър очен лекар в МЦ "Америмед", по фонд от допълнително здравно осигуряване.

# 37
  • София-Младост
Някой знае ли добър очен лекар в МЦ "Америмед", по фонд от допълнително здравно осигуряване.
Като гледам всичките са с добри отзиви. Ходила съм при
https://superdoc.bg/lekar/kalin-kerchev
Адекватен преглед и лечение получих.

# 38
Отново без топла вода...

# 39
някой може ли да препоръча физиотерапия в център по здравна каса с направление - или е само този в 25та?

# 40
  • София
Здраве за всеки е такъв център, намира се в Младост 1 зад магазин Зора.

# 41
върнах се да попитам и за съвет за масажист, моля. благодаря вече за препоръката за физио, ще го видя центъра.

# 42
някой може ли да препоръча физиотерапия в център по здравна каса с направление - или е само този в 25та?

Има в Младост 4 блок 429

# 43
  • sofia
върнах се да попитам и за съвет за масажист, моля. благодаря вече за препоръката за физио, ще го видя центъра.
Във физиотерапията в Младост 1 до Зора правят и масажи.

# 44
  • sofia
Здравей , отиди в окръжна болница - отделението е ново , чисто , има си всичко , рехабилитаторите са супер мили и си е по каса

Общи условия

Активация на акаунт