Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 454
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Розовке, ти не знаеш ли нещо за бившата съпруга на Серхан? Може случайно да си попадала на инфо за нея!!!
От 2 дни търся , но нищо.. Много чудно наистина .. Може да ви излъжа , но май се говореше за изневяра не съм сигурна ..
Изневяра но от кого?
Май нейна , детето си остава при Серхан , а той навсякаде говори , че още не е изживял любовта на живота си ..
Някъде бях чела,че дъщеря му много го ревнувала.

# 286
Розовке, би ни превела това ако не те затруднява?

Caddedeki ateşli öpücük halkın cebinde arşivlendi
29.12.2009
'Unutulmaz' dizisinin oyuncuları Serhan Yavaş ile Özlem Yılmaz'ın Bağdat Caddesi'ndeki öpüşme sahnesinde çevredeki vatandaşlar cep telefonlarıyla fotoğraf çekti
ATV'nin sevilen dizisi 'Unutulmaz'ın Bağdat Caddesi'ndeki öpüşme sahnesi izdihama yol açtı.

Dört kez çekildi!
Cadde ortasında onca kalabalığa aldırış etmeden tutkulu bir şekilde öpüşen Serhan Yavaş ve Özlem Yılmaz'ın bu sahnesini cep telefonuyla görüntüleyen vatandaşlar oldu. Caddeden akan trafik ve kaldırımdan geçen vatandaşların ilgisini çeken sahne, yoğun izdiham nedeniyle dört kez tekrarlandı. Oyuncu Serhan Yavaş "Bizim işimiz senaryoda ne yazıyorsa bunu en iyi şekilde ekrana yansıtmak. İşimiz neyi gerektiriyorsa onu yapıyoruz. Bu sahnenin İstanbul'un en yoğun caddesinde çekilmesi beni heyecanlandırdı" dedi. Daha önce Ağva'da çekilen öpüşme sahnesinde Yavaş fotoğrafa izni vermemişti.

İkinci dizi öpücüğü
Hatırlanacağı üzere televizyon dizileri arasında öpüşme sahneleriyle en çok konuşulan dizi 'Aşk-ı Memnu' olmuştu. 'Unutulmaz'daki bu öpüşme sahnesi de önümüzdeki günlerde konuşulacak gibi.
Ако си спомняш Роси го беше превела.. По памет , тук казват , че 4 пъти са снимали онази сцена дето се целуват , когато Туркян ги вижда , защото тази улица била една от най-оживените в Истанбул и всички снимали с телефоните си  hahaha hahaha

# 287
Според мен заради тази травма в живота на Серхан го виждаме истински в ролята на Харун ..
Много си права! Това обяснява страстната му игра.

# 288
Ако си спомняш Роси го беше превела.. По памет , тук казват , че 4 пъти са снимали онази сцена дето се целуват , когато Туркян ги вижда , защото тази улица била една от най-оживените в Истанбул и всички снимали с телефоните си  hahaha hahaha
Ааааа, добре, много благодаря! Сетих се за какво стана дума.

# 289
  • София
Розовке, би ни превела това ако не те затруднява?

Caddedeki ateşli öpücük halkın cebinde arşivlendi
29.12.2009
'Unutulmaz' dizisinin oyuncuları Serhan Yavaş ile Özlem Yılmaz'ın Bağdat Caddesi'ndeki öpüşme sahnesinde çevredeki vatandaşlar cep telefonlarıyla fotoğraf çekti
ATV'nin sevilen dizisi 'Unutulmaz'ın Bağdat Caddesi'ndeki öpüşme sahnesi izdihama yol açtı.

Dört kez çekildi!
Cadde ortasında onca kalabalığa aldırış etmeden tutkulu bir şekilde öpüşen Serhan Yavaş ve Özlem Yılmaz'ın bu sahnesini cep telefonuyla görüntüleyen vatandaşlar oldu. Caddeden akan trafik ve kaldırımdan geçen vatandaşların ilgisini çeken sahne, yoğun izdiham nedeniyle dört kez tekrarlandı. Oyuncu Serhan Yavaş "Bizim işimiz senaryoda ne yazıyorsa bunu en iyi şekilde ekrana yansıtmak. İşimiz neyi gerektiriyorsa onu yapıyoruz. Bu sahnenin İstanbul'un en yoğun caddesinde çekilmesi beni heyecanlandırdı" dedi. Daha önce Ağva'da çekilen öpüşme sahnesinde Yavaş fotoğrafa izni vermemişti.

