Германска нова медицина - 6 тема

• 53 876
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Базал сел карцином е висящ активен конфликт на раздяла в активна фаза.

Добре де, Крис, защо не ги пише тия неща в таблицата? Има ли ги някъде обяснени?
Ето например, Мая пита за хипофизата, но там има само за аденохипофизата...

# 76
Не всички "заболявания" ги пише,но обикновено спадат кьм сьщото.

http://www.pilhar.com/Hamer/NeuMed/Tabelle/Stammh/G02.HTM

Конфликт на "не мога да постигна нещо защото сьм прекалено мальк и нямам реална способност да го направя".Активен конфликт е.Спада кьм ендодерм.
http://en.wikipedia.org/wiki/Anterior_pituitary
Разгледай пьрво кое как се дефинира и ще и стане ясно Simple Smile

# 77
Кристиян, благодаря  Hug

носим бебето и го гушкаме, но имаме и по голям батко когото "пазим".  Сълзенето доста намаля. Явно сме гушкали по вече, но пък баткото реагира на това гушкане на бебето с вдигане на Т, хрема и кашлица... Rolling Eyes
Хомеопатът каза да не даваме нищо, той само ще го преодолее - притеснено ми е че е на само 3 годинки.

# 78
Хомеопатът каза да не даваме нищо, той само ще го преодолее - притеснено ми е че е на само 3 годинки.

И нашата разлика е 3 години. Когато се роди малкият каката беше като обсебена от него, не е ревнувала, но два месеца по-късно изкара пневмония - явно вътрешно си е преживяла съперничеството...
Ти само се старай да се отнасяш еднакво и към двете деца, така че баткото да не чувства, че е пренебрегнат. В момента дъщеря ми само повтаря, че обичам повече братчето ѝ - явно тя така вижда нещата, колкото аз да се оправдавам.

# 79

И нашата разлика е 3 години. Когато се роди малкият каката беше като обсебена от него, не е ревнувала, но два месеца по-късно изкара пневмония - явно вътрешно си е преживяла съперничеството...
Ти само се старай да се отнасяш еднакво и към двете деца, така че баткото да не чувства, че е пренебрегнат. В момента дъщеря ми само повтаря, че обичам повече братчето ѝ - явно тя така вижда нещата, колкото аз да се оправдавам.

Много ти благодаря Ненатоа за съвет  Hug ние по всякакъв начин обръщаме внимание изцяло на баткото, бебето му се радваме само когато баткото не е наоколо. В интерес на истината вече 3 седмици след раждането мога да кажа че ситуацията е много по добра от преди 2 примерно или една. Баткото посвикна и може би най вече ние се научихме какво да правим за да получаваме реакцията която искаме.

Ще съм благодарна на всички съвети които можеш да дадеш, най добре на лични да не спамим тук.

# 80
Здравейте, преди няколко месеца се запознах с ГНМ и съм силно впечатлена, сякаш винаги съм знаела, че това е точно така.
Прочетох доста от материалите, но не можах да се ориентирам във връзка с въпроса, който ме интересува.

Имам приятел, който от 1 месец е на хемодиализа три пъти седмично заради Хронична бъбречна недостатъчност. Няма задръжка на урина, но нивото на креатинина е около 900, придружено от отоци, затруднено дишане, отпадналост и високо кръвно, неподдаващо се на медикаментозно лечение. Всъщност отоците и затр.дишане вече ги няма заради хемодиализата.

От това, което прочетох става ясно, че: "Нормално креатининът – органично нитро-карбонно съединение и отпадъчен продукт от метаболизма на протеините – се изхвърля чрез урината. Обаче, в спешните случаи на екзистенциален конфликт, организмът е в състояние да преработи задържаните пикочни субстанции в протеин, за да предотврати умирането от глад! ". Но лекарите казват, че креатининът отравя кръвта и затова трябва да се пречиства...

Много моля Кристиан или някой, който би могъл да помогне със съвет да вземе отношение. Има ли някой в България, който да лекува по ГНМ?

