София, жк Младост - тема 37

• 10 883
  • 207
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте, да се запиша и аз в темата. Живея в Младост-3

# 16
Някой има ли идея какъв беше този гръм около 5 ч. сутринта. Чу се в Младост 2, възможно е и в другите части....

# 17
Топлофикация изпрати вест!
Със съкращения и по същество Simple Smile
......................
За другите два топлорайона са заложени датите - 4-8 август 2025 г. за ТЕЦ „София“
и 1-8 септември 2025 г. за ТЕЦ „София Изток“, като конкретно за тях, са възможни леки отклонения в графика за спиране.
............................
Съгласно изискванията на нормативната уредба, „Топлофикация София“ ще потвърди точните дати 15 дни предварително преди спирането на конкретния топлоизточник, чрез официалния си сайт, Фейсбук страницата си и уведомления до засегнатите абонати, като в съобщението ще бъдат изброени и всички засегнати квартали.
..............................
ТЕЦ „София Изток“ – ж.к. Младост 1, 1А, 2, 3, 4, ж.к. Дружба 1, 2, ж.к. Изток, ж.к. Изгрев, ж.к. Дианабад, част от ж.к. Лозенец, част от кв. Южен Парк, ж.к. Дървеница, ж.к. Студентски град, кв. „Хладилника“, кв. Малинова долина, ж.к. Слатина, кв. Подуяне, кв. Редута, кв. Цар Иван Асен II, ж.к. Гео Милев, ж.к. Яворов, кв. Полигона, кв. „Оборище“.

# 18
  • София
Някой има ли идея какъв беше този гръм около 5 ч. сутринта. Чу се в Младост 2, възможно е и в другите части....
Да в Младост 2 се чу много силно, аз се събудих от него. Имаше такава тема във фейса, но я изтриха. Пишеше, че било някъде около бл.222, но нищо повече и смислено, освен дежурните остроумини коментари.

# 19
Да, много силен гръм беше. Нищо обаче не се разбра после....

# 20
  • София
Моля да споделите учители по пиано за дете 7г. в Младост, може и на лични. Благодаря!

# 21
Топлофикация ...

Уважаеми клиенти,
Бихме искали да Ви информираме, че във връзка с предстоящ планов ремонт ще бъде преустановено топлоподаването към следните адреси:

За периода от  21.07.2025 – 12.09.2025 г.

ж.к. „Младост 1А“ бл. №№ 501, 502, 503, 504, 505, 505А, 506 и 506А.

По време на планираните дейности ще бъде подменена амортизирана арматура по трасето и ще се извърши аварийна подмяна на топлопреносната мрежа захранваща абонатите с цел осигуряването на безавариен отоплителен сезон 2025/2026 г.

# 22
  • София-Младост
Ужас, това е месец и половина...

# 23
Здравейте! Случайно чух, че ще се строи блок в градинката при 204 и 203 блок. Този нов блок ще блокира достъпа от магазин Хит и изхода на метрото към детската градина и училището. Къде мога да проверя дали тази информация е вярна? Благодаря предварително за отговора. 💐

# 24
Опитай се да си намериш блока за ориентация,  червеното ще се строи- бъдещи блокове.
Настроила съм го приблизително за гледката, но не съм от Младост Simple Smile
Трябва му малко време да зареди инфото.
https://govalert.eu/cityplan/buildings/!314813865075298213602058

# 25
При мен не зарежда нищо.
До колкото съм виждала под тази полянка минават тръбите на топлофикация. Освен ако не се застрои плътно м/у 203 и204 и да се "слеят".

# 26
Здравейте, може ли да ми препоръчате в Младост учител за индивидуални уроци по английски език за дете?

# 27
И за възрастен ако някой знае… Grin

# 28
Здравейте! Моя близка търси дама от квартала, която да взима/води детето й от/до училище. Като молбата й е въпросната дама да помага в нейния дом в подготовка на детето с домашните за следващия учебен ден.Училището се намира в квартала. Моля, ако някой е чувал или познава такава дама да сподели.

# 29
Здравейте, мой близък трябва да направи панорамна снимка на зъбите.
Поразтърсих в интернет и открих две места -  Dental X-ray на спирката на ХМС и Дигитална лаборатория
за дентална образна диагностика на Йерусалим. Чета, че има и в 25 ДКЦ.
Ще съм благодарна на мнения от първа ръка както се казва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт