Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 469
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе

Аз не мога да ги намалявам, не ми се получава
Мармалонче,влез тук и погледни какво съм написала след [img....]

# 346
  • София

Ееееее младост ,младост....вятър ни вее на бели кобили.Друго е като "пораснеш".И физически и духовно.Започваш да цениш ...всяка усмивка и всеки слънчев лъч.Душата ти се отваря  игледаш с нов и различен поглед на всичко около теб  bouquetВиждам го ...друг Серхан-няма я тази увереност и борбеност,която излъчва сега  bouquet

# 347
  • София
Цитат
А днес се моля на нашите преводачи да ни подадат още няколко реплики от 58 епизод, ще съм им много благодарна, ако намерят време и за нас.
Pkutieva,какво по-конкретно те интересува от репликите кажи ми кой момент  newsm78 newsm78 newsm78 ,ако мога да съм ти полезна

# 348
# 349
  • София
А ,Вени,моля те не ме разконцентрирай така с тия снимки,някои хора са на работа и ставам  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 350
  • Русе
Рекси, аз нищо не правя?! Пуснах само усмивката на Харун! Party

# 351
  • Стара Загора
Цитат
А днес се моля на нашите преводачи да ни подадат още няколко реплики от 58 епизод, ще съм им много благодарна, ако намерят време и за нас.
Pkutieva,какво по-конкретно те интересува от репликите кажи ми кой момент  newsm78 newsm78 newsm78 ,ако мога да съм ти полезна
А,Рекси, те са много, но ме интересува какво му каза Еда, когато излизаше от тях с одеялцето на Ямур, та той нищо не можа да отговори и какво си говореха с баща си, когато Търък даде парите на Феяз.

# 352
Дами, ако някоя попадне случайно или не на интервюто по ATV от миналата събота или неделя (не си спомням точно), моля да ми даде линк, че много исках да го гледам, но нямах тази възможност!
Благодаря Simple Smile

# 353
  • София
Цитат
А,Рекси, те са много, но ме интересува какво му каза Еда, когато излизаше от тях с одеялцето на Ямур, та той нищо не можа да отговори и какво си говореха с баща си, когато Търък даде парите на Феяз.
Еда му каза-какво направи Харун,как можа  да кажеш на Ямур,че майка й е мъртва?Ако Ямур разберяла истината някой ден,нямала ли да го обвинява за това?Никога няма да ти простя това Харун smile3518 smile3518 smile3518
А момента с разговора между Феяз и Харун не си го спомням,но довечера ще мога да кажа,че тук на работа нямам звук

# 354
  • София
Дами, ако някоя попадне случайно или не на интервюто по ATV от миналата събота или неделя (не си спомням точно), моля да ми даде линк, че много исках да го гледам, но нямах тази възможност!
Благодаря Simple Smile

bouquetи аз питах вчера но Радето обясни че няма никъде нищо   за това интервю newsm78 #CrazyИ аз.... не можах да го гледам. Weary

# 355
  • София
За всички работещи в съботния ден.....Рекси .....Спорна и усмихната работа  bouquet Laughing Heart Eyes

В компанията на този момък....не си за жалене hahaha Joy  bouquet

# 356
Здравейте Незабравими! txtloves
Тарабас, страхотна 'Изповед' невероятно си го написала! newsm51  love001 smile3501
Нямам време и много съжалявам, че Ви че тя по диагонал но всички сте прекрасни! Hug
Хубав ден на всички!  bouquet

# 357
  • София

Рекси....Серхан те кани на обяд......разбира се в обедната почивка.Не иска да нарушава трудовия ....процес.Направил е резерве ...в отличен ресторант...близа до офиса  bouquet hahaha Joy

# 358
Благодаря Simple Smile

bouquetи аз питах вчера но Радето обясни че няма никъде нищо   за това интервю newsm78 #CrazyИ аз.... не можах да го гледам. Weary
Mерси за информацията, Bobi. Simple Smile Нищо, вярвам, че все някъде ще го качат скоро. smile3525

# 359
  • София

Рекси....Серхан те кани на обяд......разбира се в обедната почивка.Не иска да нарушава трудовия ....процес.Направил е резерве ...в отличен ресторант...близа до офиса  bouquet hahaha Joy
Трогната съм от поканата,ама като го гледам този мъж и хич не ми е до ядене  hahaha hahaha hahaha hahaha
Едни такива мръсни помисли ми се зараждат в главата  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт