Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 464
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
Направи не знам в Турция как не са се побъркали по тази двойка и другите филми да изоставят в рейтинга си ? Ами няма други като Харун и Еда !!! Няма и да има , след като свърши филма. Такава любов, това е събитие !!!  Heart Eyes
Ами вкусове различни,Алисас!
И аз се чудя,как има хора все още да гледат "Дързост и красота",ама ги има?! Те пък се чудят на мен?! Всеки търси и намира нещо в някой сериал. Ние пък се намерихме и тук,във форума?! smile3521

# 466
# 467
поздрав за вас скъпи момичета и момчета
как искам да чуем такива думи от харунски
http://www.youtube.com/watch?v=KAt5MXiPUBk&feature=related

# 468

[/quote]

Кометка:Момичета, една мисъл ме гложди непрекъснато докато вършех обичайните битовизми... Снощи стана дума за развода на Серхан  и обстоятелствата около него, та си мислех дали Серхан е влюбен в героинята Еда, защото тя олицетворява идеалът му за жена, имайки предвид разочарованието от първия му брак. А ние си мислим, че е влюбен в Йозлем, която пък е много различна като характер от него и може би не се припокрива с предпочитанията му за жена. Мисля, че това е някакво обяснение за великолепната му игра в сериала. Не знам, може би звучи смешно, не ми се смейте

Кометке, уби ме!Дълбоко несъгласна!Оби4а образа на Еда, а не Йозлем!т.е.  Серхан вижда в Еда един идеализиран, утопичен,събирателен образ на жена, сродна душа, мечта!!Грешен извод!
Вижте, тук имаме един срещу друг стопроцентов мъж и стопроцентова жена! т.е.няма абстракции,сънища и фантазии, а реален, жив 4овек! И Серхан почти 2 години е във физи4ески контакт с Йозлем и я премята в ръцете си!
Очите – те са доказателството, защото са единственото отражение на сърцето и страстта!Не може да има такова съвършенство,ако вси4ко е само игра или фантазии!
Виж на4ина по-който се гледат и интуицията ще ти подскаже отговора!
Да не споменавам и последното изявление на продуцента, 4е щели да празнуват Байрама като едно семейство! При турците няма директно и конкретно говорене! По принцип! Думите им са малко витиевати, и затова винаги търсиш подтекста!Употребата на тази дума е многозначителна!
Ще видите!

# 469
# 470
Дори, и аз мисля, че не е люобвница на Бату.
Но видимо примира от допира му. Все пак девствена на толкова години, тя природата си знае...
Той я провокира, а тя реагира. Не виждам никакви благородни пориви в нея, да се бори за доброто на фирмата и пр. Просто е закъсняла. можеше да помогне на Харун за машинациите на Бурак, не го направи. Мелда знае толкова много, фирмата затъна и с нейното съдействие.(
Завършен подлец е тя.
Извинявай,че съм те пропуснала с това прехвърляне на страници.Мелда от самото начало се опитваше да  разкрие Бурак но той я изигра.Затова смятам,че сега ще опита да му го върне.

# 471
Здравейте мили дами!
Днес сте разнищили пак фрагмента ако може и аз да изкажа мнение....
Щом Харун наема офис, значи има намерение да започва борба за фирмата си, за да разбере какво става в нея трябва да получи информация от вътре. На кого друг освен на Мелда/ от старото си обкръжение/ може да се обади? На кого на - Арас, Бату, Бурак ли? Въпреки, че аз бих се притеснила от нейната коректност във всяко отношение...

# 472
  • Русе
поздрав за вас скъпи момичета и момчета
как искам да чуем такива думи от харунски
http://www.youtube.com/watch?v=KAt5MXiPUBk&feature=related
Това трябваше да й каже Харун, в онази 53-а серия! Thinking

# 473
Аз, макар и малко позакъсняла, искам да кажа и моя начин за бърз и директен достъп до темата: запазвам линка (отгоре) към темата в My favorites, след което отварям My Favorites и с предърпване поставям линка на Desktop-а. Така винаги имам иконка директно към текущата страница в темата - много бързо и практично, ако на някой не му е станало ясно мога да покажа, но трябва да ми кажете как се качват снимки от компютъра. Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 17:52 от shocoladche

# 474
  • Русе
Kaламици, ето моя отговор на твоя поздрав!

http://www.youtube.com/watch?v=ACWdB7QX_F8

# 475
Поздрав за всички, който са в този незабравим форум!
Да сте живи и здрави момичета. Стархотни сте! С Вас денят и ноща се сливат в приятно прекарано време, ценни съвети и незабравима компания. Голямо благодаря, че Ви има!
ОБИЧАМ ВИ!!! newsm51
http://www.youtube.com/watch?v=QGFVkM-2XO8

# 476
  • Монтана
Аз, макара и малко позакъсняла, искам да кажа и моя начин за бърз и директен достъп до темата: запазвам линка (отгоре) към темата в My favorites, след което отварям My Favorites и с предърпване поставям линка на Desktop-а. Така винаги имам иконка директно към текущата страница в темата - много бързо и практично, ако на някой не му е станало ясно мога да покажа, но трябва да ми кажете как се качват снимки от компютъра. Simple Smile
newsm10 newsm10 newsm10
Абсолютно!И аз го правя по този начин-най-лесно е,като свърши темата,копвам следващата,а милите дами,които се грижат да имаме винаги приятно местенце,ни дават възможност да влезем в която искаме предишна тема!Но и на мен не ми излизат новите коментари ако съм на последната страница,просто рефрешвам и готово!
А Естер ме разсмя искрено,много забавен човек с невероятно чувство за хумор!Евала на такива възрастни жени!

# 477
С този прекрасен клип на Розовка пожелавам приятна вечер на цялата компания! До утре!

http://www.youtube.com/watch?v=n8q8ivki7cE&feature=related

# 478
  • Русе
Поздрав за всички, който са в този незабравим форум!
Да сте живи и здрави момичета. Стархотни сте! С Вас денят и ноща се сливат в приятно прекарано време, ценни съвети и незабравима компания. Голямо благодаря, че Ви има!
ОБИЧАМ ВИ!!! newsm51
http://www.youtube.com/watch?v=QGFVkM-2XO8
Ооооооо,Мипси! Какви хубави спомени имам на тази песен! newsm10 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 479
И извън темата искам да попитам, имате ли представа,какво общо има излъчването на филмите с техните празници.Нещо не мога да ги свържа двете неща newsm78
Манпла,снимачният процес спира. Това е . Може да ни пуснат 2-ри, 3-ти фрагмент и резюме, в по-голям интервал от сегашните. Но не и епизод.
Ние ги чакахме 3 месеца ,че 2 седмици ли ще ни се опрат?! hahaha
Уинонче, извинявай, но тъй като, в последните дни нямах двъзможност да влизам във форума, явно съм изпуснала нещо, може ли да ми кажеш за какво става въпрос - защо спират снимачния процес?

Общи условия

Активация на акаунт