София, жк Младост - тема 37

• 14 438
  • 264
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, бихте ли ми препоръчали учител по математика за частни уроци за 6ти клас?

# 46
Аз пък търся препоръки за интернет. От кой доставчик сте доволни?

# 47
То няма ли супер голям монопол от Виваком и А1. Ние сме с Виваком, защото купиха нашия провайдър, ама не сме супер доволни, но не знам нямам нерви да сменям.

# 48
И да искаш няма с кой да смениш...

# 49
  • sofia
Здравейте, бихте ли ми препоръчали учител по математика за частни уроци за 6ти клас?
Здравей , на анг.език , на математика и на бълг. език дъщеря ми ходи в Биг Бен на Йерусалим - сега ще е 6ти клас , ходи там от 1ви - много хубаво място с прекрасни учители

# 50

https://www.cooolbox.bg/
Мои роднини са доволни. Ние сме на А1, чакаме да свърши договора и ще преминем към Кулбокс.

# 51

https://www.cooolbox.bg/
Мои роднини са доволни. Ние сме на А1, чакаме да свърши договора и ще преминем към Кулбокс.

И аз съм на куулбокс вече 2 години и половина - доволна съм! До ден днешен / да чукам на дърво / не съм имала проблеми, не е прекъсвал и е бърз.

НО както казах не съм имала проблеми и не знам колко са любезни и бързи за отстраняване на проблеми.

# 52
Знаете ли в Младост (а и не само) да има някъде такива колани?

# 53
  • София
Близо до пресечката на Графа и "Евлоги и Христо Георгиеви" в един индийски магазин съм виждала такива. Като се тръгне нагоре по Графа, се пада отдясно, на около 20-30 м.от пресечката.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 10:32 от stelaartois

# 54
ох благодаря! ще мина! трябват ми две такива, поръчах от тему, ама май няма да дойде навреме. важното е да има две захващащи от двете страни...

# 55
Този цвят ще свърши ли работа? Но имам само една дръжка. Подарявам я, ако я искате. Мога и по куриер да я пратя.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 16:55 от Барбалена

# 56
момичета, тук и на лс, много благодаря!! напомнихте ми, че може и аз да имам от сакове, ще проверя, ще почакам още два дни тему и ще чекна магазина - ако имам нужда, ще ви пиша допълнително, мерси още веднъж!

# 57
Търся читав часовникар, този в Хит Макс е неучтив и едва говори.

# 58
  • Замък сред облаците
Ние ползваме този в Ринг мола на етажа на Мосю Бриколаж, щандът му е някъде около/до English home. Доволни сме.

# 59
  • София
Мамчета,

Някоя скоро сменяла ли е ЛЛ или педиатър на детето (или някой от семейството), извън регламентираните 1-30 юни и 1- 31 декември?
Знам, че става с молба до РЗОК, но как точно? Има ли образец, в свободен текст ли е, къде се праща, има ли опасност да откажат, при положение, че вече си се уговорил и с нов ЛЛ?

Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт