Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 493
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Аз, макар и малко позакъсняла, искам да кажа и моя начин за бърз и директен достъп до темата: запазвам линка (отгоре) към темата в My favorites, след което отварям My Favorites и с предърпване поставям линка на Desktop-а. Така винаги имам иконка директно към текущата страница в темата - много бързо и практично, ако на някой не му е станало ясно мога да покажа, но трябва да ми кажете как се качват снимки от компютъра. Simple Smile
newsm10 newsm10 newsm10
Абсолютно!И аз го правя по този начин-най-лесно е,като свърши темата,копвам следващата,а милите дами,които се грижат да имаме винаги приятно местенце,ни дават възможност да влезем в която искаме предишна тема!Но и на мен не ми излизат новите коментари ако съм на последната страница,просто рефрешвам и готово!
Да, и аз действам по същия начин!

# 481
  Като няма нов фрагмент и снимки да си припомним някой стари.Тук направо е зашеметяващ.

# 482
  Извинявам се стана грешка на линка.

# 483
  Като няма нов фрагмент и снимки да си припомним някой стари.Тук направо е зашеметяващ.
dOrital откъде я измъдри тази снимка взе ми акала тока всичко #Crazy #Crazy #Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 484
# 485
Поздрав за всички, който са в този незабравим форум!
Да сте живи и здрави момичета. Стархотни сте! С Вас денят и ноща се сливат в приятно прекарано време, ценни съвети и незабравима компания. Голямо благодаря, че Ви има!
ОБИЧАМ ВИ!!! newsm51
http://www.youtube.com/watch?v=QGFVkM-2XO8
Ооооооо,Мипси! Какви хубави спомени имам на тази песен! newsm10 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

и аз, и аз........  bouquet

# 486
ММм... много интерсни снимки не бях ги виждала повечето благодаря ти  Hug

# 487
http://www.youtube.com/watch?v=VWoRoUZfoFg&feature=related  Един поздрав  за всички които са на балкона.

# 488
ММм... много интерсни снимки не бях ги виждала повечето благодаря ти  Hug
Радвам се успях  да  помогна и аз с нещо.

# 489
Kaламици, ето моя отговор на твоя поздрав!

http://www.youtube.com/watch?v=ACWdB7QX_F8

Благодаря ти! Хареса ми! Сега по4вам да търся подтекста защо твоят избор е то4но това пар4е!Нещо искаш да ми кажеш ли!
Или пак са моите бръмбари!

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 20:05 от kalamitsi

# 490
 Момичета барът е отворен.Заповядайте.Паоръчайте си каквото обичате.

# 491
Не мога много да 4ета и да пиша! Искам само да Ви кажа, 4е филмът ще продължи!Залагам името си! Ина4е не може да се обясни защо Еда уж беше заминала, а сега е умряла! Този момент сценаристите могат да развият в няколко посоки! Има материал за бъдещи серии!
А в другия слу4ай - финалът щеше да е 61 еп.

# 492
Розовке, ти не знаеш ли нещо за бившата съпруга на Серхан? Може случайно да си попадала на инфо за нея!!!
От 2 дни търся , но нищо.. Много чудно наистина .. Може да ви излъжа , но май се говореше за изневяра не съм сигурна ..
Изневяра но от кого?
Да, от кого? newsm78 Нейна ли или на него?
Мисля,че нейна,но не съм много сигурна newsm78 newsm78 Дори бях чула,че след развода е била голяма борба за детето-тя не му е позволявала да го вижда
Имаше нещо гнило в тая история! Хем виновна заради изневярата, хем не дава на Серхан детето!Бащата има по-големи права върху детето! Пълни мистерии!

# 493
# 494
Не мога много да 4ета и да пиша! Искам само да Ви кажа, 4е филмът ще продължи!Залагам името си! Ина4е не може да се обясни защо Еда уж беше заминала, а сега е умряла! Този момент сценаристите могат да развият в няколко посоки! Има материал за бъдещи серии!
А в другия слу4ай - финалът щеше да е 61 еп.

Кога ще умира Еда , Каламитси ?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт