Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 476
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Цитат
[quote author=esther2001 link=topic=541779.msg16923850#msg16923850 date=1289654239

Моксито, я си признай! И ти си била с тях, тези сладки изкушения много приличат на твоите, с които ни черпиш всеки ден Grinning По твоята рецепта са!

Ей, разконсперира ме Естер, нямаш грешка!  newsm51
Ти хубавичко си крии рецептите баба да не ти ги "копне", че следващият път аз ще се докарам с бяла капа

Лошо няма, тъкмо и "баба" ще ме научи на нещо... newsm03 newsm03 newsm03
Аааа, слънце, аз не съм баба с кавички, аз съм си башшшш баба/120кг живо тегло, барабар с наколенките, памперса и нощно време-термофора/ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 451
Здравейте момичета! Hug Hug Hug

Исках да ви попитам снощи за нещо , но така сладко се бяхте развихрили пак покрай снимките на Хубавелко, че сърце не ми даде да ви прекъсна. Heart Eyes
Та, когато Арас беше в офиса на Еда след като и изпрати цветята, стори ми се ,че той я покани да отиде с него в Адана на някакво мероприятие на фирмата, но тя отклони поканата като се оправда с майка Хаят, че трябва да я пита и след това Арас и каза нещо от сорта че  той никога не се отказва и ще чака нейният отговор. Молбата ми е към момичетата, които разбират езика да пояснят имаше ли такова предложение от Арас- разбира се ако имат желание и възможност! Благодаря предварително!

# 452
  Мокси,Харун на теб ли се обажда да те кани на яхтата за да сготвите тези деликатеси с които ни почерпи?

Ей, опасни сте значи. Човек не може да се "скрие" от вас...Ама не се тревожете като ги наготвим -ще ви поканим всички!   love001
 Хей ама внимавай покрой рецептите за сладки да не опитате и някой от Кама Сутра,че нали знаеш нашето момче колко е плодовито.Да не се вайкаш след това.

Имам информация, че той не се задява с блондинки, та затова ми е спокойно.

# 453
Ей, момичета, снощи си мислих, ако нашите мъже ни знаят никовете и ни прочетат, какви сме ги писали??!!!!Какви мераци имаме Embarassed Embarassed Embarassed.., мани, мани Laughing Laughing Laughing
Моят, направо от балкона ще ме хвърли, ако прочете какви съм ги писала и за него. Той за млад се мисли още, точи се на съседката отлядо, а аз с памперс и грейка го спретнах! Joy

# 454
Един спомен! Heart Eyes

# 455
  Мокси,Харун на теб ли се обажда да те кани на яхтата за да сготвите тези деликатеси с които ни почерпи?

Ей, опасни сте значи. Човек не може да се "скрие" от вас...Ама не се тревожете като ги наготвим -ще ви поканим всички!   love001
 Хей ама внимавай покрой рецептите за сладки да не опитате и някой от Кама Сутра,че нали знаеш нашето момче колко е плодовито.Да не се вайкаш след това.

Имам информация, че той не се задява с блондинки, та затова ми е спокойно.
Кой беше с магазина с перуките?.. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Кеф му блондинка, кеф му брюнетка, пънк, кюсе, бразилска черта Embarassed

# 456
И извън темата искам да попитам, имате ли представа,какво общо има излъчването на филмите с техните празници.Нещо не мога да ги свържа двете неща newsm78

# 457
Пепел от рози,много красиви спомени....ама нещо ми омръзна само на спомени да караме.Нали трябва да си вдигат рейтинга. PraynigДано се смилят над "бедните"фенове
И още едно от прекрасните ти гифчета,ако позволиш Hug  bouquet

# 458
  • София

smile3521 smile3521 smile3521
Ей този негов нежен захват с деснячката.....Еда как сластно притваря очички...вярвам и че има защо  bouquet

# 459
Чао, момичета! До по-късно, че трябва и в кухнята да се разпиша.
Благодаря от сърце за компанията  love001  love001  love001

# 460
  • Русе
Аз гласувах за т.2. Мисля,че ще се обадят на Харун,че Феяз е получил сърдечен удар.
Момичета, че Синем беше в къщата-беше, но тя ли посрещна Бату? Как може без слуги, нали винаги слухтят слугите?! Все има кой да каже на Харун, че точно Бату е бил там.
Останалото е проста аритметика...  Thinking

# 461
Чао засега и от мен, момичета.Надявам се като се върна утре да имаме ако не фрагмент, поне  нови снимчици,които да хвърлят малко светлина върху бъдещите събития.

# 462
  • Русе
И извън темата искам да попитам, имате ли представа,какво общо има излъчването на филмите с техните празници.Нещо не мога да ги свържа двете неща newsm78
Манпла,снимачният процес спира. Това е . Може да ни пуснат 2-ри, 3-ти фрагмент и резюме, в по-голям интервал от сегашните. Но не и епизод.
Ние ги чакахме 3 месеца ,че 2 седмици ли ще ни се опрат?! hahaha

# 463
  • Русе

smile3521 smile3521 smile3521
Ей този негов нежен захват с деснячката.....Еда как сластно притваря очички...вярвам и че има защо  bouquet
Захват "а ла Харунски"! Малееееееее,и на мен ми се подгъват коленете! Как ли се чувства Йозлемката?! Rolling Eyes И както гледам, захапва я "натюр"...! smile3521 #Shocked #Shocked #Shocked #Silly #Silly #Silly

# 464
Направи не знам в Турция как не са се побъркали по тази двойка и другите филми да изоставят в рейтинга си ? Ами няма други като Харун и Еда !!! Няма и да има , след като свърши филма. Такава любов, това е събитие !!!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт