Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 253
  • 755
  •   1
Отговори
# 690

Както писах преди и тая вдъхновена игра има за изто4ник - любовта!

# 691
  • София
Момичета,привет и от мен  Hug Цял следобед се губя,но вече съм тук.Гледам водите големи полемики кой,какво,как и защо.кажете сега кой момент не ви е ясен да се опитам да помогна доколкото мога  newsm78 newsm78 newsm78

# 692
Аз,например въобще не съм разбрала,че Арас е отправил някакво предложение към Еда-това,когато се появи в ателието ли е станало?

# 693
Момичета,привет и от мен  Hug Цял следобед се губя,но вече съм тук.Гледам водите големи полемики кой,какво,как и защо.кажете сега кой момент не ви е ясен да се опитам да помогна доколкото мога  newsm78 newsm78 newsm78

Мило, вземи проследи накрая разговорите и дай светлина - кой на кого звъни за среща? Разговора на Мелда и този между Харун и Еда! мерси предварително Hug

# 694
Мили дами, лека нощ на всички!

И спокойни сънища! smile3524

Лека!

# 695
Аз,например въобще не съм разбрала,че Арас е отправил някакво предложение към Еда-това,когато се появи в ателието ли е станало?

И аз! Сега разбирам!

# 696
Много се колебая какво крие Мелда от Еда,и като че ли най-логичното е ,да е нещо свързано с Харун-ако той се е обаждал,а тя е крила това от Еда,а на него му е казвала,че Еда не иска да говори с него(или нещо подобно),
цялата ми надежда Мелда да се е променила,рухва със страшна сила.

Ансолютно го изклю4и тоя вариант, 4е са имали връзка!

# 697
Момичета и аз ви пожелавам лека и спокойна нощ с прекрасния клип на Роси с незабравимия Серхан Яваш с неговото перфектно изпълнение в ролята му на Харун който  така ни омая. Heart Eyes това е магия. Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=paCuekcwqcM

# 698
# 699
# 700
Момичета,може ли да ви помоля да постнете 2-3 от най-любимите ви снимки на Серхан.Тези,които харесвате най-много,които са ви най-любими. Hug Hug Hug

Розичке, не си права! От толкова много любими снимки, само 2-3!

# 701
Много се колебая какво крие Мелда от Еда,и като че ли най-логичното е ,да е нещо свързано с Харун-ако той се е обаждал,а тя е крила това от Еда,а на него му е казвала,че Еда не иска да говори с него(или нещо подобно),
цялата ми надежда Мелда да се е променила,рухва със страшна сила.

Ансолютно го изклю4и тоя вариант, 4е са имали връзка!

Тогава какво друго-че отива на среща с него?

# 702
  • Варна
Аааа, от тия снимки станах-  Scream Scream Scream sweating smile3517 Misc Ghost Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes smile3544

# 703
  • София
Ще се опитам да бъда максималко изчерпателна
Наистина не се разбра на Мелда кой и се обади,но Еда се обади на Харун и му каза,трябвва да се видим,важно е
Относно Еда-Арас-когато той беше при нея в ателието я попита дали е получила цветята,тя му благодари,но се чудеше по какъв повод са.Арас и каза дойдох да те свалям и тя замръзна.След това я покани да отидат в Адана на някакво мероприятие и тя започна да се оправдава с майка Хаят и многото работа.Арас естественоо беше пак много духовит,но и каза очаквам твоя отговор накрая.
Разговорите на Еда и Харун пред къщата му съм ги превела в общи линии
Други питания имате ли   newsm78 newsm78 newsm78

# 704

Общи условия

Активация на акаунт