Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 532
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте компания незаменима!
Най-напред искам да поздравя всички(имена няма да споменавам,за да не пропусна някого) творци в темата за прекрасните стихове,с които ни радват,Рекси за нейният неизчерпаем извор на любовна лирика,която споделя с нас,на Мокси за прекрасните оформления на тези чудни творби,на Росисан за страхотния нов клип и на всички,които поддържат темата жива и красива!!! Hug
За вас са тези цветя

и този клип

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1401939302229

# 421
Добър ден на всички и от мен!Като гледах пак серията 58 за н-ти път,все повече си мисля че ако Харун е извикал Мелда ,и то сигурно е така, най-вероятно е да я кани на работа при него  - не случайно го даваха, че наема офис - а Мелда въпреки всичко е добър професионалист и най-вече човек на когото има доверие...почти съм ако не на 100%,то на 99.9% че срещата им е именно с такава цел, а не нещо лично да не говорим свързано с Еда - Харун не го интересува Еда в този момент или поне няма да го покаже още повече пък пред Мелда... И още нещо аз все още мисля, че Мелда се е променила и ще помогне за тяхното събиране...
След цялата история,всичко което се случи и след нещата,които и наговори в болницата как може да я търси дори. #2gunfire
Това и аз не знам как може да я търси - но явно е така, защото не ми изглеждаше да се срещат случайно.Пък и доста време и минало- 4години - времето избледнява понякога спомените, а и на Харун сега Мелда му  е удобна и защо да не се възползва
Защото от това което и каза в болницата, показа,че е разбрал каква змия е и че няма никаква работа около него.
Тогава да - но сега вече  е минало доста време - а и той едва ли я иска в личния си живот, а само във фирмата си според мен
Още повече щом е минало време той е могъл да осмисли миналото си и гадостите,които им причини. А и той би трябвало да знае,че щом ще е близо до него,няма начин да не се меси в личния му живот.
Искрено се надявам да се е променила вече и да не го прави или ако се меси то да е за доброто на сестра си, а не за да прави гадости

# 422
Анкетата, в която се мобилизирахме да гласувахме предната седмица си е пак със същите проценти-изобщо не сме ги побутнали напред ooooh!
Мисля се че тази анкета не е толкова важна,щом турските фенове на филма не са се мобилизирали.Спомняте ли си една от предните анкети,колко набързо пометоха разликата и нашите сладури спечелиха

# 423
Мен много ме вълнуват причините поради които Харун не е научил за състоянието на Еда (когато е влязла в психиятрията)Не вярвам,че той не се е интерисувал какво става с нея след като я остави.Защо и Еда не можа да ги открие?Струвами се,че зад всичко това стои някой. newsm78

# 424
Мен много ме вълнуват причините поради които Харун не е научил за състоянието на Еда (когато е влязла в психиятрията)Не вярвам,че той не се е интерисувал какво става с нея след като я остави.Защо и Еда не можа да ги открие?Струвами се,че зад всичко това стои някой. newsm78

newsm10

# 425
Мили момичета, имам една молба към Вас, /ако е удобно разбира се/гледам, че сте отзивчиви и толерантни към всички.Та молбата ми е:
кажете ми от къде влизате Вие в темата, понеже аз влизам през Гугъл и не мога да виждам публикуваните коментари. Всеки път трябва да връщам на предна страница, за да ми се отрязат новите коментари.
И едно тракане по кравиатурата настава, не си е работа! Laughing Laughing Laughing
Докато излезна и пак влезна, Вие сте пуснали вече 3,4 поста и моя  е винаги "ни в клин , ни в ръкав"

# 426

newsm10
ами всъщност какво се разбра за този спомен с цветята от сегашното идване на Харун ли е например от преден ден или е идвал през тези 4 години инкогнито...

# 427
Мили момичета, имам една молба към Вас, /ако е удобно разбира се/гледам, че сте отзивчиви и толерантни към всички.Та молбата ми е:
кажете ми от къде влизате Вие в темата, понеже аз влизам през Гугъл и не мога да виждам публикуваните коментари. Всеки път трябва да връщам на предна страница, за да ми се отрязат новите коментари.
И едно тракане по кравиатурата настава, не си е работа! Laughing Laughing Laughing
Докато излезна и пак влезна, Вие сте пуснали вече 3,4 поста и моя  е винаги "ни в клин , ни в ръкав" Аз също правя така,защото също не знам .Ако  има друг начин и аз ви моля да кажете.

# 428
Докато излезна и пак влезна, Вие сте пуснали вече 3,4 поста и моя  е винаги "ни в клин , ни в ръкав" Аз също правя така,защото също не знам .Ако  има друг начин и аз ви моля да кажете.

и аз влизам през гугъл но не връщам на предна страница, а рефреш-вам,за да видя новите коментари, не ми излизат автоматично

# 429
Докато излезна и пак влезна, Вие сте пуснали вече 3,4 поста и моя  е винаги "ни в клин , ни в ръкав" Аз също правя така,защото също не знам .Ако  има друг начин и аз ви моля да кажете.

Влизайте през историята,става най-бързо! Peace

# 430
Цитат
[quote author=esther2001 link=topic=541779.msg16923850#msg16923850 date=1289654239

Моксито, я си признай! И ти си била с тях, тези сладки изкушения много приличат на твоите, с които ни черпиш всеки ден Grinning По твоята рецепта са!

Ей, разконсперира ме Естер, нямаш грешка!  newsm51

# 431
# 432

Влизайте през историята,става най-бързо! Peace

През коя история, слънце?? поясни на бабата.. newsm78 newsm78/на България или световната Grinning/

# 433
Най-накрая се реших и аз да гласувам в анкетата.Моят отговор е #6.След като изгледах фрагмента н-ти пъти,не знам защо но не ме напуска чувството,че Еда си представя това,докато стои на кея с книжката.Дано да греша,защото наистина с нетърпение очаквам тази целувка да се случи т.е.#1 да бъде верният отговор

# 434
Цитат
[quote author=esther2001 link=topic=541779.msg16923850#msg16923850 date=1289654239

Моксито, я си признай! И ти си била с тях, тези сладки изкушения много приличат на твоите, с които ни черпиш всеки ден Grinning По твоята рецепта са!

Ей, разконсперира ме Естер, нямаш грешка!  newsm51
Ти хубавичко си крии рецептите баба да не ти ги "копне", че следващият път аз ще се докарам с бяла капа

Общи условия

Активация на акаунт