Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 487
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Аз пак да си изкажа компетентното мнение относно фрагмента - пак мои измислици де - мислите ли, че е възможно наистина телефонен звън да прекъсне нашите любимци и това да е Дилек,която съобщава на Харун, че Яамур е изчезнала/ това разбира се ще е фалшива тревога/,струва ми се че Харун е със същия костюм като вечерта, когато нахълтва в стаята на Яамур.. newsm78

# 436
Мен много ме вълнуват причините поради които Харун не е научил за състоянието на Еда (когато е влязла в психиятрията)Не вярвам,че той не се е интерисувал какво става с нея след като я остави.Защо и Еда не можа да ги открие?Струвами се,че зад всичко това стои някой. newsm78

newsm10
ами всъщност какво се разбра за този спомен с цветята от сегашното идване на Харун ли е например от преден ден или е идвал през тези 4 години инкогнито...
Бях писала в Фейсбук и отговора беше:Изчакайте,може би има причини които ще оневинят както Еда така и Харун.За всичко си има причини. newsm78 Да но какви?

# 437
Най-накрая се реших и аз да гласувам в анкетата.Моят отговор е #6.След като изгледах фрагмента н-ти пъти,не знам защо но не ме напуска чувството,че Еда си представя това,докато стои на кея с книжката.Дано да греша,защото наистина с нетърпение очаквам тази целувка да се случи т.е.#1 да бъде верният отговор
Дано наистина грешиш,защото обикновено когато дават спомени или сънища или представи обикновено фонът на картината е по друг- по размазан или в сиво, е има и изключения -мистериозните кадри които нова тв изрязаха та нищо не се разбра. #2gunfire

# 438
Мили момичета, имам една молба към Вас, /ако е удобно разбира се/гледам, че сте отзивчиви и толерантни към всички.Та молбата ми е:
кажете ми от къде влизате Вие в темата, понеже аз влизам през Гугъл и не мога да виждам публикуваните коментари. Всеки път трябва да връщам на предна страница, за да ми се отрязат новите коментари.
И едно тракане по кравиатурата настава, не си е работа! Laughing Laughing Laughing
Докато излезна и пак влезна, Вие сте пуснали вече 3,4 поста и моя  е винаги "ни в клин , ни в ръкав" Аз също правя така,защото също не знам .Ако  има друг начин и аз ви моля да кажете.

Влизайте през историята,става най-бързо! Peace

През коя история, слънце?? поясни на бабата.. newsm78 newsm78/на България или световната Grinning/
Историята на сърфирането.Сайтовете,които си посещавала през деня.

# 439
Най-накрая се реших и аз да гласувам в анкетата.Моят отговор е #6.След като изгледах фрагмента н-ти пъти,не знам защо но не ме напуска чувството,че Еда си представя това,докато стои на кея с книжката.Дано да греша,защото наистина с нетърпение очаквам тази целувка да се случи т.е.#1 да бъде верният отговор
Дано наистина грешиш,защото обикновено когато дават спомени или сънища или представи обикновено фонът на картината е по друг- по размазан или в сиво, е има и изключения -мистериозните кадри които нова тв изрязаха та нищо не се разбра. #2gunfire
Но във фрагмента за 58 епизод кадъра където еда купуваше цветя беше с нормална картина , а после се оказа , че е спомен ..

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 15:57 от r0z0wka

# 440
Но във фрагмента за 58 епизод кадъра беше с нормална картина , а после се оказа , че е спомен ..
Мда, сега го погледнах вярно, но после в серията беше различно - вече много ме объркват с тези спомени ли са , представи  ли са не знам

# 441
Аз пак да си изкажа компетентното мнение относно фрагмента - пак мои измислици де - мислите ли, че е възможно наистина телефонен звън да прекъсне нашите любимци и това да е Дилек,която съобщава на Харун, че Яамур е изчезнала/ това разбира се ще е фалшива тревога/,струва ми се че Харун е със същия костюм като вечерта, когато нахълтва в стаята на Яамур.. newsm78
Вале, може и да имаш право-наистина, когато Харун нахълтва в стаята е тъмно през прозореца. Имаше предположения, че всъщност Ямур е с Еда и мерят роклята, но не е логично, тя да е там в такъв късен час newsm78 А тази Дилек, май е Нилюфер Joy

# 442
Вале, може и да имаш право-наистина, когато Харун нахълтва в стаята е тъмно през прозореца. Имаше предположения, че всъщност Ямур е с Еда, но не е логично, тя да е там в такъв късен час newsm78 А тази Дилек, май е Нилюфер Joy
Да бе вярно, но нали по нова тв я превеждаха Дилек и аз затова се обърках ,сори

# 443
  Мокси,Харун на теб ли се обажда да те кани на яхтата за да сготвите тези деликатеси с които ни почерпи?

# 444
Цитат
[quote author=esther2001 link=topic=541779.msg16923850#msg16923850 date=1289654239

Моксито, я си признай! И ти си била с тях, тези сладки изкушения много приличат на твоите, с които ни черпиш всеки ден Grinning По твоята рецепта са!

Ей, разконсперира ме Естер, нямаш грешка!  newsm51
Ти хубавичко си крии рецептите баба да не ти ги "копне", че следващият път аз ще се докарам с бяла капа

Лошо няма, тъкмо и "баба" ще ме научи на нещо... newsm03 newsm03 newsm03

# 445
Много Ви благодаря , момичета! Ще пробвам и по двата начина.
за Вас

по едничка, но от сърце!

Бързах да си взема от тортичките и забравих да поздравя нашите таланти с днешните им творби
Поздравления!

# 446
 Мокси,Харун на теб ли се обажда да те кани на яхтата за да сготвите тези деликатеси с които ни почерпи?

Ей, опасни сте значи. Човек не може да се "скрие" от вас...Ама не се тревожете като ги наготвим -ще ви поканим отново всички!   love001

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 16:05 от moxito

# 447
Но във фрагмента за 58 епизод кадъра беше с нормална картина , а после се оказа , че е спомен ..
Мда, сега го погледнах вярно, но после в серията беше различно - вече много ме объркват с тези спомени ли са , представи  ли са не знам
Абе спомен или не важното е да се целунат , искам да видя дали я има още магията от първи сезон

# 448
Айде, аз отивам да се  4470 , да не карам много да ме чака хубавелко. По-късно ще се включа отново, ако свършим с ястията де...

# 449

Ей, опасни сте значи. Човек не може да се "скрие" от вас...Ама не се тревожете като ги наготвим -ще ви поканим всички!   love001
 Хей ама внимавай покрой рецептите за сладки да не опитате и някой от Кама Сутра,че нали знаеш нашето момче колко е плодовито.Да не се вайкаш след това.

Общи условия

Активация на акаунт