İkinci dizi öpücüğü
Hatırlanacağı üzere televizyon dizileri arasında öpüşme sahneleriyle en çok konuşulan dizi 'Aşk-ı Memnu' olmuştu. 'Unutulmaz'daki bu öpüşme sahnesi de önümüzdeki günlerde konuşulacak gibi.
Розовке,извинявай,че отговарям аз .Кометке,това е превеждано преди мнного време,става въпрос за целувката пред ателието на Хаят,понеже е на една от най оживените улици на Истанбул и се събрала много тълпа се е наложило да снимат 4 пъти,докато заснемат целувката,т.е разконцентрирали са се от тълпата,която ги е снимала с мобилните си телефони

# 290
Розовке, ти не знаеш ли нещо за бившата съпруга на Серхан? Може случайно да си попадала на инфо за нея!!!
От 2 дни търся , но нищо.. Много чудно наистина .. Може да ви излъжа , но май се говореше за изневяра не съм сигурна ..
Изневяра но от кого?
Май нейна , детето си остава при Серхан , а той навсякаде говори , че още не е изживял любовта на живота си ..
И аз съм попадала на това. Горкото дете, как ли се чувства?

# 291
Розовке,извинявай,че отговарям аз .Кометке,това е превеждано преди мнного време,става въпрос за целувката пред ателието на Хаят,понеже е на една от най оживените улици на Истанбул и се събрала много тълпа се е наложило да снимат 4 пъти,докато заснемат целувката,т.е разконцентрирали са се от тълпата,която ги е снимала с мобилните си телефони
Благодаря, Рекси, много си отзивчива. Сетих се, да, ама нали не знам турски и гледам като теле. #Crazy #Crazy #Crazy

# 292
  • Варна
Едно стихче за лека нощ  Hug

Любов

Толкова пъти в тебе се влюбвам-
всеки път, когато те видя...
Всеки път любовта преоткривам
и се опитвам да я скрия...
На себе си дори не позволявам
да си го признавам...
Толкова пъти завинаги те изгубвам
и не преставам да се обвинявам
отново и отново...
Искам всеки ден да те намирам...
Всяка черта от характера да откривам
и за мен да бъде ново...
И как няма да го искам,
като толкова много те обичам,
че станах заложник на сърцето си
и не мога да подтискам любовта си...
Тя се превърна в моето страдание,
но и в най- голямото ми упование,
моята болка и моята надежда
и живота ми около нея се подрежда...
Всеки миг живот ме води към теб...
Всяка глътка въздух е само заради теб...
Ако те няма, около мен е мрак
и аз само теб търся пак и пак...
Тази любов или ще ме довърши
или отново ще ме възроди...
Надявам се мъките скоро да свършат
и за нов живот да се родим...
Ти си липсващата ми половина...
Моята единствена любима...

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 01:22 от danidorina

# 293
Изневяра но от кого?
И аз съм попадала на това. Горкото дете, как ли се чувства?
Ревнувала го от жените с който се целува в сериалите  hahaha Беше казал нещо от сорта , че когато гледали такава сцена тя го споглеждала сърдито и се хилила тайничко  hahaha

# 294
 Това е дъщеря му нали?Веднъж питах но никой не ми отговори. newsm78

# 295
ЛЕКА НОЩ, МИЛИ МОМИЧЕТА,МНОГО СТЕ СЛАДКИ ВСИЧКИ И ЗА МЕН БЕШЕ ОГРОМНО УДОВОЛСТВИЕ ДА ВИ ЧЕТА!

# 296
Едно стихче за лека нощ  Hug

Любов

Толкова пъти в тебе се влюбвам-
всеки път, когато те видя...
Всеки път любовта преоткривам
и се опитвам да я скрия...
На себе си дори не позволявам
да си го признавам...
Толкова пъти завинаги те изгубвам
и не преставам да се обвинявам
отново и отново...
Искам всеки ден да те намирам...
Всяка черта от характера да откривам
и за мен да бъде ново...
И как няма да го искам,
като толкова много те обичам,
че станах заложник на сърцето си
и не мога да подтискам любовта си...
Тя се превърна в моето страдание,
но и в най- голямото ми упование,
моята болка и моята надежда
и целия ми живот около нея се подрежда...
Всеки миг живот ме води към теб...
Всяка глътка въздух е само заради теб...
Ако те няма, около мен е мрак
и аз само теб търся пак и пак...
Тази любов или ще ме довърши
или отново ще ме възроди...
Надявам се мъките скоро да свършат
и за нов живот да се родим...
Ти си липсващата ми половина...
Моята единствена любима...
Дани, това е още едно доказателство за безспорния ти талант. Браво!  newsm51 newsm51 newsm51

# 297
Ревнувала го от жените с който се целува в сериалите  hahaha Беше казал нещо от сорта , че когато гледали такава сцена тя го споглеждала сърдито и се хилила тайничко  hahaha
Сладурка! Дано не ревнува от кака Йозлем! smile3503

# 298
 Това е дъщеря му нали?Веднъж питах но никой не ми отговори. newsm78
Даа.. Мисля , че се казваше Елиф Гамзе Яваш  Peace

# 299
Лека нощ и от мен, момичета! Благодаря ви, че бях част от вашата компания!

Общи условия

Активация на акаунт