Предварително благодаря!   bouquet

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 14:55 от Orisa

# 81
# 82
Orisa, в Бг няма такъв терапевт. Оправяме се сами и с помощта на Кристиян   bouquet
Ако знаеш немски може да четеш по-подробна информация или да се свържеш с тамошни лекари.

Аз мога да ти кажа само следното: високото кръвно най-вероятно се дължи на бъбреците и докато те са болни, то няма да се оправи. Освен това отоците говорят за Синдром - активна бъбречна СБС + друга СБС в лечебна фаза. Другата СБС може да е и на белите дробове, като се има предвид затрудненото дишане. Отпадналостта е симптом на лечебна фаза, но може да се дължи и на продължителна активна фаза.
Сигурно си прочела, че бъбречната недостатъчност се свързва с уремия и олигурия.
За да се помогне на човека трябват доста подробности и специалист, който да даде адекватен съвет. Нещата в случая са сложни и не могат да се дават общи съвети.
Дано Кристиян да може да ти помогне!

# 83
Ориса,
Нещата са наистина сложни и по общото описание,което си дала мога да дам само общ отговор.
Това е мезодермален воден конфликт в активна фаза!
Удавяне,задавяне с вода,наводнение и тн.
Ако му дават лекарства срещу хипертонията,креатининьт ще се покачва още повече.Става затворен крьг.

Такьв тип конфликти се решават обикновено бьрзо от само себе си.
Приятелят ти знае ли за ГНМ?
Говорете за воден конфликт дни преди изразени симптоми.
Ако искаш на лични или на емайл.

# 84
Здравейте,
пиша за първи път във форум и може да допусна грешки, да не спазя някое правило и пр., за което моля предварително да ме извините.
Пиша, защото днес, след двуседмични изследвания, поставиха на майка ми диагноза рак.
Тъй като го очаквахме, започнах още в началото на съмненията ни да търся информация  - какво е, как се лекува и пр. и стигнах до ГНМ. И сега ме интересува същото, което пита и Ориса - как да се свържем с лекар, който практикува ГНМ? Разбирам, че всички се крият и не откривам път към никого, а време нямаме.
Моля Ви, помогнете ми със съвет, насока ...

# 85
Щом е толкова спешно,обьрнете се директно кьм Др.Хамер.Адрес и телефон се намират в официалните му сайтове.

# 86
  • София
   Защо толкова лаконично, Крис? Телефонният му номер го има на 1 страница на 5-а тема: 0047 3352 2133. Добре е предварително да изпратите изследванията на неговия e-mail: amicididirk@hotmail.com. Звънете след 20 ч., упорито, защото го търсят от цял свят. Освен това, ако не знаете немски, намерете си добър преводач, защото контактува само на този език.

Желая ви успех!

# 87
amicidignm,
Много благодаря за пълната информация! Бъдете здрави!

# 88
   Защо толкова лаконично, Крис? Телефонният му номер го има на 1 страница на 5-а тема: 0047 3352 2133. Добре е предварително да изпратите изследванията на неговия e-mail: amicididirk@hotmail.com. Звънете след 20 ч., упорито, защото го търсят от цял свят. Освен това, ако не знаете немски, намерете си добър преводач, защото контактува само на този език.

Желая ви успех!

А ти кой си?
Хамер говори испански и италиански.
Жената rrrrr иска това
Цитат
как да се свържем с лекар, който практикува ГНМ? Разбирам, че всички се крият и не откривам път към никого, а време нямаме.
затова мисля,че врьзката с Хамер ще е най бьрза и ефективна.

Цитат
Пиша, защото, днес след двуседмични изследвания, поставиха на майка ми диагноза рак.
Тъй като го очаквахме, започнах още в началото на съмненията ни да търся информация  - какво е, как се лекува и пр. и стигнах до ГНМ   

Ето това изречение ми е сьмнително театрално. Thinking

# 89
Четох в началото въпроси и отговори, но понеже не намерх отговор да попитам и тук :

Какъв конфликт е невъзможността за забременяване, без конкретни медицински проблеми.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт