Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 375
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Оххххх! Стига паника! Радостното е, 4е Серхан и Йозлем са запрашили в неизвестна посока и  луксозна лимузина!

Нали ???  Praynig

Според мен продуцентите не са искали да се бръкнат по надълбоко за две лимузини,
за това двамцата са се возили в една. Няма друг скрит подтекст в поведението им. Peace Peace

# 586
аман момичета от пустия му рейтинг та рейтинг
дано това инфо е халосен патрон
какво толкова че е в по късен час
съседите ни да не са с биберони

# 587
и една по-специална фотосесия за отпускане:

# 588
Виждам, че bghelp вече направи запитване на стената във Facebook, така че очакваме реакцията на местните!

# 589
А, дано поне до 61 серия откарат ! Да могат да си довършат сериала  Praynig

# 590
  • Варна
Ади, с тая твоята фотосесия- какво ти отпускане, бе сестро?! #Crazy #Crazy #Crazy Тя работата съвсем стана-  newsm03 newsm53 smile3521 smile3508 smile3517 #Onfire Misc Ghost af Oha! Oha! Oha! newsm09 newsm09 newsm09

# 591
и една по-специална фотосесия за отпускане:

newsm09 newsm09 newsm09

# 592
 Дани,благодаря ти че ни радваш с прекрасните си стихотворения.

# 593
Не ме карайте пак да Ви успокоявам като втори Кашпировски! Имаше реклами на Коч холдинг! Това е много обнадеждващо! Писах го ве4е, ама не ми 4етете постовете!
Kak да не те четем ,бе Каламици?! Ама това е от днешна преса?!

Kakва преса, какви пет лева! В събота ве4ерта!

# 594

Тема: Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117 allisas73, ani06, bon bon, danidorina, didi 69, dorital, eliadn, galka50, gatita, kalamitsi, karpatiq, lucymi, mariana68, mg_mg, migi_megi, mipsy., moxito, nadejda 76, natalia, nezabravimka, pkutieva, RadY@, reksi, shocoladche, tochke, twin4, unutulmazfen4e, valdes60, vesela Simple Smile, winona (+ 3 Скрит/и) и 27 Гости преглежда(т) тази тема.

Нямал бил рейтинг сериала. Защо не надникнат тук, по дяволите !!!
Има ли друг филм с такава публика и верни привърженици !  Hug

# 595

Тема: Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117 allisas73, ani06, bon bon, danidorina, didi 69, dorital, eliadn, galka50, gatita, kalamitsi, karpatiq, lucymi, mariana68, mg_mg, migi_megi, mipsy., moxito, nadejda 76, natalia, nezabravimka, pkutieva, RadY@, reksi, shocoladche, tochke, twin4, unutulmazfen4e, valdes60, vesela Simple Smile, winona (+ 3 Скрит/и) и 27 Гости преглежда(т) тази тема.

Нямал бил рейтинг сериала. Защо не надникнат тук, по дяволите !!!
Има ли друг филм с такава публика и верни привърженици !  Hug

newsm10 newsm10

# 596
Момичета здравейте отново.Вчера в официалния фейсбук сайт пуснаха новината, че след празниците Серхан Яваш щял да сключва брак.Това естествено предизвика шаш и паника в рехните редици, но се оказа, че е грешна информация.
Надявам се , че и с тази новина ще се случи същото,  погледнах из сайтовете им-никъде няма нищо официално newsm78 

# 597
аман момичета от пустия му рейтинг та рейтинг
дано това инфо е халосен патрон
какво толкова че е в по късен час
съседите ни да не са с биберони

ами има си фенове нашия филм ама не може се пребори с арабския свят, а там одавна текат филми с Туба Бюю... и джансел ...., та някакъв шейх е жестоко влюбен в нея - коментирахме го, на всичкото отгоре е рекламно лице на петрол, пък там имаш ли петролен кладенец в двора си - знаеш какво става - затова и техния рейтинг е голям, не е и маловажно и времето в което се излъчва - и рекламите са по скъпи в пиковото време.
една моя фенка на клиповете ми от Тунис много харесва нашия филм, но го гледа от интернет, в тези страни филма ни още не се излъчва, а пък незнам колко хора от този свят боравят с компютър - май само по-младите - та надникнах в профила й - там само снимки и клипове на Аси и Демир - рекламата е голямо чудо и тоя влюбен шейх явно го е постигнал в арабските страни.

# 598
Виждам, че bghelp вече направи запитване на стената във Facebook, така че очакваме реакцията на местните!
 Аз също  отправих запитване въвFacebook.

# 599
Мокси - наздраве - знаеш какво да избереш  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug
Дани пускам ги такива сесии, защото после знам от този огън дето те завладява какви чувствени, прекрасни, истински и вълнуващи стихове ще родиш - чакам ги да им се насладя.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт